Can İşbakan ve GS TV!

Aşağıda ki Can İşbakan imzalı yazıyı okuyun, Gs TV basketbol yorumcusu Can İşbakan Fenerbahçe'yi en cilalı sözler ile tebrik ediyor, diyeceksiniz ki GS TV de çalışıyor diye, Fener'i tebrik etmeyecek mi? Edecek tabiki ve etsin tabiki, ama Galatasaray'a yapılan haksızlıklara, hakemlerin yaptığı hırsızlığa ve oyuncularımıza edilen küfürlere parantez açmayacaksa, açamayacaksa, Galatasaray'ın ortaya koyduğu onurlu mücadeleye tek söz etmeyecekse, işte o zaman içine işliyor insanın!

Baturalp gibiler istemiyoruz bu kulüpte, ama ekmek yediği yerin hakkını savunmayacak, insanları da istemiyoruz.

Baturalp, Gs taraftarı 10 bin kişi ile takımını destekledi derken, bizim yorumcularımız spikerlerimiz 4-8 bin demiştir, bu taraftarın emeğine saygısızlık etmiştir, sinek küçük ama mideler bulanık......

----------------------------------------------------------------------

POTANIN KRALİÇELERİ

Yaşadığı birçok travmanın ardından Fenerbahçe, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play – off final serisinde Galatasaray Medical Park’ı uzatma sonunda 91-86 yenerek durumu 3-1’e getirdi ve şampiyonluğa ulaştı. Kadrosundaki iki yıldız Taurasi ve Taylor’ı ‘doping skandalı’nın ardından kaybeden ve Sarı – Kırmızılılara saha avantajını kaptıran Fenerbahçe, final serisinde Abdi İpekçi’de kazanıp, yarıladığı yolu Caferağa’da tamamladı. McCoughtry’nin bire birleri ile rakibinin savunmasının dengesini bozan Sarı – Lacivertliler, üçüncü maçta olduğu gibi yine bençten gelen Horakova’nın müthiş katkısıyla G.Saraylı Augustus’un performansını gölgede bıraktı ve şampiyonluğa uzandı.

CAN İŞBAKAN
 
Böyle adamları bu çatı altında tuttukca daha cookk görüntüler sızar basına sonra da yana done ararsınız kim yaptı diye, yazık çok yazık bu adam bizim resmi yayin organımızın çalışanı. Ne olacak hesap soranmi var ki.

Pes yemin ederim pes bu kadar rahat olunmaz.
 
Can hakkında o kadar yazdım ve konuştum ki gören ona karşı bir kinim olduğunu sanacak. Hİç bir kinim yok tanımam etmem. İyi çocuktur iyi yazardır beni bu konuda bağlamıyor. Ama GSTV adına yorumculuk yapması beni hep rahatsız etti. Onun aklı başında olup bir kere öneriyi kabul etmemesi lazımdı. Bİzim yöneticilerde zaten akıl aramıyorum...
 
Can İşbakan'ın objektifliği artık subjektif olmuştur, herkes hakem kararlarını ve küfürleri konuşurken, kendisi GS TV ye çıkan biri olarak, gak guk bile dememiştir, tek isteğim bir an önce kendisini Ntv Spor veya muhadili bir yerde kendisini görmek, umarım bir daha GS TV ye çıkmaz.

Bu tarz olaylar devam ederse, Galatasaray taraftarı gerekli şikayetleri yaparak, tavrını en güzel şekilde koyacaktır.

Bundan sonra ''FB-Barcelona maçı, basketbol adına tarihi maç'' cümlesini Galatasaray TV'de duymak istemiyoruz, yada GS TV de etliye sütleye bulaşmayan, sığ yorumlar dinlemek istemiyoruz.

Kısaca FB'yi coşkuyla tebrik eden GS TV yorumcusu Can İşbakan'ı bizde taktir ediyoruz, görüyoruz unutmuyoruz.

Birilerinin vasıtası ile, yani ağa baba ilişkileri ile o kanala çıkıyorsun bari hakkını ver diyoruz kısaca......
 
