Cnn Turk Pivot: Halil Uner ve Muge Berkalp

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
Programi izleyenler gormustur..az evel erkek ve bayan takimlarimizin coachu konuktu programa..

Acikcasi kotu durumdayiz..Ozellikle Halil Uner in her soruya Fatih SOlak ve Ulkerspor mevzusu ile cvp vermesi ...Sadece bu cvp le savunmak bence kucuk dusurdu bizi...
Yabancilarimiz 3500 dolar oynarsa yerlilerimiz kaca oynuyordur? Bedava?
Hakli oldugu konularda var tabiki..Hazirlik macimiz yok..Bizim hazirlik maclarimiz Turkiye kupasi maclariydi...Takim kaptani Mert ise Biz zaten yonetici yuzu gormuyoruz demesi herseyi acikliyodur sanirim...

Muge Berkalp ise bu sene kume de kalalim kendimizi basarili sayariz demesi de baska bir kotu durumumuz...Sadece iki takim var yabancisiz...Mersin bile yabancisi var uc tane bizim yok...Bayan takimindan bir oyuncuya soru sorduklarinda cevabi su oldu:

"Insallah duzelecek"....

Elimize bundan daha güzel bir fırsat geçebilirmiydi.

Halil Üner kendini savunma telaşından ve başarısızılığını kapatma yolunda hem saçmaladı hemde zamanı boş polemiklerle doldurdu.

Zaten programın ortasından sonra ortamıda sulandırdı.

Müge Berkalp az ama öz konuştu. Zaten programa davet etmemişler onu kendisi madem Galatasaray Basketbol konuşulacak bende gelmek istiyorum diyerek programa katılmış.

Kendisini geçene sene Arı Koleji maçı için Ankaraya geldiklerinde tanıma fırsatı buldum, delikanlı bir bayan, umarım bu program bayan takımının yaşadığı maddi manevi sorunlarının giderilmesine öncü olur.

Kahrolmamak elde değil.

Ama sonra adama hak verdim bir takımın başarılı olması için en az 20 hazırlık maçı yapması gerekiyormuş. Bu bir ironi değil koçumuz kendisi söyledi programda.

Erman Kunter amma şanslı adammış 3. olduğumuz sezon lig başlamadan 1 gün önce takım tamamlandı 1 tane takım halinde antrenman yapılarak tek hazırlık maçı oynanmadan lige girdi.

Takımımızda 3. oldu. :idea:

Bayan takımımız bence emin ellerde yanlız çok büyük maddi imkansızlıklar var.
Erkek takımımız için zaten söylenecek birşey yok.

Laf salatası yapıp asıl mevzuya uzaktan yakından değinmeyerek çok başarılı bir geçiştirme programı yaptı.Niyetini de ne olursa olsun istifa etmeyeceği yönünde koydu.Yarım saat Fatih Solak'tan bahsetti.B.Gökber'ten beklerdim ki "Ey Halil B.Kolej'e,İTÜ'ye Fatih olmadığı için mi yenildin?Çocuk mu kandırıyorsun?"

Ama ne beklediğim sorular soruldu ne de istenen açıklamalar yapıldı...

Geçen sezon başında Halil Üner,Cihansever Yeşildağ ve ben birlikte gitmiştik bu programa,hatta program öncesi Bilgin ile belli bir seviye çerçevesinde tartışmıştık 2 sezon önce salonu boşaltılan gs-fb maçı hakkında katıldığım telefon bağlantısı hakkında. Şunu söyleyeyim tahmin ediyorum programa Bilgin değil,Halil Üner kendisini davet ettirmiştir bellioranda kamuoyu yaratabilmek için zira Bilgin ile Halil eski dostlardır birbirlerini asla zorlamazlar herkesin önünde. Açıkcası nelerin konuşulacağını çok iyi tahmin ettiğim için programı izleme gereği bile duymadım ve burada yazılanları görüncede ne denli haklı olduğumu anladım...
Bugün Fatih Solağı malzeme yapanlar yarın neleri malzeme yapacaklar çok merak ediyorum...
Kamuoyundan ve yönetimden tek ricam basketbola yüreğini verecek,gecesini gündüzü basketbola harcayacak insanlar yönetime ve iş başına gelsin,bize böyle insanlar lazım. Bunu yapmayacak olanlar ellerini çeksinler bu işten,insanlar artık bıktı,yeni simalar görmek istiyorlar. Çekin bu kokuşmuş ellerini Galatasarayımın üstünden!!!
Ama tüm arkadaşlara sesleniyorum,devran dönecek bu insanların yerine pırıl pırıl,yürekli insanlar bu şubede göreve gelecek...
Bu klüp ve bu şube biz gönül verenlerindir,oradaki insanlar bunu bilsin ve ona göre hareket etsin!!!Onlar gelip geçici ama biz kalıcıyız. Kimse moralini bozmasın arkadaşlar gelecek yıllar(ne yazık ki gelecek günler diyemiyorum)bizimdir.
Bu mesajı isteyen istediği gibi yorumlasın artık!!!

