• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Buzzerbeater Oyuncularına

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:15
İsim:Bayram Kurtulmuş
Takım İsmi:Simya1905
Menajer:lucaslucas
Lig: IV.49

Kerem SEÇER' Alıntı:
Maç yapmak isteyen teklif göndersin. Yalnız benim sahamda oynamak isteyen teklif göndersin :)
Sanmam. :)

Başka takım bulurum Onur. NBA'den takım getirtmeyin bana CSE Arena'ya :)

İsim: Volkan Kızıltaş
Menejer: Volkan Kızıltaş :)
Takım: volkanın takımı
Lig: V.2

Hazırlık maçı yapmak isteyen teklif göndersin :)

İsim:Yunus Gökyıldız
Menajer:B.C
Takım:never back down
lig:Lig V.2

isim:Tugay Eren
menajer:tugay_1905
takım:ERENSPOR
lig: IV.35

Bu isimleri de ekleyeceğim arkadaşlar. Baya varmışısz yahu :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Başka takım bulurum Onur. NBA'den takım getirtmeyin bana CSE Arena'ya :)

NBA takımları çok gelmek istedi ama kupa maçları vardı. Ben de TBL II'den ayarladım :)

Takım adı:KAANyarkın
Lig IV.15

Evet kupadan elenmemle birlikte buraya bir el atmanın zamanı geldi birbirleri ile hazırlık maçı yapmak isteyen takım adlarını yazsınlar bir şeyler ayarlayalım aramızda :)

Bende henüz bir hazırlık maçı ayarlamadım. Bazı genç ve yetenekleri düşük olan oyunculara süre vermem gerek..

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Bende henüz bir hazırlık maçı ayarlamadım. Bazı genç ve yetenekleri düşük olan oyunculara süre vermem gerek..

Ferhat abi senin istediğin hazırlık maçı olsun gel yapalım takım adı veyba lig III 12 ister evinde ister benim evimde önemli olan zaten gençlere şans vermek :)

Tamam Veysel gönderdim daveti, kabul edersin online olduğunda. Misafirin olalım ama iyi karşılama beklerim :)

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Tamam Veysel gönderdim daveti, kabul edersin online olduğunda. Misafirin olalım ama iyi karşılama beklerim :)

Estağfrullah abi her zaman :) Zaten bende hazırlık maçlarında gençleri oynatıyorum ayrıca değişik taktikler deniyorum bazen hüsran olabiliyor tabi :)

İsim:Deniz Yasan
Menajer:denozotti
Takım:Goldenarmy
Lig:IV.25

İsim-Enes Aygan
Menejer-SarayinSultanlari.Com
Takım-SarayinSultanlari.Com
Lig-IV.35

Tugay EREN' Alıntı:
isim:Tugay Eren

Tugay seninle aynı ligdeyiz :) Ezeli rakibinim :) Bu arada ligde çok iyi gidiyorsun : )

Haftaya hazırlık maçı isteyenler Buraks Spurs takımına teklif gönderebilirler :)

Enes Aygan' Alıntı:
[quote="Tugay EREN":6pv7ps9r]isim:Tugay Eren

Tugay seninle aynı ligdeyiz :) Ezeli rakibinim :) Bu arada ligde çok iyi gidiyorsun : )[/quote:6pv7ps9r]
iyi gidiyoruz umarım çıkabilirim.inşallah sende play offta daha iyi yerde olursun.

Muhtemelen seninle eşleşiceğim .Ama bu aralar takımım formunda . 3. de olabilirim :)

Geri