CEV Şampiyonlar Ligi Final Four

3.setin 2.teknik molasına 11-16 geride girerken bir anda 7-0lık müthiş bir seri ile 18-16 öne geçtik. Hadı kizlar biz inandık sizde inanin ! Bizim için inşaAllah bu maçı alın !!
 
blok özürlüsü takım, rakip vakıfbank blok manyağı yaptı. biraz da şanssızı tabi, kritik anda verilmeyen bir sayımız var. oyundan çok çabuk kopuyoruz
 
İlk seti atıyorum 25-20 falan kaybetsek bizi bu kadar etkilemezdi. Ama o kadar yaklaşmışken seti vermek hem tribünün hem de takımın enerjisini düşürdü. Eh kalite farkı da var tabi.

Yarın kazanıp bronz madalyayla kapatmalıyız turnuvayı. Tribünün vazgeçmemesi lazım.
 
Kalite farkı tam olarak nedirya, sen sırf Calderon hanım manşet almasın diye Molnar'ı p.ç oynatıp manşet aldıracaksın, sonra kalite farkı, Calderon bugün birkez daha gösterdi bu onla olmaz, maçın en kritik toplarında ya fileye, ya dışarıya yada plase atıp rakibin çok rahat hucüm yaptırtıyor (plase atmaktanda anladığı yok), sonra herkez molnar kötü diyo vaybe! Kalite farkıymış! Bu kalite farkı Rabita'yla Yamamay arasında var ama onlar sahaya kazanmaya çıkıyor, maçın sonuna kadar, kazamayı geçtim, set alacağımızı bile düşündürmediler oyunlarıyla, tek sorum 5 sayı öne geçtiğitimiz (19-14) anda bile seti alacağımıyı düşünen oldumu!
 
Bide mehmet cibara, orkun darnel, Barbolini çıkıpta kalite farkı var demesinler! Adama kaliteli kadro kursaydın derler! Bu takımın pasör çaprazı kim? Her takımın pasör çaprazı götürür finale bizdede sırf Calderon hanım manşet almasın diye molnar oynasın bravo kadroyu kuranlara!!!
 
Biz bu organizasyon işini beceremiyoruz. Yamamay taraftarı vardı 100 kadar, inanılmaz etki ettiler takımlarına. Çok iyi organize ve teşkilatlı gelmişler.

Biz nerdeyse bütün salon maça etki edemedik. Davul korna yok, neymiş efendim kendi sorumluluğumuzdaymış, güvenlik almazsa bir şey yapamazlarmış. Ulan elalem her şeyini sokmuş içeri. Nasıl ev sahipliği bu?

Tam sayı alıyoruz herkes gaz güzel besteler giriliyor bir anda saçma sapan müzikler. Kaç kere küfür edildi müzik çalanın diye yok arkadaş anlayamadılar. Geveze gelmiş maçtan önce şamata, yahu zaten az şansımız var bırakında tribün biraz çöksün rakip üstüne, strese girsinler azcık.

Bağıran bütün taraftar atılmış salonun en etkisiz yerine, göbek pahalı fiyattan satılmış. Nasıl iyi ciro yaptınızmı? Şubenin hangi deliğini kapadı o paralar?

Yok arkadaş uyuz oluyorum bu kadar mantıksızlık olmaz. Yine sınıfta kaldık kimse kusura bakmasın.

Takıma diyecek fazla bir şey yok. Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar ama bu takımın gücü bu kadar. Ancak öyle kritik yerlerde basit hatalar ile sayı verdik ki zaten az olan şansımızı iyice kaybettik. Çok üzüldüm gerçekten.
 
İlk seti atıyorum 25-20 falan kaybetsek bizi bu kadar etkilemezdi. Ama o kadar yaklaşmışken seti vermek hem tribünün hem de takımın enerjisini düşürdü. Eh kalite farkı da var tabi.

Yarın kazanıp bronz madalyayla kapatmalıyız turnuvayı. Tribünün vazgeçmemesi lazım.

