• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Cl 2. Hafta | Halkbank 3-2 Galatasaray Hdi Sigorta

Benim görüşlerimi ben belirlerim sizin kendi iradeniz yoksa bu benim sorunum değil. Ben herkes gibi bakmak istemiyorum. Sığ bakabilen biri hiçbir zaman olmadım. Zaten Patry sizin sandığınız profilde biri olsa çoktan cl şampiyonluğu almıştı. Patry benim için kadın voleybolda egonu boskovic haak seviyelerini karşılayan bir profil değil. Ben erkek voleybolunda ciddi bir çapraz problemi görüyorum dünya çapında. Patryden yüksek profil birini alabileceğimizi de düşünmüyorum ama ortada bir gerçek var bunu söylemek lazım.
Senin yorumların bariz şekilde forumu manipüle ediyor. Takımın mucadelesini tebrik etmek için yazmaya girdim ama kan emici gibi maç biter bitmez en iyi oyuncuyu hedefe koymuşsun. Marjinal bir yorum yapip gündem olma havaları. Kardeşim ben merak ediyorum sen Galatasaray'a gerçek anlamda katkı veriyormusun? Kombine alır mısın , forma alır mısın , maçına gider misin yoksa TV'den izleyip sadece zırvalar misin?

Bir Galatasaray takımı izleyebilmek büyük keyif.

Yakın dönemde bir Galatasaray takımı izleyebilmekse, büyük lüks. Çölde vaha gibi geliyor, insan ben bunu unutmuşum diyor.

Senin yorumların bariz şekilde forumu manipüle ediyor. Takımın mucadelesini tebrik etmek için yazmaya girdim ama kan emici gibi maç biter bitmez en iyi oyuncuyu hedefe koymuşsun. Marjinal bir yorum yapip gündem olma havaları. Kardeşim ben merak ediyorum sen Galatasaray'a gerçek anlamda katkı veriyormusun? Kombine alır mısın , forma alır mısın , maçına gider misin yoksa TV'den izleyip sadece zırvalar misin?
Sanane?

Köşe üçlüsü iyi olan maçı kazandı. Sotola leal kaziyski üçlüsü yüzdeki hücum etmişler. Biz de gökçen %38 Patry %40 maar %56 ile hücum etmiş. Ama maar çok fazla servis hatası yaptığı için verimlilikte hb smaçörlerinden kötü çıkmış. Ahmet 6 blokla parlamış alonsa ise 2 blokta kalmış 5 setlik maçta. Bir orta oyuncunun ana görevi blok yapmaktır. Keşke blok yapabilen bir yabancı orta alsaydık! Bence Halkbank’ta sokolov olsaydı maçı 3-1 verirdik onun yokluğu maçta sotolanın yaşadığı sakatlık bizim için önemli oldu. Keşke bu şartlarda kazansaydık. Bu dakikadan sonra hbnin bol bol yenilmesini bekleyeceğiz her şey onların elinde.

Patry gönderelim yazmadım Patry gönderelim demedim patrye verilen parayla çok iyi yıldızlar alamayız ben diyorum ki Patry büyük topçu değil hiçbir zaman olmayacak. Mesela ngapeth büyük topçu ama Patry değil. O yüzden Patry varken maar değil de lopez tarzında biri olmalı 4 numarada
Yok be Ngapetin neresi büyük topçu feneri bile batırdı adam.Sylla için olimpiyat altınlı demiştin Patry de öyle bir isim Patry erkek voleybolu için kadınlarda ilk 5 pç dediğimiz tabirin oyuncusu neden eleştirdin anlamadım.Bide neden Fenerin voleybolcusunu örnek göstererek mesela o büyük topçu bu değil iması yaptın ki Ngapeth iyi değil bence şuan Patry ile kıyaslamam bir çok büyük yıldız varken neden Fenerin pekte iş yapmayan bir ismini övdün bizimkini yerdin

Halkbank maçını izlemedim yorum yapamıyorum maç hakkında keşke yenebilseydik ama maçtan önce de söyledim almamız şart ama Ziraate set dahi vermediler büyük maçları iyi oynayan tecürbeli bir kadro.Ama 2. maçımızı ne olursa olsun kazanmalıyız.

