Çizgi Film Dünyasının Yıldızı!

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
Açıkcası bu Kaptan Mağara Adamı muhabbetinden yola çıkarak çocukluğumuzu hatırlamakta fayda var ve karşınızda;
Lafalimpics Olimpiyatları
laff.jpg

AyiYogiler
ayiyogiler2.jpg

Scoobydoolar
scoobydolar2.jpg

Gerçek Kötüler
gerekktler2.jpg

Sunucular
sunucular2.jpg

Hala görsem izleyeceğim kıvamda bir çizgi filimdi. Çocukluğumun çoğu kısmını oluşturur, Atv filan veriyordu. Ömrü daha eskilere de dayanır sanırsam. Ama hep özel yeri vardır bende. Dünyada izlediğim en eğlenceli zevkli çizgi filmdi. Scooby takımındaydık tabi. :) Muhakkak izleyenleriniz olmuştur bu çizgi filmi. Yorumlar serbest. Sitenin bazı elemanları da resimlere baktıklarıda kendilerine benzeyen birilerini mutlaka bulacaktır. ;)

Re: Çizgi Film Dünyasının Yıldızı !

Scooby doo takımını tutardım ben ama hep Ayı Yogi nin takımı kazanıyordu biz genelde 2. olurduk benim aklımda böyle yer etmiş.

Gerçek Kötüler'in hileleri bir türlü işe yaramazdı.

Kazandıklarıbir bölümün adı New York and Turkey.

* New York and Turkey (September 16, 1978)
o Events - Hansom Carriage Race, Crown the Statue of Liberty, Unicycle Race, Swimming Relay Race
o Winners - The Really Rottens (75 points)

Başka iki bölüm daha kazanmışlar.

orocco and Washington, D.C. (October 14, 1978)

* Events - Roller Scooter Race, Sand Chariot Race, Rally Race, Marine Corp. Obstacle Course
* Winners - The Really Rottens (75 points)
ve,

* Siam and the Moon (October 28, 1978)
o Events - Siamese Sampan Race, 3-Way Soccer, Rocket Race, Moon Foot Race
o Winners - For the last episode, all three teams win (80 points)
Kaynak:wikipedia

Çok güzel bir konu... : ) Çocukluğuma gittim. Sağ ol Gökçe.

Sanırım Ayı Yogiler'i tutardım. Gerçek Kötüler'in kahramanı yarış kazandıklarında "yıh yıh yıh yıh" diye gülerdi. :) Ama genellikle sonuncu olurlardı ya da ikinci... :)

Aslında hep Gerçek Kötüler kazanırdı ama sonra kameralara bakılır ve bir hile bulunurdu. Hahaha. Müthişti, müthiş. Bulabilirsem Bölümlerini indirip izlerim valla.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Scooby doo takımını tutardım ben ama hep Ayı Yogi nin takımı kazanıyordu biz genelde 2. olurduk benim aklımda böyle yer etmiş.

Scooby Doo daha çok kazanmış Şamil.

eksisozlukte de birçok yazı var.

Çizgi film demişken, Coyote catches Road Runner yazın youtube'a ve Coyote'nin Road Runner'ı yakalamasını izleyin. :p

Vay anasını ya demek ben genelde tuttuğum takımın kaybettiği bölümleri izlemişim. Helal Olsun sana Scooby doo yenilsende yensende taraftarın senle :) .

Takım kadroları ise şöyledir;
the scooby-doobys:

scooby-doo
scooby-dum
shaggy
hong kong phooey
jeannie
babu
dynomutt
tinker
blue falcon
captain caveman
speed buggy
branda chance
dee dee sykes
taffy dare

the yogi yahooeys:

yogi bear
huckleberry hound
hokey wolf
snooper
blabber
wally gator
quick draw mcgraw
auggie doggie
dixie
jinks
doggie daddy
boo boo
pixie
grape ape
yakky doodle
cindy bear

the really rottens:

mumbly
dastardly dalton
mr. creepley
daisy mayhem
sooey pig
magic rabbit
dread baron
the great fondoo
orful octopus
dinky dalton
dirty dalton
mrs. creepley

21477bp~looney-tunes-wile-e-coyote-posters-2007813.jpg

Şu adam kadar hakkı yenen belki kedi Tom vardır bir tek.