Kerem Ersuna çok güzel dile getirmiş.İşlerin yakın zamanda düzelmeyeceği zaten belli.

Coach luğa yeni yüz olarak ben Orhun Ene'yi görüyorum.Kendisinin başarılı olabileceğinede inanıyorum.

Takım 3 mağlubiyetle ligin dibinde. Koçumuz televizyon programında "Fatih Solak gelseydi" muhabbeti yapıyor. Bir takım 33 üçlük deneyip de 4 tanesini sokuyorsa o takıma neden 33 tane üçlük attırılıyor, bunu açıklamasını bekliyoruz ama nerede?
Fatih Solak gelseydi Ferreira'nın yapamadığını mı yapacaktı? Fatih Solak hücum yetenekleri son derece kısıtlı sadece "sağlam bir uzun" değil mi? Fatih Solak'ın maç başına 20 sayı falan mı atması mı bekleniyordu acaba ? Fatih Solak olsaydı top ona indirilecekti de ona gelen ikili üçlü sıkıştırmalar sayesinde dış oyuncularımız 33 tane üçlüğü daha mı iyi değerlendireceklerdi acaba?

Ülker'in yaptığını haklı bulan yok. Haluk Yıldırım örneğinde transfer konusunda ne kadar etik davrandıklarını gördük zaten. Yeni menajerleriyle bu politikalarıyla dibe giderler harcadıkları milyonlarla.
Ama bizim 3 maçlık berbat performansımızın sorumlusu onlar değil. Takımın gerçek problemlerini görmezden gelip bahane üretmeye çalışmak Galatasaray'dan başka kimseye zarar vermeyecek.

Kadromuz geçen seneden iyi değil, hatta kötü. Geçen sene sondan 3. olduysak aynı koçla daha kötü kadroyla ne olur düşünmek istemiyorum. En kısa zamanda çözüm bulunmazsa ne olacağı açık.

Yönetime güzel bir tepkiyle herşey yoluna girer..Programı ben izlemedim..Çünkü reklamlarını bile izlediğimde febeyi göklere çıkarıcaklarını ve bizi yerin dibine sokacakları belliydi..
Dediğim gibi yönetime güzel bir tepkiyle herşey yola girer..Problemi kökünden halletmek lazım,bir Halil Üner tutturulmuş gidiyor..

Benim basketbol hakkındaki bilgilerim oldukca kısıtlı öncelikle bunu söyleyeyim. Bugünkü pivot programında rezil olduk ama bunda da büyük etken bence Halil Üner'di. Adam sadece mazeret üretiyor herhangi somut bir lafı yok.İnsanın kendi kendine bir özeleştiri yapması bu kadar mı zor. Senin takımın hiç yabancısı olmayan Kolej ve İTÜ'ye yeniyor yine ses yok. Şayet Kolej'i ilk maçta yenseydik bu takımın iyi olmasından değil tamamen taraftarın gazından kaynaklanacaktı. İnsanın hatalı olduğunu kabul etmesi ve bunu açıklaması bu kadar mı zor?

Programı baştan sona izledim. Halil Üner gayet yüzsüzce konuştu. Pişkin pişkin "ben ne yapayım ülker fatih'i vermedi ondan böyle oldu" diyecek kadar basite indirgedi olayı. Duyan da Fatih'i Shaq falan sanacak. Kendisinden başka heryere attı topu.

"20 tane hazırlık maçı yapmamız lazımdı" dedi. Türkiyede hangi takım 20 hazırlık maçı yapıyor? Mübarek hazırlık maçı değil sanki lig oynuyor. Ligde toplam yaptığın maç sayısı kaç ki 20 tane hazırlık maçı yapacaksın? Bu kadar saçma salak laflar edilmez. GS hangi sezon 20 hazırlık maçı yaptı?

