Ortada bir başarısızlık olursa düşünülebilir dogru.
Önder Bey; Siz Ceyhun Hoca ile bu iş yürür diyor musunuz? Rahat mı içiniz? Ben hiç rahat değilim. O yüzden yol yakınken değiştirilmesi gerektiği kanaatindeyim.
Ortada bir başarısızlık olursa düşünülebilir dogru.
Önder Bey; Siz Ceyhun Hoca ile bu iş yürür diyor musunuz? Rahat mı içiniz? Ben hiç rahat değilim. O yüzden yol yakınken değiştirilmesi gerektiği kanaatindeyim.
Hayır memnun olmadığım şeyler var ama ben sürekli birini gönderip başkasını getiren bir kafada olmadım hiç olmamda. Basite kaçmaktan başka birşey değil bu.
Önder Bey; sürekli olan bir şey değil ki bu. Ceyhun Hoca 2 senedir takımın başında. Gayet uzun bir süre. 6 ayda bir hoca değiştirelim demiyoruz ki.
Cem Akdağa vafasızlık yapan Galatasaray Kulübü değil Galatasaray Kulübünün o zamanki yöneticileridir, bugün ise yeni bir yönetim var, Cem hocanında Galatasaraya küsme lüksü yok, kendisine görev verilirse elini taşın altına koyar artık, geçen senede kupa kazandık ama şampiyonluk gitti, önemli olan kupa değil şampiyonluk, şampiyon olamayacağımız gidişhattan zaten belliydi, bu sene birde EL var bu stresi ve sorumluluğu taşıyamayacak arkadaşlar kendilerine bir yol çizsinler artık, bu senede şampiyon olamazsak bu şube 12.seneyi kaldıramaz bunun vebalinide kimse veremez..
Sadece beyin cimnastiği yapıyorum Önder bey.Acaba mesele sizin Mihriban hanım ile aranızın çok iyi olması ve Cem Akdağ'ın takımın başına gelmesiyle Mihriban Oğuz'un artık bu takıma gelme ihtimalinin kalmaması olabilirmi.Mihriban oğuz ile Cem Akdağ'ın aralarının olmadığı malum.Neler yaşandığını biliyorsunuzdur.
Sadece şeytanın avukatlığını yapıyorum.
Belkide saçmalıyorumdur,olabilir yani!Açık olayım dedim.Israrla Mihriban Oğuz gelsin deyipte Cem AKdağ gelmesin demenize şaşırdım biraz,ben gelmesin demedimki diyeceksiniz doğrudur açıkca demiyorsunuz tabiki,ancak ne açıkca yapılıyorki,sizde haklısınız.