Tribün vazgeçse nolur vazgeçmese nolur salonun en tepesinden sahaya etki ne kadar oldu ki? Ne zaman bağırmaya kalksak müzikle kestiler sesimizi. Tribünün en etkili olduğu yerde, her zaman önemli maçlarda etkili olduğumuz orta kısımda aileler oturdu ve yarısına yakını da Vakıfbank'lıydı direk, bazıları da güzel voleybol izlemeye gelmiş olup 2 takımı da alkışlayan kesimdi. Adam gibi bir tribün performansıyla ortayı kapatıp güzel bir destekle, şu maçı kazanabilirdik inanın ona üzülüyorum ben. Vakıfbank daha iyi takım eyvallah ama tribün de işte böyle anlarda lazım takıma, kalite farkını indirgeyen sebeplerden biridir tribün. Maçtan önce havalı korna götürecektik çok sayıda, neymiş efendim sokma garantisi veremezmiş Orkun bey, herkesin kendi sorumluluğundaymış bu olay. Elin italyanı soktu tüm megafonlarını geldi buraya. Çok üzgünüm, takım da elinden geleni yaptı ama gereken atmosferi sağlayamadık onlara, bu tarz yenilgi çok üzdü, yazık. Turnuva bitince Cev tebrik eder bizim yönetimimizi centilmence bir organizasyon, müzikler, anosnlar için biz de utanmadan yayınlarız onu resmi sitede. Bir daha da organizasyon filan almayalım, sinirimizi bozup hevesimizi kırıyor başka bir şey değil...
 
Molnar'ı izleyip ne olduğunu bilmesem sosyal medyada, forumlarda okuduklarımla kızı linç edebilirim :) Calderon manşet alamadığı, üstelikte 2 numaradan hücum etmek istemediği için kariyeri boyunca 4 numaradan hücum etmiş Molnar'ı 2 numaradan oynat, sonra Molnar tüüü kaka olsun. Smaçörsün ama manşet alamıyorsun, yetmiyor 2 numaradan hücum edemiyorsun, o da yetmiyor defans yapamıyorsun, eskiden servis atardın artık onu da atmıyorsun, teknik desen T'si yok :) Ne yaparsın, 3,30 dan smaç vururum.. oldu canım.

Bir takımda kötü de olsa pasör çaprazı olmaz mı ya, tamam 2 sene önce vakıfbank da çaprazsız oynadı ama yedek de bir pasör çaprazı vardı ve Gözde 2 numaradan hücum edebiliyordu. Bir de Sinem'imiz var, Deniz Hakyemezden kurtulduğumuza sevinemedik. Servis yok, tek ayak hücum yok, 3 numaradan hücum yok, blok zaten yok da bloktan top sektirmek de yok. Sorsak ne yapar, orta oyuncu. Defolarımızı saysak sabaha kadar bitmez, seneye bu takımdan gönderilecek ilk isim Calderon'dur. Ben manşet alamayan smaçör istemiyorum, smaçör dediğin az da olsa manşet alır defans yapar. Gidip adam gibi bir pasör çaprazı alsınlar, mümkünse yedeği de olsun! Yok illa Calderon kalacaksa 2 numaradan hücum eden bir smaçör alınsın, Gözde gibi, Costagrande gibi.

Taraftar kısmına çok değinmek istemiyorum, tek bir şey söyleyeceğim; anonscu bayağı eleştirilmiş tezahürat yapamadık falan yazılmış bazı yerlerde. Brakocevic servise geldiğinde "herkes gider biz kalırız, biz Galatasaraylıyız" saçmalığını da anonscu mu söyledi, yoksa bizim o Dünya'nın en iyi taraftar grubumuzun fikri miydi? Orayı tam anlayamadım :) Taraftar konusunda söyleyeceklerim bu kadar
 
Organizasyona dair üstteki 2 yazıya imzamı atıyorum.Fazla uzatmadan bir şeye değineceğim.İlk maçı izleyenler Yamamay'ın maçı en önde izleyen dinozorlarının sahaya etkisini görmüştür.Karşı tribünde öyle bir kitle olsa amenna,en çok ben sevinirim.Gel gör ki tribünün yarısından çoğu maçtan sıkıldı.Voleybolla ilintili tepkiler desen hak getire,haliyle sahaya olumlu anlamda etki sıfır.Mevcut fiyatlandırma politikasıyla karşı tribünün göz göre göre bu kitleye bırakılmasını,''Şampiyonlar Ligi'' şampiyonluğu için her dinamiğimizle maksimuma ulaşmamız gerekirken şampiyonluğun kafada kaybedilmesini bana kimse açıklayamaz.
Yukarıda bir yerde ev sahipliğinde yapılacaklara dair bir liste vardı ya hani.İşte o listenin tamamı yalan.Bugün gözümüze sokuldu bu.
Pozitif bakayım,CEV'in arzu ettiği etliye sütlüye karışmayan ev sahipliği;oluşan yapay festival havası ileride bize yol-su-elektrik olarak döner diyeyim diyorum.Tercihin ortaya geldiği durumlarda Şampiyonlar Ligi'nde biz yer alalım,Şampiyonlar Ligi'nin gediklisi olalım diyorum.Buraya kadar her şey güzel de Galatasaray'ız arkadaş biz Galatasaray.En nihayetinde avucumuzun içinde olan bir Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu varken bu bakışı kabul edebilir miyiz?
 

Üst