Detroit'i bilmem(Alperen bilirTolga Kaplan' Alıntı:cleveland detroit ve hawks gibi kek takımları yenince sımarmıstı bu darbe iyi oldu bu gece bir darbe daha vurdumu orlando bu seri 4-0 biter![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Detroit'i bilmem(Alperen bilirTolga Kaplan' Alıntı:cleveland detroit ve hawks gibi kek takımları yenince sımarmıstı bu darbe iyi oldu bu gece bir darbe daha vurdumu orlando bu seri 4-0 biter![]()
Detroit'i bilmem(Alperen bilirBağdat KAYNAK' Alıntı:[quote="Tolga Kaplan":4p8m1zuy]cleveland detroit ve hawks gibi kek takımları yenince sımarmıstı bu darbe iyi oldu bu gece bir darbe daha vurdumu orlando bu seri 4-0 biter![]()
Detroit'i bilmem(Alperen bilirBağdat KAYNAK' Alıntı:[quote="Tolga Kaplan":13f5l3vs]cleveland detroit ve hawks gibi kek takımları yenince sımarmıstı bu darbe iyi oldu bu gece bir darbe daha vurdumu orlando bu seri 4-0 biter![]()
Uğur YILMAZ' Alıntı:Sınavlar dolayısyla siteye girip bir iki kelam edemedim. Ama yazılanları görünce aklıma direk şu geldi: ''Demek ki LeBron ne kuyruk acıları yaratmış.''
Orlando maçı kaznarak seriyi daha enteresan bir hale getirdi. İş artık ciddiye bindi. Şahsi fikrim LeBron ve Tayfası herkese inat finale çıkacaktır.
Saadet Unal' Alıntı:Gazanfer sen hangi ara Orlando'lu oldun ya ? Hani tavsiyemi dikkate alacaktın ? Teessüf ederim sana..![]()
Mustafa Yanar' Alıntı:Bugün ki maç Cavs'ın evinde mi?
Uğur YILMAZ' Alıntı:Sınavlar dolayısyla siteye girip bir iki kelam edemedim. Ama yazılanları görünce aklıma direk şu geldi: ''Demek ki LeBron ne kuyruk acıları yaratmış.''
Orlando maçı kaznarak seriyi daha enteresan bir hale getirdi. İş artık ciddiye bindi. Şahsi fikrim LeBron ve Tayfası herkese inat finale çıkacaktır.
Alperen Kaplan' Alıntı:[quote="Uğur YILMAZ":354v5191]Sınavlar dolayısyla siteye girip bir iki kelam edemedim. Ama yazılanları görünce aklıma direk şu geldi: ''Demek ki LeBron ne kuyruk acıları yaratmış.''
Saadet Unal' Alıntı:[quote="Mustafa Yanar":s90ks1ej]Bugün ki maç Cavs'ın evinde mi?