İkinci postunuzdaki cümleniz maalesef bir çözüm önerisi.Ben kabullenmiyorum,bu profildeki teknik direktörlerdense yabancı teknik direktörü koruyarak yerlileri insan yapmaya uğraşırım.Fakat anında başarı isteniyorsa Hikmet Karaman tarzı biri gelecek,Sneijder de devre arasında elden çıkarılacak.
Oyuncuların hocaya güveni yok demişsiniz de sorun kendi çaplarını bildiklerinden kendilerini geliştirmeye çalışan bir insandansa Florya'da erk sahibi olmak istemeleri olmasın?Bir de Mancini Prandelli'den iyiydi gibi cümleler sıklaşmaya başladı.Yahu dün topu ters kanattan bizim kaleye doğru taça atan Selçuk neredeyse adamın yüzüne forma atacaktı.Böyle bir ortamda işin teknik-taktiğe gelebileceğine inanan var mı gerçekten?
2008-2011 arasını yaşamış,sonrasında Terim ile yaşanan değişimi görmüşken temel dinamiğin farklı bir şey olduğunu bana kimse anlatamaz.Oyuncuların başına bekçi,psikiyatrist,ceberrut figür artık ne derseniz deyin bunları harmanlayan bir insan lazım.Terim bir daha kulübün kapısından içeri giremeyecek diye umuyorum,Lucescu da tek seçenekken maalesef gelmedi.Hal böyleyken yetenek anlamında da bu profildeki bir takım için Prandelli doğru adımdı,biz Fiorentina'sını düşünürken adam Florya'yla uğraşıyor.Hala antrenör diyenler de yerlilerin cibiliyetsizliğine destek sunuyor,kusura bakmayın.