Cebimdeki Dünya

Kerem Abi. Istanbul'da yakininda bir yerde Medya Markt varsa eger, ordan telefon'u almani isterim. Babamin Nokia N91 var. Muthis birsey. Tavsiye ederim. Rakami bizim aldigimiz zamanda tuzlu idi. Simdi kac papel bilmiyorum. 2.000 civari sarki aliyor sanirsam. Fotograf icinde uygun. Bluetooth ile aninda muzik, fotograf vs. vs. ne istiyorsan hemen indirebiliyorsun bilgisayarina. Gorunumu ise guzel. Nokia tek kelime ile istedigini karsiliyacak cinsten bir telefon. Bilmiyorum madi durumum yetermi ? yeter ise hic dusunmeden, hata gozunu kirpmadan al :)


Buda resim.



Nokia coneccting people :p .
 
Salih dediğin telefonu zaten herkes tereddütsüz alır. Ferrarinin reklamını yapmak gibi olmuş yaptığın :) Kerem Abi 500tl civarında birşey arıyor sanırım.
 
Nokia 5700Express musicte ısrarlıyım. beğenmeme olsalığın yok. 2,0 megapxel kamera mini sd hafıza kartı. kızılötesi, bluetooth, radyo, mp3, wap, 3G, kamerayı kendine çevirince görüntü kalitesi düşmüyor. harika bir alet. ekranda 25milyon renk var.
 
5310'u da bende var. (Reklam yaptım azıcık ama. :)) Memnunum ben. Müzik üzerine yapılmış bir telefon. Müziği kaliteli çalıyor. Fotografını da beğeniyorum. Zarif bir telefon aynı zamanda.

9 Mayıs'a kadar indirimde olan fiyatı...
 
fotoğraf çekmek için alıyorsan, yani fotoğraf makinesi özelliği için alacaksan nokia tavsiye etmem, samsung öneririm..

ama genel itibariyle nokiadan şaşmamak lazım diyorum.
 
Bu başlıkta bahsedilen telefonları kullanan var mı acaba, merak ettim? Eğer varsa, teknolojinin esaretine direndiği için büyük saygı duymak lazım.
 
Onur abi nereden buldun bu başlığı ya? :)

Teknoloji içeren başlıkların bu forumda ilgi görmemesine bir türlü anlam verememiştim, hala veremiyorum.
 
Sektörün içinde olduğumuzdan cevap verme zorunluluğu hissettim. An itibariyle elbette Samsung Galaxy S4 veya birkaç hafta içinde piyasada bulabileceğimiz Note III en gözde cihazlar. Marka ve işletim sistemi takıntısı olmayanlara HTC One tavsiye edebilirim. Performans olarak iyi olduğu gibi özellikle siyah rengi çok şık.
 

Üst