Adam mavi kartona o kadar plan yapsın, trigonometri kullansın, integraller havada uçussun, sonra Road Runnerlar yer çekimini bilmez, okuma bilmez diye elinde tabelayla çıksın kuşun biri.

Bir de tünelin içinden geçebilmesi var Road Runner'ın, o da ayrı rezillik.

Şamil üst mesajda dediğimi youtube'a yaz bir ara.

-------spoiler-----------

Dediğim bölümde bir borunun içinden geçiyor ROad Runner devleşiyor birden, Coyote koşup ayağından tutuyor, sonra farkına varıyor ki Road Runner'ın yüzde biri bile değil. Elinde vahşi çocuklar hep benden RoadRunner'ı yakalamamı istediniz, peki şimdi ne yapabilirim gibisinden bir şey yazan tabela var.

--------spoiler----------

Yazdım ya Sarp izledim bayaa, bu arada adını hala hatırlayamadığım bulsam indireceğim hayatımın çizgi filmi vardı benim belki sizlerde hatırlarsınız Boks lu bi çizgi filmdi bab ve oğul vardı baba boksçu oğluyla sabahları koşardı ona boks öğretirdi sonra çok ünlü bi boksçu ile dövüşüp ölmüştü çocuk büyümüştü vesaire.

Varmı hatırlayanınız :) .

Var, olmaz mı? Genki'den bahsediyorsun.

Kanal 6 verirdi, ben eksisozluk'te okuduklarıma bakarak, ilk bölümlerini izlediğimi hatırlıyorum. Babası bir adama yeniliyordu, sonra lunaparka gezmeye gidiyorlardı, orada babası ölüyordu.

Bu çocuk, trenlere bakrak gözlerini geliştirmeye falan çalışıyordu. Bir de rakibi vardı bunun. (Çocuk da boksör olmaya çalışıyordu)

Yine çizgi filmde babası buna bir boksörün vücüudu saat gibi olmalı diyordu. Sonra bu üstte bahsettiğim rakibiyle dövüşürken, round gongunu çalacak çocuk gongu çalmayı unutuyordu ve rakibi çocuğu uyarıp gongu çal diyordu.

Bu da giriş videosu:

http://www.alkislarlayasiyorum.com/inde ... 02bc7ca9aa

Çok etkilemiş bu çizgi film beni; ama hatırladıklarım hep ilk bölümlerden, sonra izleyememişim demek ki.

evet ya bu olimpiyatları bende hatırladım, gerçek kötüler :)cumartesi birde pazar sabahları olurdu böyle saat 9-9,5 arası :) kahvaltı masasından kalkıp izlerdik kardeşimle..
gerçek kötüler şahaneydi..

ben birde atv de bir çizgi film severdim ama o sıralar biraz daha büyüktüm, bir okulu anlatıyordu,biri şişko biri zeki, biri basketbolcu, biri erkek fatma bide ders şapka takan karizmatik bi çocuk vardı,hayatları genelde okul bahçesinde geçerdi, bir çocuk daha vardı babası generaldi..
çatlak bi okul müdürü bayan,birde onun ispiyoncusu burnunu karıştıran bir çocuk vardı :)
atvde ctesi sabahları olurdu genelde..

sonra tabii candy var, antonie var, bütün kızlar aşıktı :D
heidi var, her bölümde donuyla kırlarda koşup yuvarlanan :D

Ben de çok izlerdim.Scooby Doo yu tutardım.
Bir çizgi film vardı Kanal D de çıkıyodu hafta içi sabahları adı Remi idi.Hangi arkadaşa sorduysam kimse hatırlamadı.Arjantin de falan geçiyodu.Trenle Buenos Aires e falan gidiyodu.Acayip duygusaldı gözlerim doluyodu izlerken.Yok mu hiç hatırlayanınız ya?

Var mı Kaptan Tsubasa gibisi ? En baba çizgi filmdir bu.Ama Looney Tunes karakterleride ayrı yer tutar bende izlediğim bölümleri bile izlerim tekrar.Gerçi her çizgi filmin bulursam izlerimde :)
tsubasa1.jpg