Molnar'ı izleyip ne olduğunu bilmesem sosyal medyada, forumlarda okuduklarımla kızı linç edebilirim
Calderon manşet alamadığı, üstelikte 2 numaradan hücum etmek istemediği için kariyeri boyunca 4 numaradan hücum etmiş Molnar'ı 2 numaradan oynat, sonra Molnar tüüü kaka olsun. Smaçörsün ama manşet alamıyorsun, yetmiyor 2 numaradan hücum edemiyorsun, o da yetmiyor defans yapamıyorsun, eskiden servis atardın artık onu da atmıyorsun, teknik desen T'si yok
Ne yaparsın, 3,30 dan smaç vururum.. oldu canım.
Bir takımda kötü de olsa pasör çaprazı olmaz mı ya, tamam 2 sene önce vakıfbank da çaprazsız oynadı ama yedek de bir pasör çaprazı vardı ve Gözde 2 numaradan hücum edebiliyordu. Bir de Sinem'imiz var, Deniz Hakyemezden kurtulduğumuza sevinemedik. Servis yok, tek ayak hücum yok, 3 numaradan hücum yok, blok zaten yok da bloktan top sektirmek de yok. Sorsak ne yapar, orta oyuncu. Defolarımızı saysak sabaha kadar bitmez, seneye bu takımdan gönderilecek ilk isim Calderon'dur. Ben manşet alamayan smaçör istemiyorum, smaçör dediğin az da olsa manşet alır defans yapar. Gidip adam gibi bir pasör çaprazı alsınlar, mümkünse yedeği de olsun! Yok illa Calderon kalacaksa 2 numaradan hücum eden bir smaçör alınsın, Gözde gibi, Costagrande gibi.
Taraftar kısmına çok değinmek istemiyorum, tek bir şey söyleyeceğim; anonscu bayağı eleştirilmiş tezahürat yapamadık falan yazılmış bazı yerlerde. Brakocevic servise geldiğinde "herkes gider biz kalırız, biz Galatasaraylıyız" saçmalığını da anonscu mu söyledi, yoksa bizim o Dünya'nın en iyi taraftar grubumuzun fikri miydi? Orayı tam anlayamadım
Taraftar konusunda söyleyeceklerim bu kadar