BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Ben burda da bir soru sorayım :)

Şimdi ligde diğer konferansın 1. ile aynı galibiyet yenilgi var tesadüf averajda aynı :) Şimdi ikimizde çıksak finale 3. maç kimin evinde olur??

Valla iyi olur Abi ama tribün gelirinin yarısını alırız :p Bu arada ismi cidden Fatih Solak Spor Salonu muı? :)

Hele bir finale çıkalımda 3. maça bırakmayız evvelallah :)

Draft sistemi çok ilginç olmuş..

Her hafta sana verdiğin para kadar puan veriyorlar.. Mesela 2 oyuncu izle (10000$) dersen 2 puan veriyorlar..

İşte o 2 puanla kendin istediğin tahmini 2 oyuncu izliyorsun.. Her oyuncu izlemek 1 puan işte o puanla sana bir maçın istatisliklerini birde yıldız reytingi veriyor..

Eğer bir oyuncu 5 yıldızlı buldun onun potansiyelini yaşını boyunu falanda öğrenmek istiyorsan gözlem yapacaksın onun içinde 2 puan lazım..

Birde All star haftasına özel iki seçenek var..10 puan karşılığı sana oyuncuların tahmini yerlerini sölüyor.. yada 2 3 yıldız olanları sana gösteriyor yine 10 puanlık..

Puanlar pazartesi ekonomi kesintisi ile geliyor..

Veysel yeni sistem çok iyi oldu. Yani sezon başında 40k ayırarak topladığın puanlarla oyuncuları keşfettiken sonra direk gözlemci harcamasını kesebilicez. Boşa para gitmemiş olacak.

Finaldeyizzz :) 125-70 :)

Şu an en merak ettiğim kimin saha avantajını alacağı..

Erkin Abi bencede çok iyi oldu ama 40kdan dolayı değil.. All star haftasonuna kadar 10 puan toplayıp iki seçenekten birini seçip sonra oyuncuları daha rahat keşfedebilirsin.. Bence bu sistemde şans çok önemli mesela 8 oyuncu izledim ben ilk 4 ü çok kötü son 4 ü +4 yıldız dı kalan 2 puanlada bir oyuncu ile görüşme yaptım inşallal görüşme yaptığım oyuncuyu alabilirim( 5 yıldızlı potansiyel 4 yıldız 18 yaş 28 dakikada 33 sayı atmış)

Fena olmadı :)

Transfer 2010/09/28 13 r1card0 takımından, $ 1 750 000 ödenerek satın alındı
Transfer 2010/03/03 11 durpiniai takımından, $ 386 600 ödenerek satın alındı