CEV | GALATASARAY - Jedinstvo Brcko (BIH)

12.01.2011 Çarşamba
18:30
Burhan Felek !
İlk maçı 3-0 kazandık.Ligde şuan kötü bir performans gösteriyoruz.Ama avrupada yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.

Başarılar...

CEV Kupası'nda 4'lü finallere kalan Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı'nda antrenör Karslıoğlu, kupada yola çıkarken öncelikli hedeflerinin 4'lü finallere kalmak olduğini hatırlatarak, "İsviçre temsilcisi Volley Köniz'i her iki maçta da 3-0'lık sonuçlarla mağlup ederek kupanın dışında bıraktık ve bu hedefimizi gerçekleştirdik. 4'lü finallere de sıkı bir şekilde hazırlanıp Beşiktaş bayrağını hak ettiği en üst noktaya taşımayı hedefliyoruz. Her geçen gün elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak daha da yukarılara çıkmacağımıza inanıyoruz.

Dünkü karşılaşmada olağanüstü bir mücadele gösteren ve bu zorlu karşılaşmadan 3-0'lık net bir skorla ayrılan bütün oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Bunların oynadığı Cev kupası ne?Hangi ara 4'lü finallere falan kaldılar,kaç tane cev kupası var?

hakikaten bende bu olayı soracaktım..butun voleybol sitelerine bakıyorum cev de bjk dörtlü finallere kaldı deniliyor..bizde cev deyiz ama daha ceyrek finale yukseldık..nasıl oluyor bu iş..nasıl bir durum bu anlamadım..

bu arada aynı cev kupasıysa ortada saçma bir durum var.benim bildiğim bu sene cev kupta ceyrek finalden itibaren şampiyonlar liginde oynayan gruplarda ilk ikiye giremeyen takımlarda katılacak..