• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Cl 4. Hafta | Galatasaray Hdi Sigorta 3-1 Halkbank

Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Geçen sezondan Ivan Zaytsev, bu sezonsa Gardini diyerek; voleybol antolojisi vari rakibin tadını çıkarıyoruz.

Hesap kitaba girmek isteyen olursa da, bu grup fotofinişe kalır. 2. bitirerek CL'de son 11 takım arasına kalmayı da, 4. olarak sezonu noktalamayı da eşit olasılık üzerinden yorumluyorum.

Çok önemli bir maç.Kazanırsak CL de yolumuza devam ederiz kaybedersek CL de devam ihtimali çok zorlaşır yüksek ihtimal Cev Cup düşeriz gibi.

Gökçen böyle oynadığı müddetçe Patry olimpiyat altınları yokmuş gibi oynamaya devam ettiği müddetçe bu takımın elle tutulur bir şeyler başarabileceğini sanmıyorum. Resmen ilk iki setten sonra uyuyan devi uyandırdık. Servisleri iyi karşılayamamaya başladık haliyle Alonso’yu da kullanamıyoruz ilk iki setin aksine! Bu arada sliwka hb adına çok şey değiştirdi pozitif anlamda

Toparladık ve maçı aldık çok çok kritikti her maç takım daha da çok kendine inanıyor daha da birbirine bağlı oyuncular haline geliyorlar. Galatasarayda başarılı takımların kilit özelliği budur. İnşallah bu sezon hep böyle güzel geçer

Önemli bir maçta güzel oyunla net bir galibiyet yüksek ihtimal çeyrek finale kalıcaz.

Bugün çok Caner'i beğenemedim kötü değildi ama çıkarabileceği bazı topları bıraktı.Onun dışı herkes çok iyi seviye de oynadı sezonun geri kalanı için umut verici.

Tüm takımın emeğine sağlık 🫶🏼 Gardini Hocamla bambaşka bir Galatasaray izliyoruz, Arslan başta olmak üzere birçok oyuncumuzun performansında ciddi yükseliş var. Oyun istikrarının bir türlü sağlanamadığı şubede içinde bulunduğumuz dönem yılların yorgunluğunu, stresini alıp götürdü. Üstelik ana planda düşünülen iki önemli isimden yoksun olmamıza rağmen bu güveni veriyor takım. Daha iyi hissedemezdim, teşekkürler 🙏

Hasan çok iyi servis karşıladı. Arslan yine dağılımı çok iyi yaptı. Maar her herde vardı. Ortalarımız duvar oldu. Nefis bir galibiyet daha aldık.

Ocak'ın sonundaki bahar akşamında, derinlikli bir Gsbasket buluşması yaşandı. :)

Gardini, yakın dönemdeki Galatasaray'la yolunun kesişmesine kolay uyum sağlanamayacak bir figür. Yarattığı takımla, profesyonel ya da amatör fark etmeksizin kalan Galatasaray takımları arasında şimdiden siklet farkı doğdu. Öyle ki, 3. setten itibaren Kaziyski-Sliwka-Sokolov'la bu sezon ilk kez ideali yakalayan Halkbank sezonun kırılma noktasını mı yaşayacak derken; 4. seti net şekilde alarak maça kilidi vurduk.

Maç sonunda da, Gsbasket'in hayli tanınan simalarından biriyle Gardini'nin karşılıklı tapınma mizanseni geceye yaraşır bir son oldu. :)

Geri