Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumartesi

Re: Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumar

Abi gelirken stoklarınızdan bir tane de benim için getirseniz benimde stoğumda bulunmuş olur. :)

Ömer large varsa bende alabilirim. Medium büyük kalıpsa olabilir.

Bence iki potada da tek pota maçlar olsun Murat Abi'nin dediği gibi.

Ortamın yumuşaması güzel oldu. Dün gece Fenerlilerle oynayacağız gibi hissettim ki bunun sahaya yansıması hoş olmazdı açıkçası. Zaten normalde hırslıyım bi de bu faktör eklenince istemediğimiz olaylar olurdu. Tek pota 4erden her iki potada oynama fikri güzel. Hatta birbiriyle oynamış 2 takımız gibi şu an. Bi tarafta veteranlar bi tarafta çaylaklar gibi. Eğer format 4e4 2 potada da olacaksa bu takımlar güzel olur.

Berk Tuna Tertipli arkadaşımız özel sepeblerden ötürü oynayamayacağını bildirdi. Seyirci olarak aramızda olmaya çalışacak.

Salonu 18'e ayırttım. Fakat 19'dan sonra salon dolu. Oynayacak olanlar salona biraz erken gelirse(17.00)tanışma, ısınma faslı için yeterli zaman bulunur.

Son karar nedir. Kim hangi renk giyiyor ?

Biz kırmızı giyelim.
Arkadaşlar, tişörtleri soranlar, yarın gidip bakacam kalmış mı diye elimde, kalmışsa tüm soranlara cevap vereceğim.

Facebook'taki o yazı ne kadar gereksiz ve densizce olsa da bu kadar ortamı germesine gerek olmadığını düşünüyorum. zira yazan kişinin basketbol organizasyonuyla en ufak bir alakası yok. yazıyı fark ettiğimiz anda gerekli müdahaleyi yaptık ve yazıyı kaldırttık. ki yazan kişi de, espiri mahiyetinde yazmış. fakat yine de bu, o yazının yakışık almadığı gerçeğini değiştirmez. yine de ben sözlük kanadı olarak özür diliyorum.

bence bu maçın halı saha maçıyla karıştırılmaması gerekiyor. halı saha bambaşka, basketbol maçı bambaşka. halı saha maçına gelince, galatasaray sözlük nerdeyse bir seneden uzun bir süredir birarada oynayan, birbirini çok iyi kişilerden oluşuyordu, gsbasket'teki arkaşalarımız ise ilk defa bir arada oynadılar ve bir çoğu uzun bir süre sonra ilk halı saha maçlarına çıktılar. bu yüzden maçın öyle sonuçlanması gayet normaldi. ki zaten iki ekibin maç yapmasının asli amaçı birbirlerini yenmek değil, geleceğe dair bu iki oluşum arasında daimi köprüler kurmaktı. o maç da bu amaç için önemli bir eşik noktası oldu.

sporun doğasında elbette rekabet vardır, olacaktır da. zaten rekabet olmadan tadı da çıkmaz. hatta ufak tefek takılmalar, eğlenmeler bu işin güzelliğidir. bu rekabet içinde mutlaka sahadaki oyun ciddiye alınabilir ama bunun eşiği olayın tadı kaçmayacak noktaya kadardır.

lütfen tek bir kişinin yaptığı saygısızlık tüm sözlüğe mal edilmesin. ve o konu burada kapansın.

ayrıca benim gözümde galatasaray sözlük'le gsbasket arasında hiçbir fark yok, hatta mazisi itibariyle gsbasket daha ulvi bir yerde.

bu tarz organizasyonlar iki ekibin birbirine yakınlaşması açısından oldukça anlamlı ve güzel. bu sebeple kimin kazanacağının hiçbir önemi yok.

yanlız böyle ufak tefek gerilmeler, iddalı demeçler filan, iki ekip arasında ilerdi oynanacak maçların çok daha çekişmeli geçeceğine işaret :) çok klasik olacak ama iyi oynayan kazansın diyelim :)

ALINTI: "gsbasket.org yenilgiye doymamış. futbolda 22-7 yendik. ali samiyen stadyumunda cevahir tarafındaki kaleyi bilenler basket maçının olası skoru hakkında doğru orantı yapsın "

Bu arkadaşla tanışmak isterdim doğrusu. Umarım zirveye teşrif eder.

Son katılım bu şekilde;

1-Aykun Alan
2-Arda Ezer
3-Levent Öktener
4-Emre Sarp Kocaoğlu
5-Emre Doğan
6-Erdal Avcı
7-Doğan Sağlam
8-Deniz Baskın
9-Furkan Şenbabaoğlu
10-Ömer Horzum
11-Semih Ural
Salonun Adresi : İ.B.B Zeytinburnu Spor Kompleksi. Prof. Muammer Aksoy Caddesi No:15 Telsız. Zeytinburnu Stadı Yanı.

