C.Soydaş Basketbol Turnuvası

önder abinin verdiği skor 70 59 ama sayı toplamı 60 gibi gözüküyo bi yanlışlık mı var acaba bi de isim vermeden yabancı oyuncu hakkında ne söleyeblirsiniz?
 
Sagolun.
Ben fena degilim ya =) Yarin istanbuldayim kismetse.Soyle mac olsada seyretsek.Ozledim takimi.

Kuzen sana yeniden gecmis olsun..
 
dun giremedim siteye pek zamanım yoktu acıp simdi okudum tum yazılanları heyecan yaptım bilgisayarın basında tebrikler bence bi yabancının gelmesi iyi olmus cunku sayı olarak70leri asmamız gerek bunun icin ise artı sayı yapan oyunculara ihtiyac var buda isalla oledir ama bi sorum olacak 1 numara mevkiinde suanda kimler oynuyodu???
 
hoca geçen seneki başarırsızlığı fatih in alınmamasına bağlamıştı inşallah bu sene iyi olur.
 
b kolej macını almısız
son perıyotta 5 sayı yemısız
savunmamız ıyı gıbı gozukuyor
fatıh huseyım semsettın allred goturmus olayı
dıxon gene 2 sayıda kalmıs ama soylennelere katılıyorum zman laızm
bu sne guzel olcuak gıbı
 
abi bu halil in oglu nası oynuyo acaba biliyonuzmu yok hani merak ettim haa halil tek basına yetiyodu bizi kume dusurmeye ogluna hacet yoktu :kop :kop :kop
gerci gecen sene de vardı kadroda ama pek oynamamıstı???
 
ben daha oncede dedim zaten bu turnuvada yapacagımız en iyi is koleji yenmek olur die ama bosver en azında yeni oyuncuları gorduk fatihin yararlı olacagını biliyoz allred in iyi bi tranfer oldugunu biliyoruz semsonun yararlı olacagını biliyoruz hadleyi tek mac izledik ama iyi bi oyuncu o gelince hem skor artar hemde defans rahatlar die dusunuyorum burak herzaman begendigim burak devam ediyo takım iyi olursa o daha iyi olacaktır huseyin ve gokhan bence cook iyi yoldalar onların sene icinde benchten yapacakları katkı sayesinde cok mac kazanabiliriz ve gelelim dixon a bence kesinlikle cook iyi bi transfer zaten 2. macında kendini bulur gibi oldu ve 17 sayı caktı son macta atamamıs ama olsun takıma ısınınca maclar ciddilesince oda kendini bulur en azından simdi dixonun potanusiyelini ve bunu asabilecek bi oyuncu oldugunu biliyoruz :atki :atki :atki
 
Dixon sırasıyla yanlış hatırlamıyorsam 3-2-17 sayı attı. Tam hazır degil, takıma da alışamadı galiba. Seyreden arkadaşlar dixon'un oyununu ve ilk izlenimlerini daha ayrıntılı aktarırlarsa sevinirim. Hadley neden oynamadı, bilen var mı?
 

Üst