BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Takım ismi 100.000$ a değişiyor.

Ayrıca ekonomiyi düşünürseniz lig çıkmanız daha da kolaylaşır bence. Yani önüne gelen adamı kadrona doldurursan başarılı olamazsın.

Ve her zaman dediğim gibi 31 yaşından büyük oyunculara 100binden fazla vermeyin :)
 
100 000 mi oha ya :( şuan en yaşlı oyuncum 30 yaşında kadromda da en yüksek alan 8900 filan alıyor ortalama 4 5 bin arası :) 4.ligde kalıcı olursam hedefim o şuanlık :) ya bilet fiyatlarını 4.lige çıktığım için biraz olsun arttırdım seyirciyi çok etkiler mi ? mesela 10 12 oldu 35 40 oldu :D
 
Bende saha içi ve locaları 5 kadar indirdim. 3 senedir çıkamadık. Ekonomi kötü oyuncu satıyorum (şuan her oyuncum satılık). Böyle bir durumda fiyat indirmesem boş salona oynardık. Gelenlerde yönetim istifa falan derdi :)
 
Draft hakkında ne diyorsunuz ben hiç puan almadım ordan yani para yatırmadım oyuncu seçemeyecek miyim ve oyuncu seçimi nasıl oluyor ?

Drafta bende 2 sezondur para yatırmadım ama drafttan herzaman oyuncu gelir(3 Adet). Doğu ve Batı yı ayırmadan genel lig sırlamasına göre öncelik oluyor ama tersten. Yani sona yakınlar draftta helede para yatırıp hazırlık yapmışsa draftta iyi oyuncular bulabiliyor. Takımı yönet sayfasının altında draft bölümü var oraya tıklayıp liste yapabiliyorsun ama sen yapacaksan dahi kafan göre yap çünkü bende para yatırmadım ve genel ligde 2. yim. O yüzden uğurlu rakamlarımla liste yaptım :)

Bu arada hazırlık maçı teklif ettim sana. Ev sahbi de sensin :)
 
Daniel Tomaczkowski (19851847)
Pivot
Sahibi: IGalatasarayI

Haftalık Maaş: $ 58 221
Rol: Rotasyon Oyuncusu
(BuzzerBeta)

DMI: 690800
Yaş: 21
Boy: 7'3" / 221 cm
Potansiyel: daimi all-star
Form: iyi
Uzaktan Şut: işe yaramaz ↑ Şut Menzili: korkunç
Dış Defans: korkunç Top Tutma: korkunç
Top Sürme: korkunç Pas Verme: değersiz
İçeriden Şut: harikulade İç Defans: harikulade
Ribaunt Alma: heybetli Blok Yapma: becerikli
Kondisyon: değersiz Serbest Atış: becerikli

Tecrübe: değersiz

1,5m satışa koydum.
 
Üst düzey halkla ilişkiler uzamanı ne yapar onu kovsam vasıfsız olarak yani ona vereceğim parayla antrenörüme daha fazla para versem çok salaklık yapmış olur muyum :D
 
Asıl ben sana teşekkür ederim Mert takım için söylediğin umut verici sözler yüzünden ama senin ekonomi nasıl o kadar kötü oldu ?

Üst düzey halkla ilişkiler uzamanı ne yapar onu kovsam vasıfsız olarak yani ona vereceğim parayla antrenörüme daha fazla para versem çok salaklık yapmış olur muyum :D

2 soruya ortak cevap vereyim dedim. Maaşı yüksek oyuncular artı en büyük problem olarak seçkin düzeyinde 3 personel olunca ekonomi de sürekli açık verdim. Ama şimdi toparladım baya hatta drafta yatırıma başladım. En kötü durumda bile drafta yatırdığım parayı keserim ekonomide yükselişe devam ederim. Birde bu sezon kupaya çok önem veriyorum. Kura şansıda yanımda olursa sonuna kadar zorlayacağım o kulvarı ki o da baya yardımcı oluyor ekonomiye. Ama lig için çok büyük ihtimal bir kayıp sezon daha olacak sonrasında güçlü bir yapıyla üste çıkıcam inşallah.

Bu arada şu an antrenörüm üst düzey ve maaşı 11000 civarı diğerleride vasıfsız benim. Senin ekonomin benden iyi bunun üstünde veya bu şekilde birşey yap bence.
 

Üst