• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Satılık Bir Pivot'um Var.
2.08 Boyunda.
İsmi:Evarist Rubí
Yaşı:22

Uzaktan Şut: berbat Şut Menzili: vasat
Dış Defans: iyi Top Tutma: iyi
Top Sürme: güçlü Pas Verme: değersiz
İçeriden Şut: vasat İç Defans: becerikli
Ribaunt Alma: güçlü Blok Yapma: vasat
Kondisyon: berbat Serbest Atış: becerikli

Fiyat:400.000 $

kupada 6.ncı tura çıktım.kupayı kazanmam mümkün değil ama gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.

Yedekler yedek kalsın.

Hazırlık maçına tamamen yedeklerle çıktım, yenildi takım.

Hazırlık maçı da olsa, yenilmek iyi bir şey değil. :)

Bu arada, "Çiğneme Zamanı"nın bir sakıncası var mı? Maça böyle çıksam, takımın dengesi bozulur mu? :)

Onur BALCI' Alıntı:
Yedekler yedek kalsın.

Hazırlık maçına tamamen yedeklerle çıktım, yenildi takım.

Hazırlık maçı da olsa, yenilmek iyi bir şey değil. :)

Bu arada, "Çiğneme Zamanı"nın bir sakıncası var mı? Maça böyle çıksam, takımın dengesi bozulur mu? :)

İstekliliğin yaklaşık 4 kademe azalır Onur abicim.Bence maçlara "Rahat Ol" çık.Playoffa kadar isteklilik topla.Sonra final maçlarında "Çiğneme Zamanı" çık ve gör bak neler yapıyor takımın. :) :) :)

Tamam o zaman. Teşekkürler Emre.

"Rahat Ol"dan da korkuyorum. Çok rahat oluyorlar gibi geliyor bana; ama dediğin gibi yapayım. :)

Hava koşulları nedeniyle maçlar oynanmayacakmış :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Hava koşulları nedeniyle maçlar oynanmayacakmış :)

Şaka di mi :D Kerem Abi bir hazırlık maçı yapsaydık seninle ya :)

72 - 68 galip gelerek ligde 3 de 3 yaptım.Yendiğim takım diğer konferansda 4. sıradaydı.Önemli bir galibiyet oldu takım için.Pivotum 19 ribaund almış.

85-67 yendim . Aldığım da takımım 4-4 gidiyodu , şimdi ise 7-4 gidiyor . Allah sonumuzu hayır etsin :) . Bu arada hazırlık maçı yapılır.

10'da 10.. Devam.Hazırlık macı yapılır,itina ile süpürülünür.

kankamı 83-64 yenerek 11 de 11 yaptık durmak yok yola devam.

Uzatmalarda 117-107 yenildim :(

Normal sürenin son dakikası bir harikaydı 5 sayı farkla yenik girdim önce bir üçlükle farkı 2 ye indirdim sonra harika bir savunmayla topu çaldum ve UF le bir üçlük daha gönderdim tam havalara uçtum ki adamların 2liği geldi ve tekrar 1 sayı öne geçtiler.Moladan sonra oyuncum smacı kaçırınca faul yapmak zorunda kaldım ve fark tekrar 3 e çıktı.Bir mola daha.Moladan dönüşte OK üçlüğü gönderdi isabetsiz hücum ribaundu Sg üçlüğü gönderdi yine kaçtı son 3 saniye bir hücum ribaundu daha ve bu sefer UF yine üçlüğü gönderdi ve uzatmalara gittik...

Uzatmalarda ise antrenör hatası mı ya da benim kondisyon vermememin hatası mı bilmiyorum yedeklerle başladım ve son 2 dakikada as oyuncuları aldı ama iş işten geçmişti 10 sayı fark oluşmuştu bile...

Yola devam dediğimiz günden bu yana aldığımız 3. galibiyet.Güzel maçtı kazandık mutluyuz.Salı günü karşı grubun 1. siyle oynayacağım eğer galip gelirsem inanılmaz olur.

Gsbasket19 ise her zamanki gibi gene haftayı galibiyetle kapamasını bildi.

103 - 73 kazandım. Lider takım da yenilmiş. Liderliğe oturmuş bulunuyorum. :)

Yendiğim takım, korktuğum takımı yenebiliyorsa, ben de başarabilirim bunu. :)

Karşı konferansın ikincisiyle oynadğım maçı 109-95 kazandım.Bütün oyuncularımın formu beni sevindiriyor.Hazırlık maçı yapmak isteyen varsa teklif yapabilirler.Takım EKOTOU

153-146 Kazandım

Yerli Guard'ım
31 Dakika'da 51 Sayı 4 Ribaunt 3 Asist 3 Top Çalma İle Oynadı

Şutör Guard'ım 36 Sayı 3 Ribaunt 5 Asist 2 Top Çalma İle Oynadı

Salonuma da 313000 dolarlık yatırım yaptım. Birkaç güne 6000 kişilik olacak.

Karşı konferansın 3.sünü 91-61 yendim.
Ligdeki üst üste 3.galibiyetimi aldım.

Geçenlerde bir pivot'umu satılığa çıkarmıştım 400.000$'ya forumdan isteyen olmadı,şimdi 714.000 $'ya satılmış bu benim için çok iyi oldu,elimde birden çok iyi bir bütçe oluştu bu bütçe'yle şimdi takıma takviyeler yapacağım.

Bu arada son maç 51 sayı atan yerli guard'ıma yedek olarak yeni bir yabancı oyun kurucu aldım.John Mossa Haftalık Maaş: $ 5 931
DMI: 28200
Boy: 5'11" / 180 cm
Potansiyel: görev adamı
Form: güçlü
Ödediğim Para:328.110 $

Geri