yabancılar oynuyormu..
Şamil Turançiftçi 0 16 Ara 2010 #22 Vallahi gözlerim okadar secmiyor ama baskanı görüyorum daha fazlası için gsvoleybol.org
D Deniz Erdoğmuş 0 16 Ara 2010 #28 Şamil Turançiftçi' Alıntı: Adnan Polat istifa sesleri ... Cidden. Genişletmek için tıkla ... Helal olsun eğer öyle bir şey varsa..Durmak yok son ses tezahurata devam.
Şamil Turançiftçi' Alıntı: Adnan Polat istifa sesleri ... Cidden. Genişletmek için tıkla ... Helal olsun eğer öyle bir şey varsa..Durmak yok son ses tezahurata devam.
O Okan Alaşalvaroğlu 0 16 Ara 2010 #30 Şamil Turançiftçi' Alıntı: Adnan Polat istifa sesleri ... Cidden. Genişletmek için tıkla ... demekki polatın destekcisi kalmadı artık her maçta duyarız bu sesi.
Şamil Turançiftçi' Alıntı: Adnan Polat istifa sesleri ... Cidden. Genişletmek için tıkla ... demekki polatın destekcisi kalmadı artık her maçta duyarız bu sesi.
M Mert Göker 0 16 Ara 2010 #31 Takımımızı tebrik ederim. Güzel bir taraftar desteği de vardı salonda.
B Burak Eyvel 0 17 Ara 2010 #32 Bakıyormda Şamil abi durmadan Gsvoleybol diyor acaba bir transfer mi gündemde ? Sesini Savaş abiyemi duyurmak istiyor anlamadım gitti
Bakıyormda Şamil abi durmadan Gsvoleybol diyor acaba bir transfer mi gündemde ? Sesini Savaş abiyemi duyurmak istiyor anlamadım gitti
B Burak Eyvel 0 17 Ara 2010 #34 Şamil Turançiftçi' Alıntı: Burak tekliflere açığım abicim . Genişletmek için tıkla ... CV'nizi yollarsanız, bu konu hakkında düşünebiliriz, birde tabi sanırım sakatlıktan çıktınız sağlık raporlarınızıda yanına koyarsanız sevinirz SAYGILARIMIZLA GSVOLEYBOL FUTBOL AŞ.
Şamil Turançiftçi' Alıntı: Burak tekliflere açığım abicim . Genişletmek için tıkla ... CV'nizi yollarsanız, bu konu hakkında düşünebiliriz, birde tabi sanırım sakatlıktan çıktınız sağlık raporlarınızıda yanına koyarsanız sevinirz SAYGILARIMIZLA GSVOLEYBOL FUTBOL AŞ.