Can Topsakal

Öyle bir adamdı ki gelenin gideni aratması imkansız gibi...

Yalan, dolan, sahtekarlık, entrika, şov... Hepsi vardı da bir tek basketbol kafası ve yöneticilik becerisi yoktu, gidişi çok hayır oldu. Güle güle.
 
ALLAH'ım dan dileğim,çapsız başkanın Özbek'le beraber sizlerin topyekün gidişiniz olsunda dönüşünüz olmasın,az işkence duygusu yaşatmadınız bize,16.cı sandıktan sonra kaçarcasına çıkmış gitmiş,buda size ibretlik ders olsun ama ALLAH yolunuzu bu kulübün kapısından değil içeri çevresine bile bir daha uğramamak üzere yaklaştırmasın İNŞAALLAH...
 
Sen-Erman takım olun, Dursun-Ömer'e karşı çocuk potalarında maç yapın bol. Alayınızı milyonlarca hayır ile uğurluyoruz. Bizimle değilsiniz bundan sonra da olmayacaksınız. Kovulmaktan beter oldunuz. Yallah tazik beceriksizler ve pişkinler ordusu.
 
Allah'ın sopası yok derler ya tam da bu işte. Biz Galatasaraylı basketbolseverlere çektirdiğiniz üzüntü ve acının bedelini böyle sırayla ödediniz işte. Dursun-Topsakal ikilisini ve tabii ki Erman hocayı bir daha asla Galatasaray ile ilgili bir görevde görmemek en büyük temennim. Can Topsakal ve Dursun Özbek'i Galatasaray tarihinin en büyük basketbol düşmanları olarak her zaman hatırlayacağım...
 
Sadece bu adam değil, bu adamın olduğu listeye oy veren herkes Galatasaray'ın başından defolsun gitsin. Allah aşkına çıldıracağım ya, bu adamın Galatasaray adının olduğu yerden en az 100 metre uzak durması gerekir. Herkes bilsin artık Galatasaray'ın Eurocup'ı alamaması için elinden geleni ardına koymamış, final maçının devre arasında rica minnet salona gelmiş bir adam bu. Gözlerinin önünde Galatasaray'ın bir Avrupa Kupası kazanmasını istemiyor adam. Komplo teorisi falan değil, adam ciddi ciddi Galatasaray düşmanı.
 
Galatasaray ile uğraşanın çocuğu olmaz diye bir söz vardır. Biraz ironiktir, gülerek söyleriz ama bu söz hiç sekmez....eninde sonunda gerçek olur...

Ha bir de Galatasaraylılardan asla ama asla beddua almayacaksın...maalesef o da tutuyor :)


Bundan sonra yolumuz hiç kesişmesin dileğiyle sayın topsakallı şopçu.....
 
Bu başlık altında artık lüzumsuzca yazıyoruz.
Artık mevcut duruma ve koşullara odaklanalım; örneğin ivedili transfer, salon projesi ve basketbol a.ş. vaadleri hakkında yazmak daha heyecan verici olacağı kanaatindeyim.
 
Erman Kunter Ergin Ataman'dan çok daha iyi antrenör deyip bu değişimi gerçekleştiren Galatasaray hainlerinden sadece biri. Böyle insanları kulüpten ihraç etmek lazım.
Erman Kunter,Orhun Ene diger kac isim varsa, Ergin Hocamizin sirt cantasini,coach tahtasini elinde tasir. Hirsizlar,soyguncular klubu yonetirse bu tiplerden menfaat ugruna gun gelir Ergin Ataman icin dunyanin en kotu hocasi lakabi duyariz.
 

Üst