Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet Büyüksün Galatasarayım. Seni; hakemleri, Federasyonu ve basını arkalarına almadan yenmeyi başaramıyorlar. Senin büyüklüğünü herkes bir kere daha anladı. BÜYÜKSÜN GALATASARAYIM.. Sana ve asaletine daha çok aşık oldum.
Yemişim şampiyonluğu,biz fbliler gibi manyak değiliz ki takımımızı sadece şampiyon olduğumuzda bağrımıza basalım,tamam şampiyonluk kaybettik sinirleniriz,üzülürüz ama yolumuza aynı sevgi ve inançla devam ederiz,eskisinden daha güçlü olmak zorundayız,birlik olmak zorundayız elbet bu günlerin hesabı görülür.
aynen kardeşim şu elimizden alınıp Fb ye verilen şampiyonluğa bir zerre üzülmedim gerçekten Daha çok seviyorum kulübümü biz bu yüzden büyüğüz.
Büyüksün Galatasarayım...
ya bırakın arkadaşlar bu muhabbetleri, bu tür başlıklar fenerlilerin(Bursaya ve Bize sonmaçta futbolda şampiyonluğu kaybettikten sonra attıkları başlıklar) attığı başlıklar, biz şampiyon klübün taraftarlarıyız.
Birçoğumuzda biliyordukki Aziz yıldırım ve yönetimi hele bu seneki doping vs. olayında haksızlığa uğradıklarını her fırsatta dile getirip gene ezik muhabbeti yapınca bize özellikle fenerin sahasında maç vermeyecekleri yüzde 99 du. Evimizdeki maçı kesinlikle vermemeliydik Polat hiç bir yerde ağırlığını koyamadı neyazıkki. Gerçi ağırlığı varmı ki oda ayrı bir mesele.
Gururluyum böyle bi takımın taraftarı olduğum için...Hiçbir şekilde adımız çirkeflikle,haksızlıkla,hakem satın almayla anılmadığı için.hep ilkleri başardığımız ve amacımızın kimseyle aynı olmadığı için.çoğunluğu(!) karakterli oyuncularla mücadele ettiğimiz için.medyada satın alınmış kalemlerle pohpohlanmadığım için,her platformda kendilerinden her ne şartta olursa olsun üstün olduğumu bildiğim için...teksin,öyle kalacaksın;GALATASARAY.
Dostoyevskiden bir replik. Önceden cehenneme giderim diye korkar devamlı iyilik yapıp dua ederdim.Baktım bu durumda ezilen ve kaybeden heb ben oluyorum. Artık günahımı işliyorum,hayatta hep kazanıyorum, günahlarımın affı için dua ediyorum. Aziz Yıldırım ın felsefeside bu oldu. Adam boşuna demiyor artık nasıl kazanacağımı çok iyi öğrendim diye.
Gurur duyuyorum; anlatılmaz bir duygu. Bir teneke parçası için mi sevdik sanıyorsunuz.
Şu forumu okurken gururlanmamı sağlayan tüm abilerime, kardeşlerime; sahada mücadelesiyle 8 kişiye karşı inanılmaz bir iş çıkaran takımıma sonsuz teşekkürler.