Colin Kâzım-Richards (Kâzım Kâzım)

Maalesef bu adamı tam anlamıyla kullanabildiğimizi düşünmüyorum.Bugunkü maçta en az iki kere kontraya çıkarken Kazım'ı görebilsek kendisini karşı karşıya bırakabilirdik.Serkan ve Sabri tarafından denendi fakat genelde başarısız oldu.Ben daha efektif kullanabileceğimizi düşünüyorum.İnşallah hep böyle devam eder.

Hagi, Kazım'ı forvette kullandığında, adamın tek işlevi doldurulan toplarda kafaya çıkmak, fiziğini kullanmaktı. Sağ tarafa geçince yeteneklerini, fiziğini daha iyi kullanmaya, daha kabiliyetli olduğu işleri kullanmaya başladı. Umarım böyle devam eder.

İnşallah seneye İmparatorla birlikte mükemmel bir patlama yapacak =)

Şu rezil kadroyla 5 gol 8 asist ise ben gerisini düşünemiyorum .

Kazım zaten kendisini futbola verirse çok iyi işler çıkartır. Şu ana kadar zaptettik. Gerçi Fatih Terim'in vazgeçilmez oyuncularındandı milli takımda, o da kontrol altında tutar rahatça.. Ama oyunu bi kenara kendisiyle ilgili fikrimde bir değişiklik yok, bu formayla görmeyi pek istemezdim açıkçası. Artık yavaş yavaş ısınıyoruz mecburi..

Her zaman güvendiğimi söylüyordum Kazıma.Artık ondan daha da umutluyum.Fatih hoca ile hayatının futbolunu oynayacağını düşünüyorum.

Üstüne atılan iftiralardan da aklandı,suçsuz oluduğunu da bütün gazeteler yazdı hatta ingiliz gazeteleri bile.

2.yarıda Culio ile birlikte en faydalı oyuncumuz Kazım ayrıca.

CKR80

Öper,atar.. :D

6987.jpg

Yerli kalitesinin ortada olduğu bir takımda Kazım altın değerinde bir oyuncudur.
Volkan Şen için ,Ozan İpek için kapının 5 milyon avrodan açıldığı bir ülkede onlardan daha yetenekli,hemen hemen aynı yaşta, daha katkılı daha efektif bir oyuncu olan Kazım'ı ön yargılar ile kaybetmek akıl karı değil. Heee bu konuda GS taraftarının hiç bir yanlışıda olmadı uA imza atıldığında gereksiz bir tepki verdi yalnız hemen ardındaki maçta ve maçlarda son derece iyi şekilde destekledi Kazım'ı bununda sonucunda adamın şu gol atma özürü olan kadroda yaptığı istatistik ortada;

5 gol 8 asist ki bunu -(eksi) averajla bitirdiğimiz bir sezonda yaptı bu adam hemde 13 maçta.

Yerli kalitesinin ortada olduğu bir takımda Kazım altın değerinde bir oyuncudur.
Volkan Şen için ,Ozan İpek için kapının 5 milyon avrodan açıldığı bir ülkede onlardan daha yetenekli,hemen hemen aynı yaşta, daha katkılı daha efektif bir oyuncu olan Kazım'ı ön yargılar ile kaybetmek akıl karı değil. Heee bu konuda GS taraftarının hiç bir yanlışıda olmadı uA imza atıldığında gereksiz bir tepki verdi yalnız hemen ardındaki maçta ve maçlarda son derece iyi şekilde destekledi Kazım'ı bununda sonucunda adamın şu gol atma özürü olan kadroda yaptığı istatistik ortada;

5 gol 8 asist ki bunu -(eksi) averajla bitirdiğimiz bir sezonda yaptı bu adam hemde 13 maçta.

Aynen katılıyorum abi, Volkan Şen kimdir Ozan İpek kimdir ki biz Kazımı beğenmeme moduna giriyoruz. Geldiğinde elbet herkesin içinde garip duygular oluştu hatta tepki bile verildi ama Kazım ne bir demeç verdi ne de nahoş söylemlerde bulundu. Uslu uslu futbolunu oynadı hatta karşı yakadakilere hareketin kralını bile çekti..

İstatistikler yalan söylemiyor, herşey ortada.

