• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Cev Cup | Darta Bevo Roeselare 0-3 Galatasaray Daikin

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
Cev Cup Son 16 Turu 1. Maçı
07.01.2026 Çarşamba
Reo Arena
22:00

Sezonun hedef turnuvasında mantıken son 16 ama Cev'in söylediğine 8'li finaller turunda ilk maçımıza Belçika deplasmanda çıkıyoruz. Rakibin kadrosunda tek bir yabancı oyuncu gördüm o da Hollandalı. Rakip zayıf gibi duruyor ama turnuva direkt hedefimiz. Bundan dolayı takımdan rotasyon da yapabileceğimiz 3-0'lık bir galibiyet bekliyorum.

Çok rahat alıcağımızı düşündüğüm Porto ya göre zayıf ama iyi yönetilen teknik kadrosu iyi işleyen bir takım.Ama gene kadroya bakınca orta hücumları bizi yer yer zorlayabilir onun dışında çok zorlayacaklarını düşünmüyorum.

Naz
Alexia
Lukasik Frantti
Yuan Timmerman Ayçin üçlüsünden ikisi
Eylül

Bu kadro ile çıkıp biraz rotasyon yapılması gereken bir maç bundan sonra Cev Cup da dişli rakipler gelmeye başlayacak.

Buradan da yazalım, teşekkürler Stephen Maar. :)

yayın var mı ?

Belki maç yayını bilgisi verirler diye Roeselare takımının instagram hesabına bakayım dedim ama oradan da bilgi bulamadım.

Ama daha ilginç bir şey buldum. Kazandıkları her maç birini maçın oyuncusu seçiyorlar, ona büyük boy (75'lik) ve mantar tıpalı Bira (muhtemelen sponsorlardan biri) hediye ediyorlar. :)

Belki maç yayını bilgisi verirler diye Roeselare takımının instagram hesabına bakayım dedim ama oradan da bilgi bulamadım.

Ama daha ilginç bir şey buldum. Kazandıkları her maç birini maçın oyuncusu seçiyorlar, ona büyük boy (75'lik) ve mantar tıpalı Bira (muhtemelen sponsorlardan biri) hediye ediyorlar. :)

Avrupa da çoğu lig de böyle hediye usulü var.İmoco her şampiyon olduğunda maçlarda böyle hediyeler alıyor oyuncular geçen senelerde İtalya da maçın en iyi oyuncularına alet edavet seti çikolata çiçek falan gibi hediyelerde veriliyordu.Avrupa da böyle oyuncu motive etmek için sistemler var.İzleye bilsek keşke ama 3-0 rahat bir maç bekliyorum.

İlk seti 25-15, ikinci seti de 25-22 aldık. Yayın ve canlı istatistik olmadığından yorum yapmak mümkün değil. Sadece maç öncesi fotoğrafında Aslı Tecimer'in libero formasıyla sahaya çıkması dikkat çekici. İremnur Özsoy maç kadrosuna alınmamış. Aslında İremnu sezon başından beri idareten kadroda tutuluyor. 4 ayda sadece 2 maça çıktı ( İlbank ve 2. Porto maçı). Kendisiyle ilgili bir beklenti yoksa yazın yedek libero işini de halletmemiz gerek.

Herkes rotasyona girmiş ama Grobelna bütün maçı oynamış yine. Bu iş iyice kabak tadı vermeye başladı. Alexia'yı takımdan göndermek için mi uğraşıyor bu Barbolini denen voleybol dahisi.

Geri