İrtibat:555-232-36-11

"gsbasket.org yenilgiye doymamış. futbolda 22-7 yendik. ali samiyen stadyumunda cevahir tarafındaki kaleyi bilenler basket maçının olası skoru hakkında doğru orantı yapsın "
Aslında sözlerin bu kısmıyla ilgili verilmesi gereken bir tepki yok kanımca. Bu sözlere ancak parkede yanıt verilebilir. Sonrasında sarf edilen talihsiz sözleredir tepki. Bunun için de gerek Fatih gerekse Cem Bey üzüntülerini dile getirdiler birkaç defa.

Sonuç ne olursa olsun -farklı da kazansak- hem salonda hem burada abartılı tepkiler vermemeliyiz. Nihayetinde iki sitenin de ortak paydası Galatasaray.

Not: Aykun Bey, Semih´in doğum gününde sergilediği disiplinsiz hareketler nedeniyle kadro dışı kaldığı söylentisi doğru mu? : )

Beni kadrodışı bırakan takım kaybeder. Ayrıca bana güvenilmeyen yerde de oynamam =)

İstanbul Valiliği'nde, Vali Yardımcısı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gsbasket adına Önder Çiçekoğlu, gssözlük adına da Fatih Güler hazır bulundu.

Vali yardımcısı açış konuşmasında iki taraftan da demeç verirken dikkatli olmalarını, ortamı germemelerini istedi. Toplantıda alınan kararlar gereği, emniyet personelinin yanı sıra 50 özel güvenlik elemanı da bu büyük karşılaşmada görev yapacak.

Saat 18.00'da başlayacak karşılaşma nedeniyle güvenlik tedbirlerinin saat 16.00'den itibaren uygulanmaya başlanacağı, salon giriş kapılarının da 17.00'dan itibaren açılacağı belirtildi.

Ayrıca evsahibi gsbasket.org karşılaşmanın yayın ihalesinin yarın saat 14´de yapılacağını duyurdu.

Tişört kalmamış elimde maalesef, Arda Ezer ile konuştum, eğer onda kalmışsa yine haber vereceğim.

Bedenlerini tam bilemiyorum ama yanlıs hatırlamıyorsam evde 4-5 adet tshirt olacaktı. Cumartesi akşamı yanımda getiririm, isteyen arkadaşlara veririz.

Ayrıca aday kadroda Semih Ural' ı da görmek isteriz. Hatta hatta Murat İnal neden yoktur listede büyük reis X :)

Onur Yavuz' Alıntı:
Ayrıca evsahibi gsbasket.org karşılaşmanın yayın ihalesinin yarın saat 14´de yapılacağını duyurdu.

Yayın ihalesinin hangi kanala verileceğini yarın saat 14.00'da açıklıyorum. Şaka değil :)

Onur Yavuz' Alıntı:
Not: Aykun Bey, Semih´in doğum gününde sergilediği disiplinsiz hareketler nedeniyle kadro dışı kaldığı söylentisi doğru mu? : )

Semih Ural, antrenmanda sakız çiğn....Şaka bir yana gerçekten unutmuşum. Kusuruma bakmasın, ama face'den zaten yazdı, bende ekledim hemen.

Bu arada karşı taraf maçta sarı tişört giyecek. Sarı-Kırmızı hoş bir görüntü oluşacak sanırım :)

naked man demiş ki sözlükte

gsbasket.org çok fazla heyecan yapmış gibime geliyor... bizim takımda ki lisanslı sporcular içinse bende de var yeaaa nolcakkkieee tarzında bir yazı gördüm ki kendimden geçmeme yetti :) c.tesi günü lisansımı da alıp gidicem maça

üşenmedim , aradım kim demiş yeaaaa nolcakkieeee diye

gsbasket'ten Doğan demiş ki

Bende lisanslı oyuncuyum abi sıkıntı değil derdimiz iki olsun

ayıp.. lisansın yanına gözlüğünü de al gel görmüyorsun madem..

Ooo bakıyorum bütün eski tayfa burada. Beni de aday kadroyu ekler misiniz Sn. Başkan :)

Cumartesi günü yoğunum ama geç de olsa salonda olurum, nasılsa bench de takılıyormuşuz, geyik yaparız en azından :)

Arda Başkanın olduğu maça gelmezsek ayıp olurdu.
Büyük Başkan bizi salona götür :)