Yok be Ngapetin neresi büyük topçu feneri bile batırdı adam.Sylla için olimpiyat altınlı demiştin Patry de öyle bir isim Patry erkek voleybolu için kadınlarda ilk 5 pç dediğimiz tabirin oyuncusu neden eleştirdin anlamadım.Bide neden Fenerin voleybolcusunu örnek göstererek mesela o büyük topçu bu değil iması yaptın ki Ngapeth iyi değil bence şuan Patry ile kıyaslamam bir çok büyük yıldız varken neden Fenerin pekte iş yapmayan bir ismini övdün bizimkini yerdin
Ngapeth için büyük topçu değil diyen biri ile daha fazla bu konuyu tartışamam üzgünüm. Koskoca ngapeth mi batırdı fbyi zor bir karakter ama fb voleyin de gs voleyinde önünde bir markadır kendisi. Erkek voleyboluyla haşır neşir herkes bilir bunu.
Sylla da olimpiyat altınlı ama sylla sadece olimpiyat altınlı değil ayrıca kadın ve erkek voleybolunu bu şekilde karşılaştırmak yanlış. Bambaşka dinamikler barındırıyorlar bambaşka piyasalar başka voleybollar. Sylla büyük bir lider Patry değil. Sylla ile ngapeth karşılaştırılabilir belki yani o da profil olarak az da olsa yakınlar

Ngapeth sylla Gabi gibi lider isimler sahadaki takımlarının tutkalıdır. İtalya’nın ve Fransa’nın şampiyonluklarında hep onlar baş roldeydi saha içinde. Onların olayı en skorer olmak değil. Bir takımı yönetme idare edebilme sahada kritik anlarda görevlerini yapabilme gibi farklı yanları var. Patry gs için de Fransa için de önemli bi isim ama büyük bir sporcu değil eğer o potansiyelde olsaydı şuan bu paraya burda da olmazdı biraz mantıklı olalım. Sylla ise her türlü başarıyı görmüş kupa canavarı olmuş bi isim. En basitinden sylla defalarca f4 oynamış bir kere de cl kupasını almıştır. Patrynin bu tarz bir kariyeri var mı?

Mücadele için teşekkürler 👏

Ngapeth için büyük topçu değil diyen biri ile daha fazla bu konuyu tartışamam üzgünüm. Koskoca ngapeth mi batırdı fbyi zor bir karakter ama fb voleyin de gs voleyinde önünde bir markadır kendisi. Erkek voleyboluyla haşır neşir herkes bilir bunu.
Sylla da olimpiyat altınlı ama sylla sadece olimpiyat altınlı değil ayrıca kadın ve erkek voleybolunu bu şekilde karşılaştırmak yanlış. Bambaşka dinamikler barındırıyorlar bambaşka piyasalar başka voleybollar. Sylla büyük bir lider Patry değil. Sylla ile ngapeth karşılaştırılabilir belki yani o da profil olarak az da olsa yakınlar
Koskoca Patry de bizi batırmaz o zaman.

Ngapeth sylla Gabi gibi lider isimler sahadaki takımlarının tutkalıdır. İtalya’nın ve Fransa’nın şampiyonluklarında hep onlar baş roldeydi saha içinde. Onların olayı en skorer olmak değil. Bir takımı yönetme idare edebilme sahada kritik anlarda görevlerini yapabilme gibi farklı yanları var. Patry gs için de Fransa için de önemli bi isim ama büyük bir sporcu değil eğer o potansiyelde olsaydı şuan bu paraya burda da olmazdı biraz mantıklı olalım. Sylla ise her türlü başarıyı görmüş kupa canavarı olmuş bi isim. En basitinden sylla defalarca f4 oynamış bir kere de cl kupasını almıştır. Patrynin bu tarz bir kariyeri var mı?
Ngapeth gibi karakter yoksunu bir insana lider deme lütfen siciline bak istersen neden dünya voleybolu onu dışları fransa ligi ve fener seviyelerine düşmek zorunda kaldı bakmanı öneririm.Patry de büyük bir isim değil demek ayrı vahim neyse uzatılacak konu değil Patry dünya voleybolunun önde gelen isimlerinden son Olimpiyatların en iyi çaprazı çok şükür bizde izliyoruz.Sylla kötü Patry iyi demedim zaten ikisi de gözümde çok üst düzey sadece Sylla olimpiyat altınlı diyorsan Patry için de bunu de.Bir kadını taciz ettiği için tutuklanıp dünya voleybolundan dışlanan Ngapeth için lider öyle böyle demen de yakışmaz sana bence.Ve bu sadece bir suç değil Ngapeth adli sicili dolu bunun gibi suçları olan bir çok kez sicilini kirletmiş biri.

Bu Gizem isimli çocukla çok fazla tartışmanın bir anlamı olmadığı bir kez daha ortaya çıktı. Yorumlara "sanane(ne demekse?)" diye yanıt veren veya kendi gibi düşünmeyenlere sığ görüşlüler diyebilen biriyle muhatap olmak zaman kaybı. Buyurun Gizem hanım, sahalar sizin ve o muhteşem sığ olmayan yorumlarınızın, aynen devam...

