BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Bende ispanyol bir antrenör aldım.
Alacağı maaş $ 53.091

Bundan sonra oyuncu transferi yapmam heralde,elimdeki gençlerin fiyatını yükseltip satacağım.

Rakibimin oyuncularından bir tanesine baktım.

Sahibi: -------Phoenix Suns-------

Haftalık Maaş: $ 3 935

DMI: 0
Boy: 6'0" / 183 cm
Potansiyel: en değerli oyuncu
Form: iyi
Uzaktan Şut: vasat Şut Menzili: iyi
Dış Defans: vasat Top Tutma: zayıf
Top Sürme: vasat Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: korkunç İç Defans: zayıf
Ribaunt Alma: korkunç Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: işe yaramaz Serbest Atış: vasat

Tecrübe: korkunç

Bu adam ümit milli takıma nasıl seçilir,ilk günden adam satışa koymuş 2.200.000 dan gidiyor...

Bu oyunda bi anormallik olduğuu düşünüyorum benim oyuncumunda ümit milli olması için ne yapmam gerekiyor ?

Abi 2,200000 e koymuş mu teklif mi var??

Bu adama o fiyatı verenin alnını karışlarım :)

Abi bu bazı oyunculara geliyor ya milli takım adayı falan işte onda antreman programı veriyorlar galiba işte antreman programı alan herkesi çağırıyorlar diye biliyorum :)

Bendede bir tane 19 yaşında en değerli oyuncu var onu satsam mı antreman mı versem :) 500000 verene veririm hemde bu adamdan daha iyi olduğu kesin :)

Veysel Kaya' Alıntı:
Abi 2,200000 e koymuş mu teklif mi var??

Bu adama o fiyatı verenin alnını karışlarım :)

Abi bu bazı oyunculara geliyor ya milli takım adayı falan işte onda antreman programı veriyorlar galiba işte antreman programı alan herkesi çağırıyorlar diye biliyorum :)

Bendede bir tane 19 yaşında en değerli oyuncu var onu satsam mı antreman mı versem :) 500000 verene veririm hemde bu adamdan daha iyi olduğu kesin :)

Yahu neyin antremanı adam dün drafttan geldi bugun Ümit Takıma seçildi ve 2.200.000 milyondan satışa konuldu ve baktım teklif varmış :)

Ümit Takımın hocası olsa ancak bu kadar olur...

Erkin Abi bu konuda bizi bilgilendirirse sevinirim böyle adalet kavramının içine birşey sıkarım ben .

Burak adam gayet harika bir adam. Yaşı,potansiyeli,boyu ve geldiği yetenek dagılımı harika. Top tutmasının zayıf olmasına bakmayın. Artı iyi bir Türk draft alıp yetiştirmekte ucuza bulunan bişey değil :)
Ben 2 sezon önce Stav' a 1.5m vermiştim. Potansiyeli de bundan düşüktü :)

Bu arada teklifi veren de benim arkadasım. Ne zamandır Türk draft arıyordu :)

Dip not vereyim : Ribauntu korkunç olan yani 1 olan kısaların maaşları fazla şişmiyor. Benim Sarraz'la aynı yetenekte vasat ribauntu adamla aralarında 2 kat maaş farkı var. Sarraz 73k dediğim adam 143k düşünün. Ki Sarraz ondan çok daha ayrıntılı ve iyi gelişti. Oyüzden de iyi bir adam.

Belki biraz fazla olabilir :p ama şöyle bakmak lazım bu oyuncu satıldıgında hayli hayli çıkartacaktır bu parayı :)

Son aldıgım bilgiye göre de arkadasım oyuncuyu görmus çok begenmıs. Koçuna satmasını söylemiş yok satmam falan demiş. Ardından benim arkadas 2m veririm diyince koç satmaya karar vermiş. 2.5m istemiş bizimkisi olmaz demiş 2.2m de anlaşmışlar :)

Erkin Aksoy' Alıntı:
Son aldıgım bilgiye göre de arkadasım oyuncuyu görmus çok begenmıs. Koçuna satmasını söylemiş yok satmam falan demiş. Ardından benim arkadas 2m veririm diyince koç satmaya karar vermiş. 2.5m istemiş bizimkisi olmaz demiş 2.2m de anlaşmışlar :)

Abi söylediklerinin hepsi Davranış Kurallarına aykırı şeyler :)

Hilecileri bildirmek gerektiğini düşünüyorum ki böyle adil bi oyun olmaz olamaz.

