• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Cédric Bakambu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Çok çok iyi bir transfer,umarım çok başarılı olur.

1 Temmuz da Al-Nasr ile senelik 3.7 milyona anlaşmış adamı 700 euro bonservis ve 1.5 milyon euro ya getiriyorsun.

1 Temmuz da Al-Nasr ile senelik 3.7 milyona anlaşmış adamı 700 euro bonservis ve 1.5 milyon euro ya getiriyorsun.

Çok acaip iş. Erden Timur'u ders diye Kamu yönetimi, işletme ve ekonomi gibi bölümlerde okutmak lazım.

Çok iyi bir 2.forvet aldık. Sakatlık yaşamazsa en az 10-15 golü var.

Bu adama üzülüyorum. Malesef Okan hoca bence bu konuda yanlış yapıyor. Hem İcardi'yi dinlendiremiyoruz hemde Bakambu'yu takıma adapte edemiyoruz. Allah korusun İcardi'ye bir şey olsa şans versek hazır değil. Okan hoca bu konuda biraz daha düşünmeli.

İcardi'nin yedeği olarak geldi ve bunu kabul etti. Bir problem görmüyorum.

İlerleyen vakitler katkı verecektir ancak her ne kadar son sezonu Yunanistan Ligi olsa da Arabistan ve Çin'den oyuncu almamak gerekiyor. Özellikle de oyuncu 3-5 senedir oralardaysa yakınından geçilmemeli. Bakambu Bursaspor'dayken kaleye sırtını dönük olarak oynayan bir futbolcu da değildi.

Sanırım antremanlarda da kötü ki Icardi'yi dinlendirme riskine giremiyorlar. Icardi ve Toreira'yi daha ekonomik kullanmalıyız.

Şimdiye kadar hayat belirtisi göstermedi bundan sonra da göstereceğine inanmıyorum.

Icardi oynadığı sürece yedek olacak. Icardi inşallah bir sakatlık yaşamaz.

Icardi oynadığı sürece yedek olacak. Icardi inşallah bir sakatlık yaşamaz.

Dinlendiremezsek sakatlanacak işte. Bundan bahsediyorum bende.Okan hoca, Bu yüzden Bakambu'ya da şans vermeli diyorum.

Dinlendiremezsek sakatlanacak işte. Bundan bahsediyorum bende.Okan hoca, Bu yüzden Bakambu'ya da şans vermeli diyorum.
Sakatlanmasın diye dua edicez artık. Icardi varken ve sağlamken Bakambu falan oynayamaz. Kolay maçlar oynamıyoruz.

5+5 milyona Betis'te. İnanılmaz bir satış. Bunlar hep Şampiyonlar Ligi etkileri.

CL bize transferde net sınıf atlattı. 32 yaşında yedek oyuncuyu bu paralara satmak büyük iş.

Bence bizdeki performansına bakmadılar çünkü ortada bir performans yok,olamazda çünkü çok az şans buldu.Oyuncunun geçmişini baktılar,ülkede oynamisligi var,bu yüzden istediler

Fazla oynatılmadı ama nedense gidişi bende Abdel Kader Keita etkisi yaptı.. Çok üzüldüm yolu açık olsun... Zor bulunur böyle karakter sahibi topçular...

Geri