Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cev Cup Final 2. Maç | Galatasaray Daikin - Reale Mutua Fenera Chıerı'76
Vallahi pes. Çarşamba saat 20.00'de hem bu final hem Tenerife rövanşı hem de Göztepe maçı var. Hadi insanlar Göztepe maçını izlemekten feragat edecekler diyelim İstanbul'da aynı gün aynı saatte iki çok kritik Avrupa maçının oynanacak olması da şaka gibi. Maçladan birini salıya veya perşembeye aldırmaya uğraşsalar diyeceğim ama bu yönetimden öyle bir çaba göreceğimi hiç sanmıyorum.
Yönetim uğraşsa da alınmaz Avrupa maçları olduğu için bir şey değişmez yönetimsel bir olay değil.Sadece futbol maçı değiştirebilir yönetim onu da TFF kabul etmez.
Galatasaray DAIKIN - Reale Mutua Fenera CHIERI (ITA) maç biletleri Biletinial'da! Maç yeri, zamanı, tarihi, bilet fiyatları ve tüm detaylar için hemen tıkla!
biletinial.com
Gidebilecek herkes gitsin full çekecek salon belli ki çok az bilet kalmış gidecek erkenden alsın kesinlikle kaçırılmayacak maç ama en zor bölümlerden birinde okuyorum çok zor bir dersin sınavı koyulduğu için diğer güne gidemiyecem hatta son seti izlerim yüksek ihtimal maçıda izleyemem özetini izliycem sonra bu kadar tarihi bir maçı kaçırıcam mallesef bence yer bitmeden gidebilen gitsin çok zevkli bir maç olacak 1-2 güne boş yer kalmaz gibi şimdiden dolmuş baya.