Haftalık Maaş: $ 3 526

DMI: 0
Boy: 6'4" / 193 cm
Potansiyel: yıldız
Uzaktan Şut: değersiz Şut Menzili: değersiz
Dış Defans: iyi Top Tutma: iyi
Top Sürme: vasat Pas Verme: vasat
İçeriden Şut: işe yaramaz İç Defans: korkunç
Ribaunt Alma: zayıf Blok Yapma: iyi
Kondisyon: iyi Serbest Atış: zayıf

Bende bu oyuncumun Milli Takımı hakettiğini düşünüyorum.Ne yapmam gerekiyor bu durumda.

Ben anlamıyorum milli takımları açıkçası. 21 yaşında süper oyuncum var ama önermiyorum bile. Etrafta 20li yaşlarda yeşil özellikleri olan oyuncular dolaşıyor anlamıyorum.

Kısa Forvetide aldık. lige hazırız.

Veysel Kaya' Alıntı:
Adamlarda iki oyuncu var ama var yani :)

Biri 156000 maaşlı diğeri 60000 bin küsür ve daha da artacak muhtemelen :) Korkuyor muyuz?? Hayır dememi bekliyorsanız yanılıyorsunuz kesin yeniliyorum hatta fark yiyecem :)

Hayvan oyuncular biri 200000 olmuş diğeri 100000 :)

Bu arada bu nasıl bir oyuncudur???

İçeriden Şut: dünya dışı İç Defans: devasa
Ribaunt Alma: görkemli Blok Yapma: güçlü

Türk milli takım oyuncusu ve satılık..3 500000e koymuş kimse almıyor :) 461000 maaşı var ondan olabilir :)

Al kardeşim bir oy dediğin nedir :)

Bu arada yeni oyuncularım.

Kısa Forvet :

Haftalık Maaş: $ 9 512

DMI: 85500
Boy: 6'2" / 188 cm
Potansiyel: altıncı adam

Uzaktan Şut: sansasyonel Şut Menzili: berbat
Dış Defans: verimli Top Tutma: güçlü
Top Sürme: zayıf Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: vasat İç Defans: berbat
Ribaunt Alma: vasat Blok Yapma: değersiz
Kondisyon: vasat Serbest Atış: berbat

Tecrübe: berbat

Oyun Kurucu:

Haftalık Maaş: $ 13 355

DMI: 52800
Boy: 6'6" / 198 cm
Potansiyel: all-star *

Uzaktan Şut: heybetli Şut Menzili: iyi
Dış Defans: iyi Top Tutma: üstün
Top Sürme: verimli Pas Verme: güçlü
İçeriden Şut: vasat İç Defans: korkunç
Ribaunt Alma: vasat Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: iyi Serbest Atış: berbat

Tecrübe: iyi

Bu transferlerle oyuncu maaşları 100.000 e dayandı. Bir o kadar da personele veriyoruz. Salon dolmazsa işimiz iş :)

EREN kardeşler neredesiniz, Ferhat Abi, Tolga birader nereyesun yahu : ) yan gelip yatma yeri değil Milli Takımın gelceği söz konusu :)

Haftalık Maaş: $ 4 228

DMI: 10700
Boy: 6'7" / 201 cm
Potansiyel: süperstar
Uzaktan Şut: iyi Şut Menzili: iyi
Dış Defans: işe yaramaz Top Tutma: berbat
Top Sürme: berbat Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: vasat İç Defans: zayıf

bu adamın hangi özelliğini geliştirmeliyim karar veremedim biri yardım edebilir mi ? :)

Yılmaz Özardıç' Alıntı:
Haftalık Maaş: $ 4 228

DMI: 10700
Boy: 6'7" / 201 cm
Potansiyel: süperstar
Uzaktan Şut: iyi Şut Menzili: iyi
Dış Defans: işe yaramaz Top Tutma: berbat
Top Sürme: berbat Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: vasat İç Defans: zayıf

bu adamın hangi özelliğini geliştirmeliyim karar veremedim biri yardım edebilir mi ? :)

Bence sat gitsin :) Ama önce bir uzaktan şut ver bari fiyatı artar..