CEV Cup Final | Galatasaray 3 - 1 Yamamay

Allahtan geri döndük. Kazanmamız demek en kötü Altın set demek. Tebrikler kızlar.
Abdürrahim Baba yine çoştu, çoşturdu. Lo Bianco çok sempatik biri ama ingilizce konuşması kulağımı tırmaladı.
HAYDİ KIZLAR ALIN ŞU KUPAYI...

Çok zorlandık, İtalyada işimiz daha zor olacak. Ne kadar mantıklı bilemiyorum ama Calderon, Lo Bianco gibi oyuncuları direk altın setine saklayıp öyle başlayalım.

Saygılar.

Çok zorlandık, İtalyada işimiz daha zor olacak. Ne kadar mantıklı bilemiyorum ama Calderon, Lo Bianco gibi oyuncuları direk altın setine saklayıp öyle başlayalım.

Saygılar.

Yönetimde, oyuncularda ve taraftarda bu inanç varken, kupayı alıp geleceğiz.

Maç sonrası röportajlarda; yöneticiler olsun, oyuncularımız olsun kimse altın seti düşünmüyor. Tabii, olası bir durum bu; ama maçı kazanmaya gideceğiz oraya.

kızlarımızı tebrik ediyorum,italya'da zorlansakda kupayı alırız inşallah.önümüzdeki yıl daha güçlü bir kadro kurup bütün kupaları almalıyız.

bir ara Abdurrahim Albayraka bir şey olucak diye korktum, sen çok yaşa e mi Abdurrahim abi :)

maça gelirsek söylenecek bir şey yok, tebrikler kızlarımıza, geriye düştükleri anda bile mücadeleyi bırakmadılar, bu da diğer maç için daha da umutlanmamıza neden oldu, umarım altın sete gerek kalmadan alırız kupayı, ayrıca ilk seti izleyemedim ama diğer setlerde servis hatalarımız çok oldu, diğer maçta daha az hata yapmamız lazım

Gönül 2. maçın İstanbul'da olup kupayı burada almayı isterdi ama kısmet İtalya'da almakmış. Galatasaray olarak 'son topa kadar' kavramı bütün branşlara bulaşmış durumda. 2. sette de geri döndük fakat devamını getiremedik. 3. ve 4. sette daha çok isteyerek aldık maçı.

Sahadaki oyuncular, tribündeki taraftarlar, protokoldeki yöneticiler herkes inanmış durumda, şu şartlarda kupanın gelmemesi için hiç bir neden yok. Namağlup geldiler namağlup dönmediler. Helal olsun kızlar.

Bence biz bu takımdan çok daha iyiyiz ve bu kupa altın sete kalmadan bizim olacak.
harika bir atmosferdi, ikinci sette Calderon' a fazla yüklenince 4-5 sayı üst üste kaybettik
fark orada açıldı. Ben maçtan önce rakipten çok çekiniyordum ama artık gerçekten rahatım,
bu kızlar bunu başaracak, bizi inşallah harika bir hafta sonu bekliyor, cumartesi-pazar iki avrupa
kupası muhteşem olacak, inşallah

Bu hafta haftaların en güzeli..Dün voleybolla başlayan bu güzel hafta 3 gün arka arkaya abdi ipekçideki basketbol şöleniyle devam edecek, daha sonra futbolda normal sezonun son iç saha maçı ve Allah'ın izniyle önce voleybolda pazar günü de basketbolda altın kızlarımızla kupaları kucaklayacağız..Zafer şarkıları eşliğinde gideceğiz pazartesi abdi ipekçiye, son topa kadar oynayıp beşiktaşla hesabı kapatmaya..Bu hafta haftaların en güzeli, bu hafta GALATASARAY!!

Maçın istatistikleri: http://www.cev.lu/Competition-Area/MatchStatistics.aspx?ID=23484

Bütün takımdan katkı aldığımız bir maç oldu. Calderon, Eric herzamanki, Miletic ise içine Osmokrovic kaçmış gibiydi ama hepsi bir yana istatistiğine 4 servis, 4 blok ve birde hücum sayısı yazdıran ama takıma katkısı rakamların çok ötesinde olan "kaptan" hepsinin içinde parladı. O kupa inşallah kupa kaldırmaya alışkın ellerde kalkacak. Leo...

Calderon Airlanes bir an topu patlatıcak sandım rakip oyuncuya da acıyorum o nasıl sıçrayış o nasıl vuruştur ya ,

Leo bianco söylenecek söz yok zaten ona blok servis hücum herşey var herşey , Mileticin kenara vurduğu muhteşem sayılar , Ericin setin sonundaki muhteşem blokları vs vs. ne söylenir ki başka o kupa ellerinizde kalkıcak.Helal olsun kızlar helal olsun !

Yanılmıyorsam seneye Şampiyonlar ligi için Vakıf,Ezzacı,Fb üçlüsünden birini altımıza almamız gerekiyor.Cev kupasını alan bir sonraki sene Şampiyonlar Ligi hakkıı kazanıyormu?

Muthis oynadilar. Lo Bianco cok iyi servisler kullandi. Rakibe dis gecirmemizin en buyu nedeni, Lo Bianco'nun servisleri. Calderon'nun bir gun sahada bir oyuncuyu sarsacagina korkuyorum. Muthis olduruyor toplari, takip edemiyorum. O toplari ben karsilamaya kalksam elim kirilir herhalde. Bu iki dunya yildizi bu takimin olmazsa olmazi. Miletic'de iyi idi, Eric herzaman ki gibi. Takimin taraftar ile nasil butunlestigini gorduk. Rakip gercekten iyi takim. Insallah kupayi alir geliriz diger senaryoyu dusunmek istemiyorum, ama olur ise gonullerin sampiyonu oldu kizlar. Yine de kupayi alip gelecekler.