Büyük Tehlike !

Bu konunun üzerinde çok durulması gerekiyor bence,11 mayıs salı günü maçı kazandık ! diğer maç 13 mayıs perşembe diyelim onuda kazandık oldu seri 2-2 !

Son maç 16 mayısda ! şimdi gelelim işin tehlikesine ?

16 mayıs da wnba de indiana - atlanta maçı var ve preseason maçı değil ! Resmi olarak indiana nın maçları başlıyor ve en önemli 4 tane oyuncusunun şuan oynadığı düşünülürse merakım dahada artıyor.

Acaba diyorum bizim abd'liler nasıl olsa seri 2-0 oldu,salı günkü maçda baktık olmuyor aman boşver gitsin maç biran önce bitsinde gidelim amerikaya sezonda başlıyor mantığına girerlermi.Tamika Catchings için aklımın ucundan bile geçirmiyorum ama Katie Dougles için ciddi şüphelerim var 2 maçdır top oynamıyor.

İnşallah bizimkiler o karakterde değillerdir,çıkarlar aslanlar gibi oynarlar onur mücadelesi yaparlar,yada 2-2 olsunda kim gidiyorsa gitsin en azından fenerden penny-ebony-tammy-ajavon gider,fenerin yabancılar gittimi,bizde 2 tane yabancı kalıyor.yelena ve vecorava ile oynarız.

Tek korkum salı günü olmuyor diyip maçı bırakmaları,salı günkü maçda birşeyler yapmalıyız pankarttı,gaza getirici birşeyler falan,çünkü 1-1 de olsa zaten abdi ipekçideki 2 maçı kazanmak zorundaydın,daha öncede ordan 1-1 döndük şampiyonluğu kaybettik yani farketmiyor elinde sonunda ligi 1.ci bitirip saha avantajı sende olmadığı sürece yaşanacak seneryo aynı oluyor .ama inşallah 2-2 olurda ondan sonra ne olucaksa olsun.
 
Yukarıda Ajavon ile Penny Taylor 'ı beraber yazmışım indianada oynadıkları gibi algılanmasın Wnba 15 mayısda başladığı için onları da ekledim.
 
16 Mayısta WNBA' in başladığını ve oyuncuların o tarihte orada olması gerektiğini bilmiyor mu sizce federasyon? Onlar önlemini almıştır heralde, bakarsınız maçın en kritik anında Tamika basket atar aynı zamanda faul vardır ama hücum faul falan verilir ve maç Fener' e döner. Ya da müthiş sert geçen bir maçın son periyotunda sadece tek faul üstelik son 20 saniyede çalınabilir karşı takıma. Neden olmasın?
 
Önder Abi esasında demek istediğim birazda eleştiri,bütün sene nasıl bir plan program yapılıyorsa yumurta kapıya dayanıyor hep,16 mayısda ki maçda olabilmek için bile en kötü sezonun 2 gün önce falan bitmesi gerekmezmi ? rahat rahat gitsin herkes memleketine,benim kızgınlığımda birazda bu programa aslında.
 
Katie Douglas'ın sezon boyunca sakatlıklarla uğraşıp, Mersin maçında bir kez daha sakatlandı. Şu anda istese oynamaz Indiana'ya dönerdi. Ayrıca Katie bir hafta sonra takım arkadaşı olacak Hoffman'ın üzerine gittiği pozisyonu da unutmamak lazım.

Tamika, Yelena ve artık içimizden biri Sophia değil mi ilk iki maçta en çok çabalayanlar? Onları itham altında bırakamayız.

Ayrıca Yelena da Atlanta Dream kadrosunda, yazı WNBA'de geçirecek.
 
Açıkcası Katie'nin performansını bende beğenmiyorum ama onu böyle birşeyle anmak hoş olmamış...Takımdaki tüm yabancılardan bu konuda kuşkum yok...Ben hepsinin formayı sahiplendiğini düşünüyorum,yabancılar konusunda şanslıyız,keşke herkes onlar kadar sahiplense bu formayı...

Dediğim gibi Katie'nin geçtiği örnek pek hoş olmamış...
 
Belkide içimde yaşadığım stresden,sinirden dolayı böle düşünüyorum,son maç sinirimi çok bozdu yaşanan haksızlıklar.eziklerle korkaklarla uğraşıyoruz resmen.

Acaba olabilirmi diyede düşünmeden edemiyorum.şimdi salı günü maç oynanıyor maç kritik,maç gidiyor kasmayım belli oldu seri uzayacak düşüncesi olurmu.,Bende olsun demiyorum ki olmasın diye böle birşey yazdım.

Ama Wnba deki kulüp derse 15 mayıs veya 16 mayıs da burada olucaksın ! oaman hangi oyuncunun yapabileceği birşey var ? isterse Sophia Young olsun onunda yapabiliceği birşey yok ki kulübü çağırırsa .gitmek zorunda,

İnşallah olmaz bütün derdim fenere koyalım başka birşey istemiyorum.Ama bu konuda da bu işi erbab-ı bileni tarafından da bu wnba deki sözleşmelerde maddeler nedir oyuncular ceza yermi orda çağırılan tarihlerde olamazlarsa ne olur gibi bilgiler de istiyorum öğrenmek.Merak ediyorum yani.
 

Üst