Bilgin Gökberk "Madem bütün sorun Fatih ben araya girip Fatih işini halledicem bütün sorunlar bitecek mi?" dedi. Bizim koç "evet bitecek" dedi. Sonra kıvırıp "büyük kısmı bitecek" dedi.

Sanki biz H.Ü den Ülkeri yenmesini beklemişiz gibi "karşımızda 10 milyon dolarlık takımlar var" dedi utanmadan. İTÜ ve Kolej kaç dolarlık takım? Biz Ülkeri yen demedik bari İTÜ hadi onu da geçtim okuldan toplama KOlej'i yen be adam. birde çıkmış dıddır ediyorsun..

Sahadaki berbat perfomnası nedeniyle kovulmadıysa bile şu saçma sözleri için kovulmalı ama yönetim yönetim değil ki.. Bu programı 1 tane yöneticmiz izlediyse dişimi kırarım. Basketbol şubesini birine teslim etmişler ne oluyor ne bitiyor kimsenin umru değil. 1.5 senede 7-8 maç kazanıp 25-30 yenilgi alan ve de ısrarla görevine devam eden kaç koç var merak ediyorum (Dünyada)

Halil Üner hem kendini hem de Galatasaray'ı rezil etti bu programda.
Yazık tek kelimeyle yazık Koskoca Galatasaray milletin ağzına sakız oldu
Bravo yönetim Sütten çıkmış ak kaşık,günahsız, basketbol sevdalısı,yürekten Galatasaraylı Halil Üner gibi bir değeri ! Galatasaraya kazandırdığın için.

propgramda halıl uner cok guldu.sınırden mı yoksa kendı halıne mı.ayıptır ya ozhan canaydın acaba su skorları duyunca hıc uzulmuyor mu.yazıktır gunahtır.mılyon dolarları haketmeyen futbolculara verıolar ama basketcılerı tanımıolar bıle.hatta bı ıddam var ozhan canaydın takımdan 5 oyuncunun ısmını bılmez.yazık.ebedı dusmanımızın baskanları her hafta maca gıdıo bızımkı nerde allah bılır.bu kadar ılgısız kalmamalıyız sonucta bu klubun 25 mılyon taraftarı var.aartık herkes elını tasın altına sokmalı.halıl uner efendı hala fatıh solaktan gelıon.gecen sene trt bu sene ulker.yeter bu kadar yeter tarftar bu kadar saf degıl.bızı yenen b.kolej ıle ıtunun kadroları cok mu ıyı.bunlar bahana beyler kımse bızı kandıramaz.bız yemeyız bunları.yapılacak sey gercek galatasaraylıların bıse yapmalarıdır.galatasaray lısesınde okuyanlar bu takım lısenın dıolar(kı bole bıse olamaz).ozaman bu takımı kurtarsınlar.bır an once halıl uner kovulmalı ve yerıne ORHUN ENE getırılmelıdır.yoksa bu takım kumeye gıdıo.MUGE BERKALPe helal olsun herseyı anlattı.bızımkı yalnızca guldu.yok efendım portekızce sozlukle dolasıomus.almasaydın ozaman kardesım.bugun televızyonda mılyonlarca taraftarla dalga gecermıs gıbı yalnızca guldun.AYIP HALIL UNER AYIP OZHAN CANAYDIN HELAL MUGE BERKALP KOCUMUZ ORHUN ENE INSALLAH.

propgramda halıl uner cok guldu.sınırden mı yoksa kendı halıne mı.ayıptır ya ozhan canaydın acaba su skorları duyunca hıc uzulmuyor mu.yazıktır gunahtır.mılyon dolarları haketmeyen futbolculara verıolar ama basketcılerı tanımıolar bıle.hatta bı ıddam var ozhan canaydın takımdan 5 oyuncunun ısmını bılmez.yazık.ebedı dusmanımızın baskanları her hafta maca gıdıo bızımkı nerde allah bılır.bu kadar ılgısız kalmamalıyız sonucta bu klubun 25 mılyon taraftarı var.aartık herkes elını tasın altına sokmalı.halıl uner efendı hala fatıh solaktan gelıon.gecen sene trt bu sene ulker.yeter bu kadar yeter tarftar bu kadar saf degıl.bızı yenen b.kolej ıle ıtunun kadroları cok mu ıyı.bunlar bahana beyler kımse bızı kandıramaz.bız yemeyız bunları.yapılacak sey gercek galatasaraylıların bıse yapmalarıdır.galatasaray lısesınde okuyanlar bu takım lısenın dıolar(kı bole bıse olamaz).ozaman bu takımı kurtarsınlar.bır an once halıl uner kovulmalı ve yerıne ORHUN ENE getırılmelıdır.yoksa bu takım kumeye gıdıo.MUGE BERKALPe helal olsun herseyı anlattı.bızımkı yalnızca guldu.yok efendım portekızce sozlukle dolasıomus.almasaydın ozaman kardesım.bugun televızyonda mılyonlarca taraftarla dalga gecermıs gıbı yalnızca guldun.AYIP HALIL UNER AYIP OZHAN CANAYDIN HELAL MUGE BERKALP KOCUMUZ ORHUN ENE INSALLAH.

