Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cl 6. Hafta | Bogdanka Luk Lublın 3-0 Galatasaray Hdi Sigorta
Lublin bugün Halkbank'ı yenerek gruptan lider çıkmayı garantiledi bizim maça rahat çıkacaklar alırsak çeyrek final görebiliriz umarım alabiliriz aşırı güçlü bir takım Lubnin bize göre net üstünler ama zaten grupta liderlik garantilendi diye rahat çıkabilirler.
Son maçta Halkbank Belçika takımını yenerse ki Cev Cup istiyorsa 3-0 alması lazım. O durumda biz Lublin maçını 3-1 bile kaybetsek gruptan çıkıyoruz. Bizim her koşulda son maçta en az 1 set almamız lazım. Eğer kazanırsak bu seferde Halkbank'ın kaybetmemesini bekleyeceğiz. İşler epey karışık yani.
Belki de 1 set almak bizi gruptan çıkaracak ama biz yine rezalet oynuyoruz. Erkek voleybol takımımız iflas etmiş gibi bir tablo çiziyor gerçekten de! Şu takımın başarılar elde edecek konumu varken maddi bir fedakarlığa girmeden bu şubeyi kaderine terk edenleri asla affetmeyeceğim. Gerekirse futbol şubeden para alınıp hamle yapılmalıydı! Lanet olsun sizin gibi yöneticilere
Yıllar sonra Şampiyonlar Ligi oynayıp iddiasını son maça kadar taşımasına rağmen son maça iki smaçöründen yoksun ve yenilgiyi kabullenmiş bir vaziyette çıkmak hakikaten büyük başarı. Eğer böyle bir durumda başka bir takım olsaydı 1 maçlığına dahi olsa bir oyuncu tranesfer eder gruptan çıkma şansını kovalardı.
Hem erkek hem de kadın takımlarında smaçör rotasyonunda bu kadar sakat verilmesi ve sakatlıkların sanki ayakları kopmuşcasına aylar sürmesi tam anlamıyla bu kepaze şube yönetiminin içinde bulunduğu laylaylom havasına yakışır bir vaziyet.
Ve Şampiyonlar Ligi hayali 3-0 luk mağlubiyetle bitmiş oldu. Son set toparlanma da set almaya yetmedi Leon ve Hennoyu durduramadık yazık oldu.
Şimdi dua etmeye başlayalım bari CEV dışında kalmayalım..
Son set direnç koyduk ama maalesef olmadı. Onur’un auta giden topa müdahale etmek isteyip sayıya neden olan müdahalesi 3.setin kırılma anıydı. Uzun zamandır olmadığımız bu arenada her setin bile ne kadar kıymetli olduğunu yaşayarak öğrendik. Gruptan çıkabilirdik ama tecrübesizlik, geç gelen hoca değişimi ve sakatlıklar sebebiyle yola Cev Cup’ta devam ediyoruz.
Maar Jaeschke olmadığı senaryo da zaten bir umudum yoktu Gökçen Onur gibi çok tecrübesiz bir smaçör ikilisi ile Lublin yenmek çok zor ihtimal.Ama Cev Cup yolunda devam beni üzmedi CL de devam isterdim tabi ama orda yüksek ihtimal çeyrek finalde elenecektik.Cev Cup da şuan Maar ve Jaecshke olduğu senaryo da final adayıyız.Onur Gökçen ile orda da ilerleyemeyiz ama Maar Jaeschke ikilisinden biri yetişse atıyorum Maar Gökçen ile kağıt üstünde final çıkarız şuan gibi duruyor ama sadece kadro kalitesi olarak.Finalde yüksek ihtimal çıkarsak Piacenza gelir bizden iyi tek takım şuan Cev Cup da kağıt üstünde.Çeyrek finalde de Maaseik geldi Maar ya da Jaechke ikilisinden biri bile yetişirse yarı final çıkarız yüksek ihtimal.