Çarşamba günü Burhan Felek'teyiz!

09.02.2011
Çarşamba
20:30
Burhan Felek

Galatasaray Bayan Voleybol takımı CEV kupası 3.turu 2.maçında Post Schwechat (AUT) takımını konuk ediyor. İlk maçı deplasmanda 3-2 yenildik, buradaki maçı kazanarak (skorun,setin önemi yok ) maçı altın sete götürerek, o setide kazanıp avrupada yolumuza devam edeceğiz inşallah.Ama tabiki en önemli görev taraftara düşüyor.En son Fenerbahçe maçı oynadık takım 3-0 yenildi fakat gerçekten mücadele verdi sahada kendisinden daha kaliteli takıma oynayabileceği en üst kapasitede oynadılar.

Dolduralım artık Burhan Felek’i ! İnletelim CİMBOMBOM diye !

Yok ya kimse gitmesin, 10 kişi bile fazla 2-3 kişiye oynasın bu takım...

Bu saçma sistemin kurbanı olmayalım, gidecek her taraftarın çok büyük önemi var.

4-0 alırız :)

Bu takım orada mağlup olmuş olabilir ama FBA maçında da gördük ki terletiyorlar bu formayı...

Ben turu geçeceğimize inanıyorum. Haydi kızlar..

Kazanırsak skor ne olursa olsun altın set oynanacak. Kazandığımız taktirde Final Foura bir adım kalıcak ama sadece 4 mesaj yazılmış.Pek mühim bişi değil anlaşılan.

Kazanırsak skor ne olursa olsun altın set oynanacak. Kazandığımız taktirde Final Four oynayacağız ama sadece 4 mesaj yazılmış.Pek mühim bişi değil anlaşılan.

Bu sene Cev Cup'ta final-four organizasyonu olmayacak. Final de dahil maçlar iki maç üzerinden oynanacak.
Birde bu sene yapılan değişiklik sonucu şampiyonlar liginden elenen 4 takım da bu kupaya geliyor. O gelen takımlar arasında Bergamo da var. Hiç olmazsa son şampiyonlar ligi şampiyonu Bergamo ile maç yapma şansı elde etsek, ama 2. sette işler iyi gitmiyor. :(

Bu sene Cev Cup'ta final-four organizasyonu olmayacak. Final de dahil maçlar iki maç üzerinden oynanacak.
Birde bu sene yapılan değişiklik sonucu şampiyonlar liginden elenen 4 takım da bu kupaya geliyor. O gelen takımlar arasında Bergamo da var. Hiç olmazsa son şampiyonlar ligi şampiyonu Bergamo ile maç yapma şansı elde etsek, ama 2. sette işler iyi gitmiyor. :(

Siteden baktım elenenlerde geliyor dediğiniz gibi.Sırp ekibiyle oynıcaz turu geçersek.Çok zor onları elemek ama Bergamoyla oynayıp elemek inanılmaz olur.