O
Outlaw
Misafir
bugünkü maçı söyleme 78 satı fark attık..izledim maçı cihad çok atlet ama sadece atlet..
yalın guler' Alıntı:arkadaslar cihat 3no e obölgede semsettin ve gökhan oynayacak cihatı nerede oynatıcazyoksa 4 no yapıp burakın yedegi mi olucak 8)
muratmuris' Alıntı:çoğu kişi insanların ismine bakıp yorum yapıyor. Bir kere de istatistiklere bakılmıyor. Gökhan geçen sezon acaba ne kadar fayda sağlamış galatasaraya bi istatistiklere bakıp görülsün artık. Gökhan ancak yedek olabilir ama tabii bu dediklerim havaya gidicek ya neyse...
gayserli' Alıntı:Kucuk ama aci bir ani: i.FB - GS maci. Gokhan faul atacak. i.FB'lerin isliklarindan o kadar cekindi ki faul atisinda top cembere bile carpmadi.
Sinirleri bile zayif...
coolidge' Alıntı:gayserli' Alıntı:Kucuk ama aci bir ani: i.FB - GS maci. Gokhan faul atacak. i.FB'lerin isliklarindan o kadar cekindi ki faul atisinda top cembere bile carpmadi.
Sinirleri bile zayif...
O dediğin Beşiktaş'la yapılan bir maçta olmuştu. Aylardır para filan görmeyen takımın maçın hemen öncesinde yabancıları da kaçmış, oyuncularda moral namına hiçbir şey kalmamıştı. Zaten o gün sahaya çıkılması bile mucizeydi. Buna karşılık Beşiktaş çok iyi durumdaydı ve tam kadro çıkıp bizi maç boyunca perişan etmişlerdi. Salonda seyirci üstünlüğü de ezici biçimde Beşiktaş'ta idi ve maç boyunca oyuncularımızla, onların para alamamasıyla alay etmişlerdi. Şimdi bunca şeyin üstüne hala Gökhan'ı topu potaya değdirememesi yüzünden yargılamakla, bu olayın ardından salondaki Beşiktaş taraftarının çok fena alay ederek Gökhan'ın gururunu kırması arasında fark göremiyorum. Ayrıca hep söylerim, bu olaya kadar gözü kapalı faul sokan Kaptan Gökhan, olaydan sonra artık ne zaman atış için çizgiye gelse çok stresli görünüyor ve de haliyle berbat atıyor.
gayserli' Alıntı:Bu bir yargi-yargilama degil. sadece gecmisteki bir mactan anektot. benim hafizmada FB maci olarak kalmis ama hangi mac oldugu cok da önemli degil. seyircinin alay etmesi onlarin terbiyesizligi. benim kullandigim ornekle seyirci terbiyesizligini bagadastirmani senin terbiyene yakistiramadim...
KAYNAK:Fanatik Basket yeterli mi? ben kimseyi yanlış yönlendirmiyorum.4 numara' Alıntı:seko bir haberi bildirmeden önce kaynak belirtmen lazım televole kıvamındaki haberleri karşımıza sunup insanları yanlış bilgilendirme