Caddebostan Sahil Basketbol 01 Ocak Pazar saat : 13.00

ARdaQue' Alıntı:
cem1972' Alıntı:
Arda Bey, Ankara'yada bekleriz salon maçına.. ;)

Bayram tatilinde Ankara' da olacagım. İster salon ister sokak ; her şeye uyarım ben .

Çankaya Birlik Mahallesi Zirve Kent' de kalacağım; sitenin açık hava basketbol sahası var. Talep varsa oynarız .
ulan Arda yine benim sınavların olduğu zamanı mı buldun hay anasını satıyım

ARdaQue' Alıntı:
cem1972' Alıntı:

Bayram tatilinde Ankara' da olacagım. İster salon ister sokak ; her şeye uyarım ben .

Çankaya Birlik Mahallesi Zirve Kent' de kalacağım; sitenin açık hava basketbol sahası var. Talep varsa oynarız .

Bana uyar. ben bu bayram Ankara'yı bekliyecem nasıl olsa.
fakat burası çok sulu. sokak sanırım olamaz.
eğer 6-8 kişi toplabilirsek TEK'in Salonunu ayarlarım.

cem1972' Alıntı:
ARdaQue' Alıntı:
cem1972' Alıntı:

Bana uyar. ben bu bayram Ankara'yı bekliyecem nasıl olsa.
fakat burası çok sulu. sokak sanırım olamaz.
eğer 6-8 kişi toplabilirsek TEK'in Salonunu ayarlarım.

Ben Ankaralı değilim; ev sahibi olarak sizlerin aday kadroyu oluşturmanız lazım ;)
Ankara' daki Galatasaraylıların hemen hepsini tanıyorum ama basketbol oynarlar mı bilemem.

Salon olayı bana uyar, haber bekliyorum.

Parma ; her şartta gelirsin sen, bak meydan okunuyor takım arkadasına ;) Bir pota altı uzunu bul gel ;)

tamamdır kardeş.. uzun için söz vermiyim bi tane süper adayım var ama ben gelirim orası kesin.. 16sında sınavlarım var ama yapcaz bi güzellik sana, yine sakız edersin yoksa ağzına biliyom eheh..

nerededir bu salon?

Tamam o zaman Cem1972 den haber bekliyoruz şu anda.

Ben de bagımsız bir topic acayım bari. Böyle Caddebostan topiginde Ankara konusmak caiz degil :p