O işler adayken ile başkanlık acısından büyük farklar var ha eşref bey seçilse idi bunu kimse yadırgamazdı normal karşılıyorum üç sene sonunda dediklerini yapmış olması önemli diye düşünüyorumSeçim sonucu belli olunca birlikte kürsüye çıkıp elleri birlikte hava kaldırınca Başkanla Eşref bey arasında ruh göçü mü oldu acaba.Seçimden önce gayet kısa vadeli,pratik, sportifi vaadler ön planda iken şimdi sayın Epözdemiri dinliyorum mesela kaç kez 3 yıllık projeksiyon, yapısal değişiklikler vs gibi orta uzun vade ile ilgili kavramlara atıf yaptı günün sonunda pratikte ne olur bilemem de söylev de kesinlikle değişiklik var bence. Bu arada ilaç için bir cümle bile geçmedi basketbolla ilgili hukuk işlerinden sorumlu olsa da neticeden klübün başkan yardımcısı.
Once terimin sözleşmesi tff lisans kuruluna bildirilsin transferlerin geleceğine şüphem yok ne zaman bildirilecek göreceğiz
Seçim sonucu belli olunca birlikte kürsüye çıkıp elleri birlikte hava kaldırınca Başkanla Eşref bey arasında ruh göçü mü oldu acaba.Seçimden önce gayet kısa vadeli,pratik, sportifi vaadler ön planda iken şimdi sayın Epözdemiri dinliyorum mesela kaç kez 3 yıllık projeksiyon, yapısal değişiklikler vs gibi orta uzun vade ile ilgili kavramlara atıf yaptı günün sonunda pratikte ne olur bilemem de söylev de kesinlikle değişiklik var bence. Bu arada ilaç için bir cümle bile geçmedi basketbolla ilgili hukuk işlerinden sorumlu olsa da neticeden klübün başkan yardımcısı.
Bence suan Basin haber alamiyor Hic bir sekilde.
Eski Menejerlerlede calisilmiyor bu yüzden hafif karalama operasyonu var.
Sayin Burak Elmas şefaf olucaz diyip Kap bildirimini kaldirmasida bu ne yaman celiski anne
Ben de böyle bir söylem hatırlıyorum. O yüzden bu konuda söyledikleriyle örtüşüyor diyebilirim ama ben ne olursa olsun şeffaflıktan yanayım sadece üyelere değil taraftara da şeffaflık fakat şeffaf olmak bazı noktalarda dezavantaj yaratıyorsa ve işimize yarayacaksa oyunu kurallarına göre oynamayı da anlayabilirim ama Galatasaray’ın menfaatlerine olması önemli. Kötü kontratlar yanlış menajer ilişkileri vs kesinlikle olmamalı.Burak Başkanı seçim öncesi yayınlarda iyi takip etmemişsiniz. Şeffaf olacağız demedi. Kulübümüzle ilgili her şeyi üyelerimiz bilecek, onlara bütün bilgileri sunacağız ama rekabet açısından bazı konuları herkese sınırlı açıklayacağız dedi. Olmasın gereken de bu. Diğer takımlarda aynısını yapıyor. Yanlış bir şey yok yani...
Işıktan Gün için ne söylendi ki programda da sordu sunucu hanımefendi ama ben meseleyi anlamadım
Murat bey dediğim gibi 27 temmuza kadar transfer yapamazlar sportif aş toplantısına kadar bunu mustafa cengiz bey dile getirdi vaatler konusunda eşref bey daha gerçekçi idi futbol acısından bütçenin 26 milyon euro ya düşürülmesi gerekiyor muhtemelen falcao feguli ve babelle pazarlık yapıyorlardır gitmeleri için bu üçlü gidince yaklaşık 4 milyon euroluk bütçe açılması olacak o zaman transferler gelir diye düşünüyorumRemzi Bey kimseyi suçlamıyoruz diyor lakin en başta transfer yasağı yalanını ortaya atıyorlar o da yetmiyor borçsuzluk kağıdı için Terim aracı oldu yalanını piyasaya sürüyorlar. Diyorlar ki transfer tahtası kapalıydı? O zaman Aytaç ve Alparslan transferleri nasıl yapıldı? Emre ile imza için neden bu kadar beklendi? Pazarlık konu dışı çünkü sözleşmesi seninle biten futbolcuyla olan durumun ile yeni transfer arasında fark var.
Remzi Bey kimseyi suçlamıyoruz diyor lakin en başta transfer yasağı yalanını ortaya atıyorlar o da yetmiyor borçsuzluk kağıdı için Terim aracı oldu yalanını piyasaya sürüyorlar. Diyorlar ki transfer tahtası kapalıydı? O zaman Aytaç ve Alparslan transferleri nasıl yapıldı? Emre ile imza için neden bu kadar beklendi? Pazarlık konu dışı çünkü sözleşmesi seninle biten futbolcuyla olan durumun ile yeni transfer arasında fark var.
Oyunu kuralına göre oynarsanız ya bi tanesi gibi 500 milyon euro borç yaparsınız, ya diğeri gibi en kritik oyuncunuz kontratı uzayacak diye şampiyonluk haftalarında takımı satar. Galatasaray'ın çabası Fenerbahçe ya da Beşiktaş'a benzemek mi? Adamları Türkiye'nin en zengin adamı bile kurtaramıyor borçtan. Bu kulübü diğerlerinden ayıran şey şeffaf olması zaten.