CAFE CROWN!!!

koch' Alıntı:
Boşa konuşuyoruz.İyi yapılanmış bir şube ve iyi bir teknik kadroyla bu sponsorluk anlaşması bal gibi değerlendirilirdi.
Bir de Ülker bu sponsorluk işini bizi sevdiği için yapmadı.Efes'in kaç yıldır onları ezmesi ve Ülkerspor'un marka düzeyi,taraftar vb. konularda Efes'e yaklaşamaması yüzünden bu işe girdiler.Yani kendimizi Ülker'e borçlu gibi hissetmeyelim.Şaibeli play-off serilerimiz biliniyor Ülkerle.
Cafe Crown'un tadı bence güzel.Ama Cafe Crown almaya filan gerek yok takım için.Zaten Ülker'i oldum olası sevmedim.Paraları nerelere aktardıkları da belli.

Dediklerinde sonuna kadar katılıyorum Onur...
Ama biz belkide bazı şeyleri kabullenemiyoruz
O kadar başka birşey değil... :? :? :?
 
Bugün CafeCrown,yarın Nescafe..Bu böyle gider..İş ticarete binmişse zamanı gelir,ülkerle anlaşamayız,ülkerin işleri kötü gider,başka sponsor gelir.O zamanda birileri çıkar,ülkenin durumu kötü gidiyor,buna mecburuz der.O zaman ARMAYA aşıklık filan kalmaz.
Avrupa'da birçok klüp sponsorluk alır.Bu klüpler artık o sponsorların isimleriyle anılmaya başlanmıştır.Tamam,çıkış yolu için sponsor kullanılabilir de bari düzgün markalarla anlaşılsaydı.
 
sorunlarını çözmüş güçlü bir GALATASARAY'A bende CAFE CROWN adının eklenmesini istemezdim ama malesef aciz yöneticiler bizi bu hale getirdi.
ben küme düşmekten ise sponsor desteği ile kafaya oynayan bir GALATASARAYI tercih ederim arkadaşlar...
diyeceksiniz sponsor desteği var ama durum yine içler acısı......
bunun suçlusu sponsor değil aciz yönetimdir
SAYGILARIMLA.....
 
suanda bole sponsorlara muhtacız arkadaslar yapacak hicc bisi yok dua edelim sadece cafe crown dioruz

eminim sene basından GALATASARAY OK die teklif gelse canaydın onuda kabul ederdi
 
olur arakadasım GALATASARAY için bol bol cafe crown içeriz 8)
 
Futbol şubesine bakın.
Başkan hasta,futbolcu grevde,taraftar protestoda,federasyon düşman,başbakan düşman,para yok,çare yok ama yine de şampiyonluğa gidiyoruz.GS'nin onuru şampiyonluğa yetiyor,basketbolda da para olmasada iyi olmamız için onurumuzu ayaklar altına almadan,takıma Cafe Crown'dan önce taraftar sahip çıkarak iyi yola girmeliyiz.
LAnet olsun Cafe Crown'una da,Nescafesine de,Kuru KAhveci Mehmet Efendi'ye de!!!Herşeyden üstün bir tek şey var:O da GALATASARAY
 
Cafe Crown'un fındık aromalısı bir harka. deneyin derim.
 
Kısa vade için gerekli bir olaydı bizim için.Ama normalde buna ben de karşıyım.Ayrıca isminin yanına sponsor ismi almamak geri kafalılık değil,duruştur.
 

Üst