Bugün açıklanan sportif aş görevlerinde abdürrahim albayrak ve yusuf günayin görevleri devam ediyor hatta dursun özbek zamanında atanan üyenin görevi de halen devam ediyor
Aciklanan listede varlar ama kutay bey 4 saat önce açıklandı liste sonrasında istifa ettilerse kaçırdım
Burak bey ve diğer başkan adayları ekrem beyin devamı yönünde görüş bildirmislerdi o açıdan bakarsak futbolda olduğu gibi en azından yerli transferleri yapılamaz miydi diye düşünüyorum gelecek başkan ve bütçeye göre yabancı transferleri yapılabilirdi kendi fikrime göre futbolda oldu bu o nedenle soruyorumGenel olarak ilk büyük üstadın açıklamaları hoşuma gitti açıkcası da hadi bir basketbola da el atsınlar
Anıtkabir meselesi elbette iyi iş ama bir yönetime müthiş vs demek için ya da beğeniyi çok üst seviyeye çekmek için bekleyip görmek temkinli olmak taraftarıyım.Burak Elmas ve yönetim kurulu üyeleri, yarın Anıtkabir'i ziyaret edecek.
Güzel mesajlar vermeye devam ediyorlar.
Müthiş bir ekip.
MaşAllah diyelim de nazar değmesin ☺
Anıtkabir meselesi elbette iyi iş ama bir yönetime müthiş vs demek için ya da beğeniyi çok üst seviyeye çekmek için bekleyip görmek temkinli olmak taraftarıyım.
bekleyelim görelim, benzer övgüler mustafa Cengiz’e de vardı ilk seçildiğinde sonrasında ise durumu gördük. Acele etmeyelim umarım beklediğimizden de iyi olur.
Sana özel söylemedim genel tavrım bu. Yiğit şardan’a da bir hayranlığım yok sadece fazla karalandığını düşünüyorum. Burak elmasa da taraftarın geneli gibi bir sempatim var ama bu sempati gerçekleri görmemizi engellemesin.İletişim kısmı için müthiş bir ekip dedim.
Yoksa gerektiğinde eleştiririz.
Mustafa Başkanı ilk 2 sene güzel işleri için övdük ama sonrasında yaptığı yanlışlardan dolayı da eleştirdik, doğrudur. Zaten olması gereken de bu değil mi?
Volkan kardeşim 10 gün süre vermiş bende 1 Temmuz a kadar. Söz verdiği gibi transferler yapılacak, stat sponsorluğu açıklanacak ve basketbola gerekli yatırım yapılacak. Yoksa eleştiriye başlayacağız
Daha önce Yiğit beye başkan olsaydı 10 üzerinden 6-8 alırdı dediniz. Daha önce yaptıkları için. Burak Bey içinde henüz erken dediniz. İyi de Burak Başkan da daha önce alt yapı tesisini sanırım kendi parasıyla kurdu. 4 sene şampiyonluk, 2 Avrupa kupasında müthiş katkısı var. Yiğit Şardan hayranlığı gerçekleri görmenizi engelliyor gibi