Charles Barkley dun Bulls-Lakers macinin devre arasinda TNT'de sunu dedi. Eger Bulls sakatlik sorunu yasamaz ise sadece Dogu'nun degil entire Nba'in de en iyi takimi oldugunu soyledi. Evet abartmis olabilir ama cidden 31 Ekim'deki Cavs ile oynadigimiz sezonun ilk macindan beri sakatliklarla ugrasiyoruz. O macta Butler oynasaydi rahat kazanirdik mesela. Zaten o maci hakemlerin felaket yonetimiyle uzatmalarda kaybettik. Sakatlik ciddi sorun Bulls'da. Rose iyilesse Gibson sakatlaniyor, Gibson iyilesse Gasol sakatlaniyor, Gasol iyilesse Hinrich sakatlaniyor, bir bakmissin Noah sakatlanmis.Bir turlu tam kadro ile oynayamiyoruz. Su an Toronto zirvede. Arada sadece iki galibiyet kaldi. All-Star'dan sonra onlari gececegimizi dusunuyorum. Toronto cok iyi savunma yapip hucumda bencil oynayan bir takim. Onlarla disarida ve iceride oynadigimiz iki maci da kazandik. Bati ile Dogu arasinda felaket fark var. Gecen sene de oyleydi. 5 sene daha boyle surer gibi. Ama bence Bulls Nba'in en iyi savunma yapan takimi. Nikola Mirotic haric herkesin hemen hemen savunmasi cok iyi. Bu da coach Thibs'in sayesinde.
Kadro cok genis bu sene. Rose, Butler, Dunleavy,Gasol, Noah sakatlik olmadigi surece hep basladigimiz 5. Benchte Gibson, Brooks, Hinrich, Mirotic, Snell, Doug gibi skora direk katki yapacak 6 oyuncusu daha var. Doug dizinden ameliyat oldu. Onun icin buyuk kayip. Onumuzdeki yillar kesinlikle adindan cok soz ettirecek. Mike Dunleavy Jr'i soylemeye gerek yok zaten. Bence Nba'in en temiz ucluk atan oyuncularindan bir tanesi. Orlando'dan aldigimiz Moore son maclara iyi katkilar verdi. Hinrich'in sakatligindan giydigi formanin hakkini verdi. Draft'tan sectigimiz Bairstow'un bu sene sure almasi imkansiz. Kotu oyuncu asla degil ama onunde Gasol, Gibson ve Mirotic var. Simdilik diyeceklerim bu kadar. Demek istedigim bu sene sampiyonluga inanmiyorum. Bunun da en buyuk nedeni sakatliklar ve Batida 10 tane deli gibi hucum yapan takimin olmasi. He sunu da soyleyeyim. Bulls'un yenemeyecegi takim yok.Simdiden kanitladik. Bu sene cogu maclarimizi deplasmanda oynadik ve sadece birkac tanesini macin sonlarinda kaybettik bunca sakatliklara ragmen. United Center'da da kazanmaya basladik. Son 9 macin 8'ini kazandik iceride disarida. Super bir istatistik. Allah kahretmesin ki bu yuzden bilet fiyatlari iki katina cikti. Ben de evde ya da disarida izlemek zorunda kaliyorum. Yarin New Orleans maci var. Omer'in son durumu nedir bilmiyorum ama Allah Anthony Davis'in yardimcisi olsun.