• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Fark 5'e kadar inmişti Aras Mirza dualar eşliğinde yarı sahadan bir üçlük gönderdi ve 8'le bitirdim :)

Burak hazırlık maçında karşılaşalım ama yedeklerle olmasın :)

O basketi bende gördüm kerem :)

77-77 benim kalbim dayanmaz bu maca :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Fark 5'e kadar inmişti Aras Mirza dualar eşliğinde yarı sahadan bir üçlük gönderdi ve 8'le bitirdim :)

Burak hazırlık maçında karşılaşalım ama yedeklerle olmasın :)

Yapalım abi haftaya :D
Abi benim yedeklerle maç yapma gibi lüksüm yok takımda 7 kişi var : )
Artık katılım ücreti ve drafttan gelecek iki elemanı bekliyorum : )

geçmiş olsun Emre. eskiden oyun yönetimi oyuncu kaybetmemek için para cezası veriyordu hile yapanlar için fakat artık direk banlıyorlar. Yakın bir abimin de takımı banlandı. hatta biz çok korktuk onun İPden takımlarımızı açıp baktık diye bize de ban gelecek diye ama öyle bişey olmadı.

kısa vadede herkes basarı ve ekonomik güç istiyor malesef hiçbir yerde kısa zamanda bir yerlere gelemiyorsunuz. ben 2008 kışından beri oynuyorum bu oyunu anca buralara geldim. ( ha 3-4 ay fazla ilgilenememiştim daha iyi yerlerde olurdum ama olsun )

sabredelim arkadaşlar :D

sn saniye 3'lügüyle macı uzatmaya tasıdım..Yerimde duramıyorum :)

Oha Tolga :) Ben bil heyecanlandım.

Guardımın müthiş serbest atış yüzdesiyle (1/8) maçı veriyordum ama 85-82 aldım :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Oha Tolga :) Ben bil heyecanlandım.

Guardımın müthiş serbest atış yüzdesiyle (1/8) maçı veriyordum ama 85-82 aldım :)

tebrikler kerem :) senin rakip son üçlügü sokacak diye bnde tırsmıstım acıkcası :) Şimdi uzatmaya konsantreyim :)

maalesef kaybettim...109-108.. :(

Son hucümda top kaybı yaparak,macı kaybettik..

Yazık oldu Tolga. Öne de geçmiştin halbuki.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Yazık oldu Tolga. Öne de geçmiştin halbuki.

Neyse saglık olsun diyelim :)

İstifa edebiliyor muyum acaba ? :)

üzüldüm tolga :/
gelecek sezona daha iyi yapılanırsın. bu sefer kaçmaz şampiyonluk.

Erkin Aksoy' Alıntı:
üzüldüm tolga :/
gelecek sezona daha iyi yapılanırsın. bu sefer kaçmaz şampiyonluk.

Erkin abi yeni sezon ne zaman başlıyor ?
Katılım ücretleri ne zaman kasaya yatıyor ? : )

Türkiye forumlarına baktım da biraz sanırım 7 gün içinde draftler sonuçlanıp maçlar başlayacakmış. Doğru mudur Erkin? :)

Burak önümüzdeki ctesi yeni sezonun ilk maçını oynayacagız. draftlar en geç salı gecesi takımlarımıza gelir. şampiyonluk bonusları bu hafta içi yani yeni kümeleriniz belli olunca paran da yatmış olur. ama tam gününü hatırlamıyorum. bu arada şampiyon olmayıp sahipsiz takımların yerine yukarı çıkanlar için bir ayrıntı düşmüş site buyrun;

Yeni lig yükselen takımlara yardım etmek için; bu takımlar bir seferlik bonus kazandılar. Hem normal yükselen takımlar hem de bot-temizleme sonucunda yükselen takımlar bonustan faydalanmasına rağmen bot-temizleme ile yükselen takımların kombine biletli seyirci sayısında herhangi bir artış olmaz.

Kerem en geç 2 gün içinde draftlar gelir :)

Doğru doğru mesajların tarihlerine dikkat etmemişim forumdaki :)

oyunun en sevdiğim yanlarından birisi de oyuna hiç ara vermeden yeni sezonun başlaması :) bir kötü yanı var ki o da play off mücadelesi vermeyen takımların play off mücadelelerinin bitmesini beklemesi :D

Burak maçımı ben değil sen anlat . Ne kadar zorlandım yahu.
ŞG nin kesinlikle son maçı oldu bu maç.

hahahah Murat Abi eurolig ayarında bir maç oldu : )

La Pepeee diyorum başka da sözüm yok : )

İlk tranfsferimi yaptım..Kısa 24 yasında 62000'e kısa forvet aldım..Şimdi satsam 300000'den asagı gitmez..Karlı transfer oldu..Uzaktan sut'u becerikli,iç defansı iyi,blok özelligi iyi,olan bir oyuncu..

Şampiyonluk gitti 2-1 ile Şampiyonluğu rakibime verdim.Ama ligin flaş takımı kesinlikle benim,rakiplerimde daha fazla yıldız oyuncu vardı benim takımım takım oyunu oynarak buralara geldi.

Şimdi çok kaliteli bir oyun kurucu alacağım,onun dışında drafttan gelecek oyuncular var birde 3 numara transferi düşünüyorum.Daha keyifli bir sezon olacak bu önümüzdeki sezon.Normal sezon'u yenilgisiz kapatmayı hedefliyorum,bu hedefe ulaşacak bir kadro kuracağım.

20 sayı farkla kazanarak şampiyon oldu :)

Geri