• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

CEV Cup Finaldeyiz!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emel Dizili
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:37
Maçta 350 kişi varmış. Şok oldum.

Kadın Voleybol Takımı kurada bir Yunan takımı çekemedi ki dolu salon görsün!..

İkinci seti de 25-18 alıp 2-0 öne geçtik.

Üçüncü sete iyi başladık (3-0) ama 4-4´e geldi durum.

İkinci seti de 25-18 alıp 2-0 öne geçtik.

Üçüncü sete iyi başladık (3-0) ama 4-4´e geldi durum.

Maçı bir şekil kazanırız. Bu sette kazanılır. 3-0 biter maç. Altın sete kalacak iş.

Altın sette 6-1den 7-6ya geldi skor.

8-7 öndeyiz. Haydiiiiii

Finaldeyiz. Şükürler olsun.

Bir ara hiç bitmeyecek sandım...

Çok güzel oynadık. Tebrikler herkese. Başta kaptan Leo...Ne söylesek az sana.

Kızların sevincini görünce gözlerim doldu ama salonun dolu olması gerekiyordu dedim. Bunu hak ediyorlar sonuna kadar. Avrupa bizim işimiz!..

Bir aksilik olmazsa finalde onları yalnız bırakmayacağım.

Tebrikler kızlar. Finalde bu kızlara hak ettikleri desteği verebiliriz inşallah.

Tebrikler oyuncularımıza. Rakip kaliteli ama biz onlardan daha iyiyiz bu bir gerçekti, özellikle ilk maçtan sonra. Ve sürprize izin vermeyip altın seti de kazanarak finale çıktık. Finalde iş çok çok zor ama buraya kadar getirmek de büyük bir başarı. Tekrardan teşekkürler...

Tabi neden olmasın demeden de geçmiyor değil içimden... Galatasaray varsa herşey olur.

Tamamen unutmuşum maçı ,3. sette yakaladım.Tebrikler kızlara. Final maçında hepberaber dolduralım o salonu

Maçta 350 kişi varmış. Şok oldum.

gerçekten inanılmazdı, böyle bir maçta takımı yalnız bırakmamak gerekirdi, çok şükür bu gurur akşamını yerinde yaşadığım için mutlu ve gururluyum,

Kızlarımız gerçekten sonuna kadar mücadele ediyor,imkansız topları dahi karşılamaya çalışıyorlar.Hocamız,oyuncularımız hepsi çok güzel insanlar.Maçtan sonra yerli/yabancı oyuncularımız göz yaşlarını tutamadı.Finaldeki maç full salonda oynanmalı,kesinlikle hakediyorlar

Maçta az ama öz kişiydik. Bugün Türk oyuncular müthiş karakter koydular sahaya özellikle Nilay ve sonradan oyuna giren Selime.

Kızları tebrik ediyorum , o kupayı istiyoruz !

Geri