Cezalar - Kadıköy Faturasını da Biz Ödüyoruz!

Yönetim mutlaka cezalar için bir üst kurulu itiraz edecektir ama mesele Tahkim Kurulu´nun cezayı kaldırıp kaldırmamasından ziyade Federasyon Başkanı´nın bu kadar cüretkar davranabilmesidir. Neyse biz seçim zamanı sandıkta tepkimizi (!) ortaya koyup oyumuzu yine Turgay Demirel´e verelim.
 
Aklım mantığım almıyor şu Işıl'ın aldığı cezaya maç sonu açıklamalarından mı verdiler bu cezayı ? Maç boyu o ahırda küfredip duran mahlukatların kulübüne ise sadece para cezası he ?
 
Işıl cezasını cezasini hazirlik macinda da cekebiliyormus dolayisiyla Fenerbahce ile oynayacagimiz final macinda forma giyebilecek.
 
Bugün Cemal'in hazırlık maçında cezayı çekmesi geldi aklıma twitterdan yazacaktım kaptana. Baktım akşam Sühan Abi sormuş zaten kaptanda cevaplamış, "Cemal cezayida hazirlik macinda almisti zaten, tahkim kuruluna gidip cezaya itiraz etmemiz ve tbf'ninde affetmesi gerekiyor." :/
 
Kaptana da demiştim. Kaptan "Cemal ama cezayı hazırlık maçında aldı" demiş. Ama farketmez. Bu emsal teşkil ediyor. Hazırlık maçında ceza alan hazırlık maçında çeker mantığı varsa final serisinde ceza alan final serisinde çeker gibi bir mantık da oluşur. Yani TBF bu cezayı hazırlık maçında çektirmek zorunda veya cezayı kaldırmak. Sonuçta hala o yönetmelikleri değiştirmediler. Değiştirseler bile ışıl yönetmelik değişmeden önce cezayı aldığından hazırlık maçında cezasını çeker ve kurtulur. Bu konuda tabii ki itiraz hakkımızı kullanmamız lazım.
 
turGay az vermişin olmamış bu cezalar ama! Işıl ın recmine karar vermeliydin Fenerbahçe ye de 5000 lira ceza epey ağır olmuş kırmızı biber sürerdik ağızlarına yeterliydi
 

Üst