bence iyi olucak bu adam..
Bence biraz daha sabretmek lazım. Bu adamı çok az izleyebildik. Ki ben tam anlayabilmiş değilim ilk maçı baz alıyorsak ondan çok daha kötü oynayanlar vardı. Maçda da 3. pivot olarak oynadı sonradan Hüseyin'i 4 çekti. Daha öncedende söyledim maçın kopma anındaydı yanlış hatırlamıyorsam elinden kaçırdığı bir pozisyon vardı. Hakkında olumsuz olarak hatırladığım tek şey bu. Onun dışında kalıbı göz öününe alındığında bence baya atletik. Ve de unutmamak lazımki bu adam geldiği gün maça çıktı.ozzy' Alıntı:Efes maçından sonra Garnett için "Don Little gibi" demiştim. İTÜ maçından sonra Don Little a haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Little bundan 2 gömlek iyidir.
Dün biri yazmıştı "Garnett buysa beğenilmeyip gönderilen Hagen ile Lance i merak ediyorum" diye.. Ben de merak ediyorum cidden. Garnett ten bile kötü olabilecek oyuncuyu..
Hocam İTÜ maçını izleseydin umutların kırılırdı. Adamın dünkü maçta yaptıklarıyla ilgili kısmı maç topiğine attığım mesajda bulabilirsin.Radikal Cimbomlu' Alıntı:Bence biraz daha sabretmek lazım. Bu adamı çok az izleyebildik. Ki ben tam anlayabilmiş değilim ilk maçı baz alıyorsak ondan çok daha kötü oynayanlar vardı. Maçda da 3. pivot olarak oynadı sonradan Hüseyin'i 4 çekti. Daha öncedende söyledim maçın kopma anındaydı yanlış hatırlamıyorsam elinden kaçırdığı bir pozisyon vardı. Hakkında olumsuz olarak hatırladığım tek şey bu. Onun dışında kalıbı göz öününe alındığında bence baya atletik. Ve de unutmamak lazımki bu adam geldiği gün maça çıktı.ozzy' Alıntı:Efes maçından sonra Garnett için "Don Little gibi" demiştim. İTÜ maçından sonra Don Little a haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Little bundan 2 gömlek iyidir.
Dün biri yazmıştı "Garnett buysa beğenilmeyip gönderilen Hagen ile Lance i merak ediyorum" diye.. Ben de merak ediyorum cidden. Garnett ten bile kötü olabilecek oyuncuyu..
Şuan için tabiki erken ama ben bu adam için pek olumsuz düşünmüyorum.