CSKA Moskova vs. Galatasaray Maçı Zirvesi

Tarih: 2 Şubat 2012
Mekan: Nevizade

Madem geçtiğimiz sezona göre eksik şeyler var diyoruz, o zaman sorumluluktan daha fazla kaçmanın anlamı yok.
Takımın geri dönmesini isterken, biz de geri dönüyoruz;
Sezonun ilk zirvesi 2 şubatta..

İlk deplasmanımız farklı malum, Sinan Erdem Arenada, Efes Pilsen karşısında,
Fakat onun zirvesini salonda yapacağımızdan, açılışı ligin en iyi takımının karşısında yapıyoruz,
Herkesi bekleriz..

Not: Maçın adının güzelliğine bak..

Kalbim orada olmak istiyor ama aklım sınavlardan dolayı gitme diyor. Orada ki havayı soluyan biri olarak işi olmayan herkes gitsin. Salonda izler gibi maç izleniyor. Tek farkı elde koca bardaklar oluyor :D. Artık bende seneye bu tür deplasman maçlarında galibiyet parolası ile gelir ve orada abim ve arkadaşlarla beraber coşarım :)

Bu takim, Moskova deplasmaninda kendisi icin biryerlerde birilerinin toplandigini hissetmeyi hakediyor,
o zaman zirve karari devam, persembe aksami hep beraberiz..

Her türlüsü var. Ulan bi izmite gidiyim dedim , çok gördünüz :) Kabul ulan hakedene hakettiği gibi destek ;)

Düşüncemi sıcağı sıcağına (düşünmeden), klavyedeki parmaklarıma dökmek hiç tarzım değil.

Ama göze, güzel hitap ediyor bu düşünce. Dostlarla bir arada olmak, tarifi imkânsız olur. Ama tercihin diğeri de, Abdi İpekçi'deki muhteşem atmosferi tekrar yaşa diyor.

Gönülden bir istek sadece. :)

İmkânı olan asla kaçırmasın derim.

Yaştan dolayı sorun olmayacaksa (içkili yer vs. olduğu için) katılmak isterim aslında. Onur abi maçı televizyondan izleyince bir şey oluyor mu ? Denendi mi hiç ? :)

Gelmeyi çok istiyorum ama normalde içki kullanıyor olmama ragmen perşembe geceleri içmeme prensibim var. O ortamda çayla kahveyle gitmez diye düşündügümden evde izlerim maçı artık .:)

Aileden bu sene çeşitli sebeplerden dolayı ayrı kalıyorum ne yazıkki genel olarak.. Gelmek için elimden geleni yapacağım ama zor gibi. Herkese şimdiden iyi eğlenceler..

Bugün alt yapıda oynanacak derbi sebebiyle oraya geçmeye karar verdik. CSKA maçının yetişebileceğimiz kısmını Kadıköy tarafında izleyeceğiz.

Hava şartları sebebiyle çok da sağlıklı olmayacak gibi gözüken Vera organizasyonumuz iptal edilmiştir.