İnternet üzerinden üyelik sistemi başladığından beri üye olmama rağmen toplasanız 3 defa izlememişimdir ama kredi kartı ekstresine baktığımda her ayın 2´sinde ve 17´sinde üyelik ücreti alınmasına da sesimi çıkarmadım, yabancı yere gitmiyor diye.

Üyeliğimi kapattırma zamanım gelmiş de geçiyor...
 
Bu konuda sessiz kalmayacağız. Gerekli yerlerle iletişime geçip gerekeni yaptırmaya çalışacağız elmizden geldiğince merak etmeyin. Çünkü artık su iyice ısındır.
 
Tek başına belki hiçiz..ama birlik olursak çok büyük bir gücüz!

ve bu yüzden gerek kulübü ve gerek kanalı hem salonda hemde maille protesto ederek.Rakibimizi aleni bir şekilde göklere çıkarırken kulübümüzün hakkını zerre kadar önemsemeyenlerin bu külüpte işi yoktur.

Heleki Bu camianın içinde basketbola gönül vermiş birçok "has Galatasaraylı" varken bu kişilere ihtiyaç bana göre yoktur.
 
Bu adam defalarca tartışıldı ama hiç bir haltta olmadı. Yine çıkıyor yine çıkıyor.

Hasan Tankaya denen zatın bir diğer görevi de GS TV idi, bu adam kanal açıldığından beri bir gram iyiye götürmedi kanalı. Allah aşkına sizleri kim ve hangi amaçla getiriyor bu kanala?
 
Taraftar sohbet esnasında ya da burada yeri gelince dert yanıyor ama yetkililer ne sohbetlerimize tanık oluyor ne de forumları sık sık ziyaret edip memnuniyet ya da memnuniyetsizliği kontrol etmeye çalışıyor.

Normal şartlarda aboneliğimi iptal ettirdiğimde GS TV´nin beni arayıp nedenini sorması gerekirdi ama yok öyle bir anlayış. Gözlerinde ne değerli taraftar ne de müşteri olamıyoruz! Neyse aboneliğin iptal gerekçesini e-posta ile ilettim kendilerine.
 
Piyasada hem Galatasaraylı hem objektif yorum yapacak bir basketbol yorumcusu mu kalmadı da, hem Galatasaraylı olmayan hem de objektif olmak isterken eşeğin kulağına su kaçıran bu adam bu görevi yürütüyor?

Daha önce tepki verildiğinde de üste çıkmayı başarmıştı Can İşbakan ama bu sefer bu site ağırlığını koymalı bu olaya.
 
Piyasada hem Galatasaraylı hem objektif yorum yapacak bir basketbol yorumcusu mu kalmadı da, hem Galatasaraylı olmayan hem de objektif olmak isterken eşeğin kulağına su kaçıran bu adam bu görevi yürütüyor?

Daha önce tepki verildiğinde de üste çıkmayı başarmıştı Can İşbakan ama bu sefer bu site ağırlığını koymalı bu olaya.

ya tamam fenerli olabilirsin ama ekmek yediğin kaba da pisleyemezsin.bence gidene kadar ne gerekiyorsa yapmamız lazım forum ahalsi olarak.
 
Birkaç kişi çıkar, artist artist yazılar yazar, eleştirenler kim ki falan der, aynı şekilde artistliğe bize laf sokarak devam edilir ve bu arkadaş görevine devam eder. Çok bilmiş twitter müdavimleri ve kendilerini basketbol uzmanı sanan ama klavye başında yazdıkları dışında basketbola hiçbir katkıları olmayanlara benim asıl tepkim. Yine başlarlar twitter üzerinden yıkama yağlamaya Can İşbakan'a.
 
aklinca kendini korumus yok gazete de soyle boyle. hadi hakli diyelim gazete icin. ama ya gstv orda da soylemedi ki. isil'a koro halinde tum salon'un ettigi o asagilikca kufurlerden neden bahsedilmez. neden hakkimizi korumadi. net biliyorum. biz nevriye'ye tam salon koro halinde o asagilik kufurleri etsek, onlar'in batur agbileri neler derdi tv'de kim bilir.
 

Üst