Aynen katılıyorum abi, Volkan Şen kimdir Ozan İpek kimdir ki biz Kazımı beğenmeme moduna giriyoruz. Geldiğinde elbet herkesin içinde garip duygular oluştu hatta tepki bile verildi ama Kazım ne bir demeç verdi ne de nahoş söylemlerde bulundu. Uslu uslu futbolunu oynadı hatta karşı yakadakilere hareketin kralını bile çekti..

İstatistikler yalan söylemiyor, herşey ortada.

İşte abi bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Kopuk denilen oyuncunun şu karışık ortamda bir tek aykırı hareketini gördük mü? Yada kırmızı gördü 3 maç ceza aldı o arada 1 kez olsun sektirdi mi antrenmanı?

En yakın örnek bence dün akşam abi, ligin son maçı tüm takım 2 golü attıktan sonra ışıkları kapattı Konya üstümüze geliyor Kazım defansa gelip top kapıyor,kademeye giriyor pasını verip hücuma koşuyor üstelik bunu hiç alışık olmadı sol tarafta yapıyor.

Eeee 5 milyon istenilen Volkan'ın Ozan'ın en son ne zaman bu şekilde bir disiplin sergilediği, ne zaman defansa yardıma geldiklerini bir sorgulamak lazım.Yanlışım varsa düzeltin ama benim izlediğim bu iki oyuncuyu rakip yarı alanın ortasından itibaren görüyorum hücum geçtikten sonrada bir daha kadraja girmiyorlar.

Kazım kesinlikle kalmayı hak ediyor.Bir çok oyuncudan daha çok formanın hakkını verdi.İlk başta tepki gösterdik.Ancak Kazım sahada futbolunu oynayarak herkese cevabını verdi.Umarım Fatih Hoca ile beraber yükselişine devam eder.Tek temennim bu.

Sizi buraya getiren yeteneğinizdir,kalmanızı sağlayacak ise karakteriniz.

Yeteneği buralara getirdi karakter olarak eski Kazım'dan eser yok.Kesinlikle kalacaktır.11in değişilmezi olur.Sağ kanadı kapattık.

Radyoda 'Yavuz'un Minibüsü' adlı programında Aziz Yıldırım taklidiyle büyük beğeni toplayan İsmail Baki Tuncer'in son kurbanı Galatasaraylı Kazım oldu.

Tuncer, Kazım ile program dışı yaşadığı diyaloğu Twitter hesabından paylaştı.

İşte o diyalog:

Tuncer: Nasılsın? How are you Kazım?

Kazım: Very good, siz nasılsınız?

Tuncer: I am okay... Seni kulübe geri alacağım.

Kazım: Gelmem.

Tuncer: Kazım biraz futbolla uğraşsaydın yollamazdım.

Kazım: Böyle daha iyi oldu, mutluyum.

Tugay, Fenerbahçeli olmasının dışında Lugano'yu futbolculuk anlamında çok beğeniyorum.Kabul ediyorum çirkef hareketleri var ancak ölçüyü fazla kaçırmadan bir stoperde olması lazım bunların.Keşke Lugano gibi bir stoper alabilsek.Şimdi bazı arkadaşlarımız Galatasaray'ın geleneklerinden bahsedebilir ama çok iyi biliyorum Lugano bizde olup aynı hareketleri yapsaydı bağrımıza basardık.

Tugay, Fenerbahçeli olmasının dışında Lugano'yu futbolculuk anlamında çok beğeniyorum.Kabul ediyorum çirkef hareketleri var ancak ölçüyü fazla kaçırmadan bir stoperde olması lazım bunların.Keşke Lugano gibi bir stoper alabilsek.Şimdi bazı arkadaşlarımız Galatasaray'ın geleneklerinden bahsedebilir ama çok iyi biliyorum Lugano bizde olup aynı hareketleri yapsaydı bağrımıza basardık.

Umut, beğenebilirsin saygım var sana fakat imzana yazman buradaki birçok kişiyi tahrik edebilir ve sinirlerini bozabilir. Ayrıca Lugano senin bahsettiğin kadar masum bir oyuncu değildir. Gözlerinden belli oluyor sinsiliği.
Şahsen bu adamın ismini duymak,görmek bile sinirlerimi bozuyor. Üstelik Galatasaray forumunda bir Galatasaray taraftarının bunu yazması gerçekten çok tuhaf..
Emre Aşık ile olan hadisesini de unutup gitmişlerden değiliz asla.