Cumartesi 15:00 Galatasaray-Erdemir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç ATV'den naklen yayınlanacak.Biz de böylece ilk defa takımı ve oyuncuları izleme fırsatı da bulacağız.

Erdemir ilk beşi çok iyi.Yabancıları da ligin en iyileri arasında.Tek problemleri,bizim de avantajımız kadro derinliği olmaması.Bu sebeple maçın sonuna doğru çok yoruluyorlar.Tek avantajımız bu...
 
8.Haftada İki Maç Naklen ATV'de...
/
TBL'in 8. haftasında oynanacak birbirinden çekişmeli iki maç yine ATV ekranlarında.

TBL'deki son iki maçını kazanarak çıkışa geçen Galatasaray ile TBL'e bu sezon yükselen Erdemirspor arasında Cumartesi günü saat 15:00'de oynanacak maç ATV ekranlarından naklen yayınlanacak. Aynı galibiyete sahip iki takımın mücadelesi Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.

ATV ekranlarından canlı yayınlanacak bir diğer maçta Banvit ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz hafta Efes Pilsen'i devirerek şampiyonluk yarışında iddialarını ortaya koyan Fenerbahçe, TBL'in sürpriz takımı Banvit karşısında. Büyük bir çekişmeye sahne olacak karşılaşma Pazar günü saat 15:00'de ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.



cumartesi saat 3 te maç atv de canlı wericek
 
haftayada mac kesin verilir bjk derbisi oley be basketbolda ne rezil hale düştüğümüzü görücez yani bu lafıda bana söylettiniz ya beter ol canaydın ve aciz yönetim daha ne diyeyim!!!
 
Saatti hiç uygun değil.Bu nedenle gelemiyorum.Maçın TV'den yayınlanması çok güzel.Yalnız sadece son 5 dakikasını izleyebileceğim.Kazanmak umuduyla...
 
ben gelmem nede olsa tv veriyormuş fakit yok fazla zaten gelecek
 
bu maçi kesin alicaz (hollanda farki). tabi bu isin sakasi ama aliriz insallah.
neyse ki tv de veriyor maçi. bizde en azindan tvden izleriz.
 
maçı atv veriyormuş...tv den izlerip deyip gelmemezlik yapmayalım...tv den izleyen biri demesin koskoca GALATASARAY ın maçına 50 kişi gelmiş..
 
maç henüz bitmedi.. öndeyiz.. son periot düsüs yasadi takimimiz... antrenörümüzde zaten son periotlardan korkuyor :) insallah aliriz maçi..

Tribün'de Hollanda TAYFA'si da var.. hepsine tessekürler.. susmadan tezahürat yaptilar..

Az ama öz TARAFTAR mevcüt..

YRYDR GALATASARAY..!!

Ö z l e M

uA-Hollanda
 
Of ya elimizdeki maçı verdik.Özellikle Jacobson hala çok acemi.Çok kritik bir maçtı.Haftaya Beşiktaş,sonra Tuborg.Fikstür de zorlaşıyor.Bu maçı alsak çok iyi olacaktı. :cry: Bir de ciddi bir uzun sıkıntımız var.Enver de 5 faul alınca Cihad pivot oynadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst