Çıldırın Parti =)
Tugay Aktepe 0 5 Tem 2008 #2,694 Murat İnal' Alıntı: 200 de topic kendi kendini imha edicektir. Genişletmek için tıkla ... Neden abi ?
Murat İnal' Alıntı: 200 de topic kendi kendini imha edicektir. Genişletmek için tıkla ... Neden abi ?
Burak Ceyhan 0 5 Tem 2008 #2,695 Murat İnal' Alıntı: 200 de topic kendi kendini imha edicektir. Genişletmek için tıkla ... Güzeldi ama artık değişik konular olsa iyi olur.İmha edilsin doğrusu bu sanırım!
Murat İnal' Alıntı: 200 de topic kendi kendini imha edicektir. Genişletmek için tıkla ... Güzeldi ama artık değişik konular olsa iyi olur.İmha edilsin doğrusu bu sanırım!
Burak Barut 0 5 Tem 2008 #2,696 Bu tarz topiclerin kullanıcının mesaj sayısını arttırmaktan başka bir işe yaradığını düşünmüyorum :? Patron ne derse o Şimdi yorum yazdık mecburen bir de zincire ek yapacaz Bakışaçısından devam ediyorum Cevizkabuğu
Bu tarz topiclerin kullanıcının mesaj sayısını arttırmaktan başka bir işe yaradığını düşünmüyorum :? Patron ne derse o Şimdi yorum yazdık mecburen bir de zincire ek yapacaz Bakışaçısından devam ediyorum Cevizkabuğu
Tugay Aktepe 0 5 Tem 2008 #2,697 Şu sıralar siyaset kelimesini ağza almak bile çok tehlikeli ama devam edelim yinede.. Siyaset Meydanı
Şu sıralar siyaset kelimesini ağza almak bile çok tehlikeli ama devam edelim yinede.. Siyaset Meydanı