Re: Colin Kazım Galatasaray'da..
Tamamda kardeşim görüldüğü gibi Kazım'ın yaptı dediği şeyleri Sühan Abi'de yapmış,bende yapmışız,çoğumuzunda yapmışızdır bir kısmını.Hani Kazım'ın gece hayatı,araba kazası falan bunlar çok ekstrem olaylar değil abi.Normal şeyler bunlar.
Sadece bu durumun adamın sporculuğunun önüne geçmesi sıkıntı olan taraf.Bunu hallederse barda yatsın kalksın umrum olmaz açıkçası.
Tugay Aktepe' Alıntı:Sühan Abi, zaten seni Kazım ile aynı kefeye koymak, yarıştırmak bile haddimize değildir elbette tabi ama başkan bugün o kadar rahat şekilde söyledi ki bu cümleleri hani TV başında ben bile harbiden Kazım masum mu dedim, sonra kendimi iki tokatla ayılttım ve bilgisayarda Kazımın yaptıklarını teyid ettim kendi adıma.
Tamamda kardeşim görüldüğü gibi Kazım'ın yaptı dediği şeyleri Sühan Abi'de yapmış,bende yapmışız,çoğumuzunda yapmışızdır bir kısmını.Hani Kazım'ın gece hayatı,araba kazası falan bunlar çok ekstrem olaylar değil abi.Normal şeyler bunlar.
Sadece bu durumun adamın sporculuğunun önüne geçmesi sıkıntı olan taraf.Bunu hallederse barda yatsın kalksın umrum olmaz açıkçası.