Herkes herşeyi sölemişl benişm yüzümden maça bile gelmeyen babam bile program dan sora bu herif ne diyo falan dediyse olay bitmiştir.
Programla ilgili tespitlerime gelince :
1- Müge hoca neden küme düşmekten bahsediyo bence bu takım play offlara doru sağlam 1 yabancı oyuncu alarak (ki geçen senelerde de 1 çok bayantakımının yapmış olduğu 1 uygulamadır)güzel 1 sonuçla ligi bitirebilirler.
2- Bayan takımıöa 150 000 dolarlık 1 sponsor bile bulunamaması yöneticilerin suçu olduğu kadar Galatasaray lı işadamlarını da suçudur ama ben şunada inanıyorum şu an başta başakana we yönetimine uyuz oldukları için 1 çok Galatasaray lı işadamıda bırak kendileri kurtulsun o kadar kolay deil Gs yöneticiliği diyip kıwırabilirler haklı olabilirler...
3- Formamızda reklam weren Turk-batter midir nedir ihlas kuruluşu firmadan 1.200.000 dolar para gelecekmiş dediğinde bilgin gökberk bıreak bu mişleri mışları Halilcim diyip zaten olaya noktayı koymuştur.
4 - Madem bu firma sölenilen parayı wermiyo neden formaşlarımızda reklamı war???

Bahtsız neden öyle söylüyorsun?GSYİAD yemek düzenlemekten başka her işe koşmuyor mu? :evil: :evil: Allah topunun belasını versin.Anca şampiyon olunca kutlama yemeği düzenlerler.
Ali Sami Yen'de de numaralıdan çıkan kıl tiplere soru soruyorlar.Adam Arda'dan başka oyuncu bilmiyor sonra efendim ben 33 sayı fark yiyen takımın maçına niye gideyim diyor.Gelme kardeşim senin gibi tiplerle bu takım 10.000 kişiye oynayacağına takıma gönülden bağlı 50 kişiye oynar daha iyi.Sonra allahtan Ayazağa'daki bir abimize soru sordular da moralimiz yerine geldi.

Arkadaşlar Halil'in ne kadar duruma göre davrandığını hepimiz biliyoruz.Şimdi bence yapılacak tek bişey var.Halil'in dizginlerinden takımımızı kurtarmak acil eylem planının birinci maddesidir. Ben kalıbımı basarımki önümüzdeki 2 maçta bütün tribünler 15 kişi yada 150 kişi farketmez Halil istifa diye bağırsak 3.maçta sahaya çıkamaz.Bunu garanti ediyorum.Arkadaşların Orhun Ene'nin takımın başına geçmesi konusunda istekleri var.bende katılıyorum ama Orhun Ene'nin şubenin problemleriyle daha önceden tecrübesi olduğu için ne kadar cimbomlu olursa olsun takımın başına geçmez.Kendi adına doğrusuda budur zaten.Orhun Ene akıllı bir insandır çünkü.Bence ne derece katılırsınız bilmem ama bizi kümede bırakacak Galatsaray camiasına yakışır bir tek insan var şu anda.Onun ismide ERCÜMENT SUNTER...

------- mü ? Bu insan bu forumda benle beraber yorum yapıyor..???

Kobra söylemek istediğini tam anlamıyla anlayamadım.Bu forumda bizimle beraber yorum yapması doğrumudur bilemem ama neyi değiştirir??

Onun ismide ERCÜMENT SUNTER...
------------------------------------------
Ercü uygun isim değildir. O geleceğine Halil kalsın daha iyi.. Gençlerden heyecanlı biri gelsin gelecekse. 1 in 4 ü memur hoca istemem.