Bu Gizem isimli çocukla çok fazla tartışmanın bir anlamı olmadığı bir kez daha ortaya çıktı. Yorumlara "sanane(ne demekse?)" diye yanıt veren veya kendi gibi düşünmeyenlere sığ görüşlüler diyebilen biriyle muhatap olmak zaman kaybı. Buyurun Gizem hanım, sahalar sizin ve o muhteşem sığ olmayan yorumlarınızın, aynen devam...
ben bireysel tartışmalara girmemek için uğraşıyorum ama yani böyle yorumlar geliyorsa ben ne yapabilirim. Kimsenin buyur etmesine ihtiyacım yok burası bir forum kurallara uyduğum müddetçe herkes gibi burada yazmaya devam edeceğim. Rahatsız olan sessize alabilir sizin gibilerin benim hakkımda ne düşündüğü gram umrumda değil. İyi forumlar

Evet erkek voleybolun seviyesi belli Ziraat Halkbank ve Gs kafa takımlar lig de şuan iyi olduğumuz branşlardan.

Benim için can yakıcı bir mağlubiyet oldu hele boyu dışında hiçbir özelliği olmayan o Baltacı denen oyuncunun bloğu ile bitmesi ile.
Son üç seti de biz oynadı isek de ilk iki seti oynayan ve hiçbir şey göstermeyen takım da bu açıkça ifade etmek gerekir ki Patry dışında pozisyonunda Maar dâhil şampiyonlar ligi seviyesinde oyuncumuz yok. Hasan, Arslan bunlar ile aynı gemide isek yazık bize bunların bir seviye üstü Fenerbahçe'ye voleybol şube sorumlusu yapılan Ali Peçen takım mücadele etti kendinl parçaladı ama kaybetti biz de yine kaybeden takımı mücadelesi için tebrik etmek durumunda kaldık çünkü mücadele ediyoruz ve fakat kaliteli bir oyunumuz yok servis kalitesi yok blok defans yok. Galatasaray bu şubede de büyümek istiyorsa Patry tutulacak ve kendi mevkisinin en iyilerinden iki üç isim alınıp başına da günümüz yarışmacı yakın zamanda kupa kazanmış kazanmaya alışık bir koç getirilecek. Dün iyi mücadele ettik fakat turnuvanın ne yaptığını bilen oyunu belli bir takıma karşı değil sokolov'un bile olmadığı Halkbank'a karşı bunu yaptık.

Ngapethin adı kötü olaylarda anıldı diye voleybol efsaneliğinden atılmıyor. Hakan şükür de fetö mensubuydu ama efsanedir. Ngapeth tek başına bir voleybol markasıdır ve ülkemizdeki tüm erkek voleybol takımlarından daha büyüktür. Bu sicil olayı gereksiz; birileri de Fatih hocayla sicili bozuk diyordu bi ara onlara özenmeyelim sicil vs karıştırmayalım

Ngapethin adı kötü olaylarda anıldı diye voleybol efsaneliğinden atılmıyor. Hakan şükür de fetö mensubuydu ama efsanedir. Ngapeth tek başına bir voleybol markasıdır ve ülkemizdeki tüm erkek voleybol takımlarından daha büyüktür. Bu sicil olayı gereksiz; birileri de Fatih hocayla sicili bozuk diyordu bi ara onlara özenmeyelim sicil vs karıştırmayalım
Dünya da bir sürü oyuncu varken Patry yermek için kendi mevkinde bile olmayan Fenerin oyuncusunu neden tercih ettin.Çapraz mı kalmadı kıyaslayabileceğin ya da başka oyuncu mu kalmadı Fener oyuncusu övmek için kullandın.Ki Ngapeth sicilini performansına yormadın lider bir isim diyerek övüğün için dedim takımımda kadına şiddet taciz gibi bir sürü olayı olan birine lider gözüyle bakmam sen bir kadın olarak böyle bir insanı lider olarak bakabiliyorsan da bir şey diyemem sana.

Dünya da bir sürü oyuncu varken Patry yermek için kendi mevkinde bile olmayan Fenerin oyuncusunu neden tercih ettin.Çapraz mı kalmadı kıyaslayabileceğin ya da başka oyuncu mu kalmadı Fener oyuncusu övmek için kullandın.Ki Ngapeth sicilini performansına yormadın lider bir isim diyerek övüğün için dedim takımımda kadına şiddet taciz gibi bir sürü olayı olan birine lider gözüyle bakmam sen bir kadın olarak böyle bir insanı lider olarak bakabiliyorsan da bir şey diyemem sana.
yahu sen bakmazsan bakma ben bakıyorum. Fb oyuncusu diye konuşamaz mıyım neyin kafası bu ya?! Patry olimpiyat altınlı ngapeth de mvpsi boş yere mvp seçilmedi he sana kalsa sicili bozuk diye mvp olamaz gerçi

Geri