• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Cev Cup | Fc Porto-Galatasaray Daikin

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
Cev Cup Son 32 Turu 1. Maç
26.11.2025 Çarşamba
Dragao Arena
23:00

Bundan sonra forum yönetimi olarak voleybol takımlarımızın maçlarını da ayrı başlık altında değerlendirmeye karar verdik. Böylelikle tek bir başlıkta hem maç hem diğer konuların konuşulmasıyla oluşan çorba durumunu da engellemek istedik. Bundan dolayı forum üyelerimizden de bu hassasiyeti göstermelerini rica ediyoruz.

Gayet mantıklı ve güzel bir karar kutlarım.Rakibi değerlendirmek gerekirse.Özellikle geçen sene Vakıfbank ile CL de aynı grupta olduğu için izleme şansı bulduğum Vakıfbanktan set çalarak Vakıfbank-Fener eşlenmesine sebep olmuş grubu 3. bitirmiş düşük bütçeli ama riskli bir takım görüntüsü vermişti bana Cev Cup ilk eşleşmesi için en zor takımlardan birini çektik.Bu sene Portekiz ligini domine ediyorlar namağlup lider durumdalar şuan ama Portekiz ligi bizim ligimizin çok çok altında bir lig lig sonunucusu Bahçelievler gitse şampiyonluk yarışında rahatlıkla olur mesela.Tek tek pozisyonlara bakınca.Pasörleri Bozic bir dönem Bosna Hersek'in çok ünlendiği Avrupa Şampiyonasında Dajana Boskovic Edgic gibi oyuncuların olduğu takımın genç potansiyeli pasörü olarak gösteriliyordu.Fena olmayan yine bizim lig seviyemizde olmayan ama yine de fena olmayan bir pasör.Grbavica pasör çaprazları izlediğim bir isim değil ama geçmişine bakınca geçen sene Slovenya da iyi bir sezon geçirip İtalya liginden kendine talip bulmuş yine bizim seviyelerimizde olmasa da yer yer risk yaratabilir gibi.Smaçörde Natalia Murek Victoria Alves ve Jasmine üçlüsü var Victoria Alves hakkında yorum yapamam ama diğer iki oyuncuyu görmüşlüğüm var.Jasmine sosyal medya platrformlarında sıkça paylaşılan farklı tarzı ile kolej liginde sık sık sosyal medya platformlarında paylaşılan bir isimdi bu kadar fanı olmasının nedenini bizim maçımızda görürüz umarım.Natali Murek manşet defans direncini beğendiğim ama hücum da risk teşkil etmeyen biri ama oyun içinde çok fazla defanslarına dikkat etmemiz servisleri de minimum düzeyde onun üstüne atmamız gereken bir isim.Ortaları Hoeft ve Veltman.Hoeft geçen sene iyiydi hiç izlemedim maçını ama balkan ülkelerinin liglerini takip etmeyi severim istatiksel olarak geçen sene takımıyla iyi bir ivme yakaladılar ve Hoeft baya iş yaptı baya dikkatimi çekiyordu Romanya liginde ama bu ligler alt ligler bize karşı hücumda bir tehdit ama dediğim gibi bu seviyeler de bir tehdit normal seviye de bizim seviyemizde oyuncuları yok.Veltman daha önce ligimizde Yeşilyurta izlediğimiz Cross varisi olarak alınan ama Cross performansının yanından dahi geçemeyen bir oyunla başarısız bir sezon geçirmişti.Çok fazla ona şans verildi ama çokda kullanamadı yine de bu seviyeler için bizim seviyemize ayak uydurmaya çalışabilecek oyunculardan.Liberoları hakkında hiçbir fikrim yok ama her zaman İspanya Portekiz falan buralardan asla adını duymadığımız ama büyük turnuvalarda şov yapan liberolar çıkar iyi bir liberoları olduğunu baya top çıkaracağını düşünüyorum.Genel olarak her alanda çok daha üstün olduğumuz ama Portekiz ligini bu sezon domine ettiği için saygı duymamız gereken bir takım.
Bongaerts
Alexia
Lukasik Frantti
Yasemin Ayçin
Eylül
Bizim içinde bu maçın en uygun kadrosu bu olacaktır diye düşünüyorum.3-0 rahat bir maç bekliyorum ama karşı tarafında defans direnci olarak bizi yıldıracağını bazı zamanlarda düşünüyorum.

Geri