Colin Kâzım-Richards (Kâzım Kâzım)

Re: Colin Kazım Galatasaray'da..

Karakterini bir kenera koyarsak bu transfer ile yerli kalitemiz kesinlikle artmıştır.Eldeki yerli oyuncuların çoğundan daha yetenekli ve daha efektif bir oyuncu Kazım.

Ama işin içine karakteri,skandalları girince işin rengi değişiyor işte.Üzüldüm açıkçası ama aynı zamanda bu transfer beni biraz olsun heyecanlandırmadıda değil zira futbolculuk meziyetlerini beğendiğim biri Kazım.

Umarım kendi dediği gibi ustlanmıştır.

Resmen beşiktaşın ve fenerin bütün çöplerini topluyoruz.Bedava diye almadık adam bırakmadılar.Bu kadar mı kötü durumda gs nin mali durumu.Ya gerekten yeter,insanı futboldan soğuttunuz iyice.Biz temizlik lazım bu takıma diyoruz gidip nerede sorunlu oyuncu var onu bulup getiriyoruz.Adnan polat ve yönetimi inanın sizi çok güzel anıyorum...

Misimovic gibi adamı sakız çiğniyor diye kadro dışı bırak.Keita'yı elin Kaka'sına yaptığı hareketen dolayı gönder sonrada sütten çıkmış kazımı al güzel transfer. ;)

Ömürsünüz yönetim kurulu ömürsünüz.Her gün bizi güldürebiliyorsunuz,sürprizlerle dolusunuz.
Var mıdır bu adamı,bu takımı benimseyebilecek olan?Her şeyden önce mide lazım mide.

Evet bende sevmiyorum kendisini ama bu takımda oynayacaksa bende bir taraftar olarak kendisine destek olmak zorundayım.

Herşeyden önce oyuncunun disiplinli veya disiplinsiz olması beni hiç bağlamaz. Bugün dünyanın en iyi topçuları dediğimiz Ronaldo, İbrahimovich, Rooney, Tevez, Gerrard vb. adamların hangisi disiplinli? Bunları Kazım'la bir tutmak değil amacım ama disiplinsiz diye bir oyuncuya burun kıvıracaksak biz neye dayanarak başarı bekleyecez merak ediyorum.

Kısacası bence iyi transfer ama yönetim yinede kendisiyle çelişti.

Hayırlı uğurlu olsun.

İmzamı değiştirsem mi acaba diye düşünüyorum.

Bu forma kutsal filan değil.

"Dingo'nun AHIRI" cuk oturur mesela.

bu gece veya yarın öğleye kadar bir yabancı transferi açıklanır bence büyük ihtimal.. yönetimimiz çok sever bu tür hedef saptırma, dikkatleri kaydırma, göz boyama işlerini.. polat hakkında 4 sene hissettiklerimizle şimdiliki hislerimin 180 derece farklı olacağını söyleseler bsg derdim en hafifinden.. ne hallere düştük..

Olayın sportif yönüne bakarsak Serdar'dan Aydın'dan çok daha iyi bir oyuncu. Öte yandan Volkan Şen'in transferinin olmayacağı anlamınıda çıkarabiliriz. FB'ye olan gıcıklığı Kazım'ın bizde iyi performans göstermesini sağlayacaktır. Ama benim derdim o değil. Aydın'dan daha iyi diye KAzım'ı alıyorsak yarın Aykuttan daha iyi diye Volkan'ı da isteriz. Hagi kimde kefil oluyormuş. İsmi şimdi aklıma gelmiyor 2005'de Hagi'nin kefil olduğu bir çocuk vardı. Geleceğin topçusu dedi adam şu an rusya 2. liginde oynuyor. Açıkcası artık gerçekten Hagi Kim? diyorum sık sık...

Sühan Cem' Alıntı:
Olayın sportif yönüne bakarsak Serdar'dan Aydın'dan çok daha iyi bir oyuncu. Öte yandan Volkan Şen'in transferinin olmayacağı anlamınıda çıkarabiliriz. FB'ye olan gıcıklığı Kazım'ın bizde iyi performans göstermesini sağlayacaktır. Ama benim derdim o değil. Aydın'dan daha iyi diye KAzım'ı alıyorsak yarın Aykuttan daha iyi diye Volkan'ı da isteriz. Hagi kimde kefil oluyormuş. İsmi şimdi aklıma gelmiyor 2005'de Hagi'nin kefil olduğu bir çocuk vardı. Geleceğin topçusu dedi adam şu an rusya 2. liginde oynuyor. Açıkcası artık gerçekten Hagi Kim? diyorum sık sık...
Plesan'ı diyorsun galiba Sühan. Hani Plesan alınmadı diye Hakan Yakın'ı sadece 1 maçta 68.dk'da oyuna alan Hagi'nin takıntıları saymakla bitmez. Saidou ve Ümit'i denemeden gözden çıkarmıştı. Concecaio ve Petre'nin hali meydanda iken saidou'nun yuzune bile bakmamıştı. Petre'yi göndermemek için neler yapmıştı. Ligimizden olmayacak oyuncuları aldırmak istemişti. Sanırım şimdi de Necati'yi aldırtmaya çalışıyor.

Can Bulubay' Alıntı:
bu gece veya yarın öğleye kadar bir yabancı transferi açıklanır bence büyük ihtimal.. yönetimimiz çok sever bu tür hedef saptırma, dikkatleri kaydırma, göz boyama işlerini.. polat hakkında 4 sene hissettiklerimizle şimdiliki hislerimin 180 derece farklı olacağını söyleseler bsg derdim en hafifinden.. ne hallere düştük..

Yarın iki Arjantinli açıklanabilirmiş zaten. Ben de aynen böyle düşünüyordum.

Bir yönden düşünüyorum Kazım transferi iyi oldu. Takımda arkadaşlık bağları çok zayıfdı. Özellikle Arda Kaptan İstanbul gecelerini yalnız yaşamak zorunda kalıyordu. Ya da Adnan Polatla takılıyordu. Şimdi Kazım ev organizasyonları yapar takım içi kenetlenme* artar

*:Kenetlenmenin anlamı çok geniş.

Balık hafızalıyımdır da... Şimdiye kadar karşı yakadan gelip de bizde başarılı olan oyuncu var mı?

Bir insan 7´sinde ne ise 70´inde de odur. Yok evlenmiş, çocuğu olacakmış, uslanacakmış... Bu sözleri bir yerlerden hatırlıyorum. Hatırladım ismi, uslanmış mıydı Ümit Karan!..