Tebrik ederiz Cavslı arkadaşları..
Sühan Cem' Alıntı:bence maçın adamı MOON du. adamın 3 tane havaya attığı top 8 sayı kazandırdı cav'sa ve her defasında lakers'a ok gibi saplandı o şutlar. maçın yıldızı ise önce kobe sonra mo williams idi.
lamar oyuna asılırsa son çeyrekte bile kazanacaklarını düşünüyordum ama o, onun bunun koluna asılmayı tercih etti maç yerine.
Kaan bu maçla birlikte gözümde bitmiştir artık. Bir maça bu kadarmı tarafgir bakılır anlamış değilim. (işin aslı kendisi bostonludur cavs taraftarıda değil) NBA de görülmemiş olay, "bir utah seyircisi yapar" dediği olayı Boston seyircisi sık sık yapar halbuki ama maçları bizim yeniaçık tribünü gibi seyreden lakers seyircisini bile çileden çıkaran hakem kararlarının olduğu bir maçta dedikleri çok dramatikdi..Helal olsun Kobe'ye, biz boşuna sevmiyoruz bu adamı...
neyse maç bittiği gibi GSTV yi açtım reflex olarak ve bizim mersin maçının son dakikalarını seyrettim de moralim yerine geldi
Deniz Baskın' Alıntı:Artest'e de hala niye laf edilir burda anlamıyorum adam lebron'u durdurdu bir ara...
Emin Doğanca' Alıntı:Her şey kupa değildir.
Ona bakarsan LeBron'da yanında Shaq(Eski)-Gasol kalitesinde bir oyuncu olmadığı halde takımını NBA finaline taşıdı.
Kobe ise evindeydi o sıralar.
Berk Tuna Tertipli' Alıntı:23 > 24
Tugay Aktepe' Alıntı:Biz rakamların büyüklüğünü sezon sonu görüyoruz.
Lanet olası matematik finallede tüm gerçekleri yumurtluyor !