• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Cev Cup | Galatasaray Daikin 3-1 Darta Bevo Roeselare

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
Cev Cup Son 16 Turu Rövanş Maçı
14.01.2026 Çarşamba
Burhan Felek Voleybol Salonu
19:30

İlk maçı 3-0 kazanmıştık. Bu maçı da büyük ihtimalle öyle kazanırız gibi duruyor. Sakatlıksız ve bol rotasyonlu bir maç diliyorum.

Yine yayın yok umarım son anda bir karar değişir yayın gelir.

Bongaerts
Alexia
Frantti Lukasik
Yuan Timmerman
Eylül

Tarzı bir kadro ile rotasyon yapacağımızı düşünüyorum.

Frantti ve Sylla sakatlığı dolayısıyla tedbiren oynatılmayacak.Umarım İlkin zorlamazlar Aslı Tecimer ile başlar İlkini boşuna zorlamanın anlamı yok Aslı Tecimer oynasa da rahat yeneriz.

Gs Plus ve Galatasaray youtube kanalından maç canlı yayınlanacak TRT nin saçmalığına karşı kulübün bu duruşunu tebrik ederim.

amator takimdan bile seriler yiyoruz ya ne servis atabiliyoruz ne hucum edebiliyoruz savunma rezalet ztn

timmerman lukasik sylla hepsi berbat durumda takim hucum yapmayi unutmus hangi smacor gelirse gelsin bize gelince amator oyuncuya donusuyor nedense

2. Setin sonlarına doğru Aslı Tecimer'in girdiği anda 3-0 seri yedik. Sonrasında toparlamaya çalışsak da yetmedi. Frantti tamda bu maç lazımdı.

kimini alirsak alalim sanki ilk defa sahaya cikmis gibi oynuyo gercekten inanilir gibi degil 4 smacorumuzu topla 1 tane winner smacor etmez

2-1 Öne geçtik ve 3. turdayız. 4. set ne olursa olsun Aslı, Ayçin ve Lukasik için hayal kırıklığı bir maç oldu. Özellikle Lukasik'ten beklentim çok fazlaydı ama seviyesi düşmüş gibi.

Son düzenleme:
Thy stuttgart ikilisinden kim gelirse gelsin zor bir seri olacak. Çok iyi hazırlanmalı ve evimizde salonu doldurmalıyız hatta Thy gelirse iki maçta da salonu doldurabiliriz

Alexia 29 sayı ve +24 ile çıkmış. Onun için moral bulma maçı oldu.

Trt den daha iyi yayın yapıldığı için kulübü kutlarım.Ve sakat sakat İlkini oynatmak da ne kadar mantıklı bilemedim bu kızı gereksiz zorluyoruz.Maça gelirsek de kalitesiz bir oyun vardı Alexia'ya helal olsun maçın starı o takımı sırtına aldı götürdü onun dışı takımdan memnun değilim ama sonuç olarak çeyrek finale yükseldik.

Oyunuzumu hiç beğenmedim. İlk maçın vermiş olduğu revahete bağlıyorum.

Geri