Cemal Nalga'ya 5 Maç Müsabakalardan Men!

Renkdaşlar.
Bizim isyanımız federasyonun malum ellerce yönetilmesine mi?
Bizim isyanımız federasyonun malum takımın her yaptığına göz yummasına mı?
Bizim isyanımız federasyonun bir kişinin bütün takımın alın terini şaibede bırakan açıklamalara göz yummasına ve daha onlarca olumsuzluğa mı?
Yoksa isyanımız onlara yapılan kadar hata bize de yapılsın, onlar kayrıldığı kadar bizde kayrılanlım isyanı mı?
Cemal rakibini bi temiz dövdü. GStv yumruklaşmayı bant yayında göstermedi. Bizler olayı yorum yapan arkadaşlarımızdan öğrendik. Peki bu olay bu şekilde kalsa ve hak edilen cezalar verilmeseydi eğer bilipte rahatsız olmayacağını söyleyebilen bir Galatasaraylı olabilir mi?
Şunu söylersek kabul; daha önce yapılanlara doğru dürüst ceza verilmedi, rakiplerimizin gönlü hoş tutuldu, bu ortamın oluşmamaması için gereken adımlar hem bizim şubeden hem muhatap kurumlardan atılmadı tamam.Kısaca meramım şudur:Ben hatalarımız ört bas edilsin, hoş görülsün hatta görülmemesini istemiyorum. Ben el değmemiş temiz bir lig istiyorum; basketbolda da...
 
Pivot olarak Eren Beyaz ile oynayacağız herhalde..

Bu takıma senenin başından beri gereken bir pivot alamadı gitti yönetim..Ah şimdi olsa şöyle olsa bir Schonnaitidis gibi bir pivot..Nasıl olurdu?
 
Yılmaz Özardıç' Alıntı:
Pivot olarak Eren Beyaz ile oynayacağız herhalde..

Bu takıma senenin başından beri gereken bir pivot alamadı gitti yönetim..Ah şimdi olsa şöyle olsa bir Schonnaitidis gibi bir pivot..Nasıl olurdu?

Almayı bırak Hüseyin'i bıraktık. Schonnaitidis (eğer geçen seneki sorunlarını atlattı ise) iyi olurdu ama Polonya2009 sonrası bize bırakmazlar bence.
 
A.Çağlar TORUN' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":3p8vnpld]sanırım bu ceza şuandaki hazırlık maçında işleniyor ? kadroda yok ?

Orada da ilk maçta diskalifiye olduğu için yok kadroda.[/quote:3p8vnpld]
ya bu cemal napmaya çalışıyor anlamıyorum ?
 
Cemal böyle bir şansı çok kötü değerlendirdi şimdiden benim Cemal'den hiç umudum yok.

Karakter olarak sinirleri çabuk bozulan ve hiçbir zaman büyük maçlar'da iyi performans gösteremeyecek bir oyuncu.Kaçırdığı smaçlar hala aklımda tamam bazı konularda çok yetenekli ama yetenek allah vergisi başarıya onu geliştirenler ulaşıyor !
 
Mirsad'ın tokatı:) ve Haislip'in yumruğu 9 maça patlamıştı iki oyuncuya.Cemal'in hareketinin videosu var mı?İzlemeden yorum yapmak zor ama Mirsad ve Haislip'in cezalarına benzer bir ceza verilmiş, ardından hazırlık maçı olması ve tahrik içermesi bakımından indirilmiş.Belki biraz daha indirilebilirdi ama bana pek adaletsiz gelmedi Mirsad ve Haislip'in cezasıyla karşılaştırılınca.Ancak pozisyonu görmeden yapılan yorumum ne kadar doğru oldu bilemiyorum.Varsa pozisyonun videosu paylaşmanızı rica ediyorum.
 
Ben maçtaydım görebildiğim kadarı ile önce Cibona'nın siyahi oyuncusu Cemal'i itti Cemal'de yumruk salladı yumruk oyuncuya isabet etti ama kendini geri çektiği korunduğu için kaba tabirle oturmadı ancak temas etti.
 
Hata bizim teknik ekipte. Cemal'e demeleri lazım; rakip seni iterse hiç adamla uğraşma, hakemlere küfret, el hareketi yap, birazda masayı tekmele. Bir daha öyle yapar artık...
 

Üst