• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

yok abi bu oyun şaka gibi ya.
Harbi şaka gibi.
son top bende 20 saniye kala gelip 10 saniye kala şut kullanıyorlar, dönüşünde üçlük yiyoruz 8 sayıyla ilk yarıyı geride kapıyoruz.Yok böyle bir oyun yaç.

13 sayı farkla önde kapadım.Genel olarak yedeklerim oynuyor.Herşey güzel 2.yarıda aynı geçer umarım.

Tugay EREN' Alıntı:
[quote="Enes Aygan":34yqo9sa]İlk yarıyı 50-48 önde bitirdim.
oynadığın takım bornova belediye benim arkadaşımın takımı :)[/quote:34yqo9sa]

Evet , 2. olunca fark yiceğimi düşünüyordum . Ama fazla zor değilmiş arkadaşın :)

Evet , 2. olunca fark yiceğimi düşünüyordum . Ama fazla zor değilmiş arkadaşın :)[/quote]
küçümseme enes iyi takımı var.ritim bulursa fark yiyebilirsin.

Evet zaten şimdi öne geçti . Fark geliyor :)

Son periyoda girilirken 10 sayıda gerideyim. Bu maçı alacağım. O kadar.

Son çeyreğe 63 - 59 önde girdim. Pivotumu sakatladılar.

Bunun yüzünden yenilmem umarım.

3.periyod bitti.

71-63 öndeyim.

3.Periyot bitti..

Skor 68-66 öndeyim..

12 sayı farkla gerideyim :) Bi an kazanacağım zannetmiştim :)

08.20 var maçın bitimine 61-49 öndeyim. :)
edit:04.35 var maçın bitimine skor 69-54

18-4 lük seri yedim son periyotta ve çıldırmak üzereyim.

84-60 yenerek 12 de 12 yaptım ve liderliği korudum.şimdi gözlerimi perşembe günü oynayacağım kupadaki 7.tur maçına çevirdim.

Bende yenildim . Ama bi ara farkı 3 e indirdim . Olmadı , sağlık olsun . Yabancıya yenılmedık sayılır :)

Yenildim hem de rezil bir takıma. Verdiğim gaz yetmedi. Bunun hesabı sorulacak takıma.

Son periyoduna 24 sayı önde girdiğim maç uzadı. Bu maç bitsin antrenöre elveda diyorum kesinlikle.

İnanılmaz bir zafer kazandı Gsbasket19.Diğer konferans lideri geçen sene iki maçta da fark yediğim takım karşısında son saniye basketiyle 99-97 kazanarak yola devam dedi.

Buraks Spurs 'de bir başka deplasmandaydı, konferans liderine karşı 10 sayı mağlup oldu.

Yendim bunu da. Yedek pivotumun katkısı büyük oldu.

Diğer grubun 3.'süydü takım, 4. sıraya ittim adamları. :)

Bir dahaki maça kadar liderliğim devam ediyor. Bunun tadını çıkarayım; çünkü haftaya elden gidecek liderlik. :)

Zirveye adım adım..!
Son 4 maçımıda kazanarak zirveye iyice yaklaştım.

100-80 kazandım.
Guard`ım 23 sayı 6 asist 3 ribaunt ile oynadı.
Uzun forvetim 18 sayı 19 ribaunt 3 asistle oynadı.
Kısa forvetim 17 sayı 8 ribaunt 4 asistle oynadı.
Şutor Guardım 15 sayı 6 asist 3 ribauntla oynadı.

Emre Doğan' Alıntı:
Son periyoduna 24 sayı önde girdiğim maç uzadı. Bu maç bitsin antrenöre elveda diyorum kesinlikle.
emre sen çok kötü yenilmişssin yaa senin takımı buldum.son periyottaki seri acayip 40-16.

Geri