• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Can Natan

Açtığım başlık nedense Can Natan istifadan Can Natan olarak değiştirilmiş. Pek hoş değil ama farketmez; buradan da yazalım: Can Natan istifa!

Bu kadar başarısız bir sezonu sonrası bile neden bir yöneticinin istifaya çağrıldığı başlık değiştirilir gerçekten anlamıyorum. Ne olursa olsun bu sezonu kabullenmemeliyiz. Kendisi ve GM dahil bütün staff istifa etmeli.

Hiç mi utanması yok merak ediyorum. Basketbolu bilmeyi filan geç. İki tane dede guard ile neyi amaçladığını bile merak edip soramamış mı çok başarılı hocasına? Artık biraz kendini bil ve istifa et. Yok yani sende o kapasite yok. Neyi zorluyorsun anlamıyorum. İstifa et hepimiz kurtulalım.

Hiç mi utanması yok merak ediyorum. Basketbolu bilmeyi filan geç. İki tane dede guard ile neyi amaçladığını bile merak edip soramamış mı çok başarılı hocasına? Artık biraz kendini bil ve istifa et. Yok yani sende o kapasite yok. Neyi zorluyorsun anlamıyorum. İstifa et hepimiz kurtulalım.
Bu şubeye Barış Nane istek değil ihtiyaç..

Bizim en büyük problemimiz unutmak.
Can Natan ve Barış Nane'yi bir tutmak büyük ayıp oldu.
Bunu diyebiliyorsanız Can Natan size çok bile 😄
Bişey unuttuğum yok. Erden Timur'un yaptıklarını Barış Nane'te yüklemek de garip iş.

Sorunun kendisinde olduğunu düşünmüyorum.

Saygılar.

Can şöyle bir düşündüm de... Sen bu hayatta gördüğüm en küçük adamsın sanırım. Yazın camda terlik ile öldürülen sinek bile bu hayatta senden daha etkili olabiliyor. En azından birisini rahatsız edebilecek çapa sahip. Dediğim gibi, küçüksün, silik bir karaktersin belli ki.

Bunları kendinin de fark ettiğini biliyorum. Bu sebeple sürekli "ben olmasam" ile başlayan cümleler kuruyormuşsun. Senin Galatasaray'a ne hayrın oldu da sen kendini bu cümleleri kuracak kadar büyük adam görüyorsun? Bir işe mi yaradın? Bir başarı kazanıldı da bunda bir payın mı oldu? Senin ne haddine Galatasaray gibi bir kulüpte kendini eşsiz sanmak? Sen hiçbir şeyi başaramayan çapsız adamları içeri toplamak hariç hiçbir şeyi yapamadın. Çünkü diyorum ya; sen silik bir şahıssın en başta. Bu sebeple vasatı dahi bulamıyorsun.

Beni istersen dava et; zerre umrumda olmaz. Aksine dediklerimin ne kadar doğru olduğunu herkese ilan etmiş olursun.

Bak sana tavsiyem: "Ben bu işi beceremiyorum." diyip istifa et. Galatasaray şu an sen ve senin adamlarına havadan 5 milyon dolar ateşleyecek kadar zengin değil. Dürüstçe yapamıyorum, beceremiyorum de ki seni en azından farkındalığı yüksek ve kendini bilen birisi olarak hatırlayalım. Yoksa yerin Adnan Sezginlerin, Burak Elmasların yanı olacak. Sen bilirsin.

Geri